• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
profitor

Volvo S90 T6 AWD

2 posts in this topic

Sun nou pe forum. Am probleme cu start/stopul, care prin mesaje solicita interventie service. La prima verificare, service autorizat Volvo in Timisoara, au stabilit ca nu sunt vinovate bateriile, fara a stabili insa si cauza reala. Ce este de facut si unde? Multumesc pentru orice idee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

S-a rezolvat in cele in urma, la acelasi service, pe garantie, unde problema a fost reluata serios si rezolvata competent. Am  ramas cu o impresie placuta la primul contact cu acest service (am citit si opiniile contrare, destul de vechi).

Nu stiu, daca imi pot permite sa fac o sugestie, dar o fac totusi: deschiderea de catre staf si a unei ”partide” pentru Volvo S90 (Typ P platforma SPA), modelul nou de Volvo, dupa 2017. Presupun ca ar fi interesant de cunoscut si comentat problemele ce apar si la acest model, intr-un topic distinct, nu la ”alte modele”.

Sunt interesat de a gasi un mijloc de comunicare cu posesorii Volvo din Timisoara si imprejurimi.

Edited by profitor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now