• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
MARIUS1963

Probleme

3 posts in this topic

Salutare

Am si eu o problema,am curatat filtrul de particole la volvo s 40 (fabricat in 2009) si tot nu trage in panta(moare motorul)

Care sa fie problema?

Share this post


Link to post
Share on other sites

În primul rând, schimbă filtrul cu unul nou. Abia apoi, dacă tot nu merge, poți să te gândești și la altele. În general, filtrele se schimbă, nu se curăță, suflă, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu zic intai sa verifici starea motorului in amanunt. adica: injectoare, turbina, egr, bujiile incandescente. daca toate astea sunt in regula abia apoi treci la pasul 2 adica verificare senzor presiune diferentiala. dupa toate astea, te gandesti unde ai curatat dpf, ce metoda s-a folosit si mai ales cum arata filtru ala inainte de curatare (fagurele era compromis/ars, daca a mai fost curatat). filtru nou curatat se monteaza neaparat cu senzor presiune diferentiala nou si se face resetarea. un filtru nou daca nu este verificat motorul in amanunt  te aduce in scurt timp in acelasi stadiu in care esti acum. eu am curata un filtrul la o firma din Odorheiul Secuiesc. am mers 30 mii km dupa care am vandut masina. de functionat...functioneaza si acum o.k., deci se poate dar trebuie putina munca.

Edited by hary

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now