Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

geowrge

chiptuning Stage 1 / Chip Tuning - DailyDriven

3 posts in this topic

DailyDriven este partener oficial Quantum Tuning UK in Romania. Oferim softuri auto premium, cu garantie pe viata, pentru o gama larga de autoturisme/auto-utilitare/dube/motociclete. Peste 1000 dealeri la nivel mondial si peste 50.000 masini resoftate anual.

RESOFTAREA SE REALIZEAZ CU ECHIPAMENTE ORIGINALE. Soft-urile sunt facute individual pentru fiecare masina in parte.

TIPURI DE SOFT-URI:
- ECO TUNING - reducere consum cu 15-20% (pentru diesel)
- STAGE 1 BLUE - crestere de putere (pentru diesel, diesel/hybrid)
- STAGE 1 RED - crestere de putere (pentru benzina, diesel, hybrid, gpl)

ALTE SERVICII:
- Remedieri probleme motoare Diesel.

Procesul de resoftare poate dura intre 1-4 ore, in functie de complexitate. In 80% din cazuri, resoftarea se face prin portul OBD al masinii si nu necesita demontarea ECU. Se poate reveni oricand la softul original, gratuit.

Efectuam diagnoza inainte si dupa fiecare resoftare si ne rezervam dreptul de a refuza masini vechi sau cu probleme tehnice.

Preturi incepand de la 199 eur in functie de motorizare/model/an de fabricatie. Discount 10% pentru toti membrii Volvo Club.


Toate serviciile se realizeaza in baza unei programari, deci va rugam sa ne contactati.

CONTACT
Tel: 0752580433
Email: george[at]dailydriven.ro
Web: https://dailydriven.ro/ecu-tuning
Locatie: Bucuresti, Sector 6, zona Grozavesti

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut!

Mapele sunt livrate de peste mari si tari sau sunt concepute 'bespoke' pentru masina clientului de catre tehnicieni locali?

Ati avut experiente pana acum cu motoare Volvo si cutii Aisin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mapele sunt facute individual, pentru fiecare masina in parte, pe baza hartii existente pe masina. Nu sunt facute local de noi, ci de tehnicienii de la Quantum printr-un sistem de file service.

Noi ca dealeri nu prea am avut partea de multe Volvo, dar Quantum a facut destule. Pana acum ne-au trecut pragul doar un V40 din 2015 si un XC60 din 2011.

In legatura cu procesul de resoftare, tin sa specific ca majoritatea modelelor Volvo necesita bench/boot/service-mode, ceea ce inseamna ca treaba dureaza undeva la 2-3 ore, ECU trebuie dat jos de pe masina (cand nu e accesibil) si in unele cazuri patch-uit softul citit pentru a putea fi modificat.

Pentru cei care inca au masina in garantie, trebuie sa stiti ca unele modele Volvo nu match-uiesc checksumul dupa rescriere (e singura marca la care se intampla chestia asta). Nu creeaza probleme, dar exista un DTC pentru asta (care va aparea pe orice tester) si cu siguranta veti pierde garantia.

volvo-xc60-2.0-gbm.png

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites