• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
Mike1

MAGAZIN PIESE AUTO

1 post in this topic

Pasior Automotive este un magazin on-line de piese si accesorii, OEM si aftermarket, destinate tuturor marcilor si modelelor de automobile, motociclete si camioane, fiind infiintat cu scopul de a oferi clientilor sai, persoane fizice si juridice, o modalitate optima si usor accesibila de a cauta si comanda produsele necesare.

Pasior Automotive este distribuitor autorizat de: piese auto, moto si pentru camioane, intreaga gama de anvelope (inclusiv cargo), jante din aliaj sau din otel, uleiuri si lubrifianti pentru toate autovehiculele, acumulatori pentru toate aplicatiile auto (motociclete, autoturisme, camioane, utilaje tehnice etc.), produse pentru intretinere, precum si o gama larga de accesorii, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate.

Vanzarile se realizeaza din stoc sau cu precomanda, atat en-gros cat si en-detail. Dintre reperele comercializate pentru toate autovehiculele de fabricatie straina si romaneasca enumaram: elemente consumabile, subansambluri auto si elemente de caroserie, parbrize, oglinzi, geamuri laterale si lunete, elemente de suspensie, elemente de directie, elemente componente motor, elemente sistem franare, elemente componente ambreiaj, elemente sistem injectie, elemente sistem aprindere, elemente componenete sistem evacuare, elemente sistem racire etc., o gama completa de uleiuri si lubrifianti, produse de intretinere, jante din aliaj sau din otel, anvelope premium si de buget, intreaga gama de accesorii auto personalizate in functie de model (bari transversale, cutii portbagaj, suporti schiuri si biciclete, cotiere, covorase, bandouri, tavite si plase pentru portbagaj, senzori de parcare, sisteme de alarma, sisteme de navigatie, sisteme multimedia etc.)

Pasior Automotive</a> pune la dispozitia clientilor sai intreaga gama de servicii:

    * Distributie teritoriala la nivel national si international, la cerere.

    * Acoperirea tuturor aplicatiilor auto existente in Romania: masini de fabricatie europeana (inclusiv autohtona), americana si asiatica.

    * Gama de produse si servicii completa pentru autoturisme, motociclete si camioane: elemente sasiu-motor, accesorii si consumabile specifice, elemente de caroserie, anvelope, jante, uleiuri si lubrifianti, asigurari RCA si CASCO.

    * Calitate garantata a pieselor de schimb furnizate atat OEM cat si aftermarket.

    * Servicii de calitate, in momentul achizitionarii produselor, precum si servicii post vanzare.

    * Personal specializat in domeniul auto care poate indruma clientul spre cea mai buna alegere.

    * Garantie in conformitate cu legile in vigoare pentru produsele comercializate.

    * Stoc care acopera necesarul pentru majoritatea reperelor solicitate si un sistem de precomanda ce asigura disponibilitatea oricarui reper in termen de 3-5 zile lucratoare.

Echipa Pasior Automotive se afla la dispozitia Dumneavoastra, puteti alege modul in care solicitati informatii despre produsele care va intereseaza si ulterior sa le comandati.

Ne puteti contacta prin telefon, prin e-mail sau puteti completa formularul de pe site dedicat obtinerii de informatii referitoare la preturile de comercializare, a detaliilor tehnice si a termenului de livrare pentru produsele care fac obiectul cererii Dumneavoastra.

Modalitati de contact:

Telefoane: 0740.037.160

Telefoane: 0770.477.407

E-mail: office@pasior-automotive.com

E-mail: sales@pasior-automotive.com

Web: www.pasior-automotive.com

antet.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now