Depinde şi cât mergi in trei luni. Dacă faci 10.000 de km., cât fac eu într-un an, e normal să se scuture, având în vedere şi drumurile "line" ale patriei. Oricum, promit să dau de veste pe acest topic, atunci când se vor arde. Precizez că merg doar cu becurile aprinse pe faza scurtă.
Ce fel de bec la faruri?
Autor: CristiAlexa, 21 Dec 2008 10:07 PM
Acest subiect are 65 răspunsuri
Postat acum 3 săptămâni
"Prietenia este încercarea prin care se măsoară un om." - Oscar Wilde
Postat acum 3 săptămâni
Mariuse eu cred ca iti arde de poante, normal ca am aparat de masurat intensitatea luminii, problema nu este ca Philips lumineaza mai slab, normal ca este mai puternic dar din cauza asta tine mai putin .
XC70 powered by RBN 199hp@450Nm full xenon & full LED interior
V70 2.4i de vanzare ....
Diagnoza si reparatii electronica Volvo TEL-0788449909
V70 2.4i de vanzare ....
Diagnoza si reparatii electronica Volvo TEL-0788449909
Postat acum 3 săptămâni
Aah, asta e deci. Păi, nu ma deranjează dacă o să ma ţină măcar un an, circa 10.000 de km.
Important e să văd bine în faţă pe timp de noapte. Chestie de opţiune.
Important e să văd bine în faţă pe timp de noapte. Chestie de opţiune.
Postat acum 3 săptămâni
Salutare! Eu am o instalatie xenon chinezeasca de care sunt foarte multumit,ultimele becuri m-au tinut 11 luni iar schimbul de becuri m-a costat 70 lei dar dupa cum spunea Daniel este doar o chestie de optiune
0740155345
Postat acum 3 săptămâni
Pai fac cca. 13000 Km/an, Marius. Dar si cand aveam Philips tot asa faceam, deci regimul de utilizare e cam acelasi.
Postat acum 3 săptămâni
Andu G, la 28 April 2012 - 08:12 AM, a spus:
...Marius, mi se pare ca ai dat foarte mult pe becuri, mai ales ca ai mers pe Philips si nu pe Osram

Ca sa fiu foarte explicit, un bec m-a costat oficial, cu factura, exact 56 de lei bucata !
La acesti bani se adauga TVA (13,44 lei), care nu este un cost pentru mine, caci il deduc din ce am de dat la stat pentru facturile emise.
Deci, nu este mult deloc pentru niste becuri foarte bune ( ma refer la lumina pe care o imprastie ). Evident, conteaza si cat vor tine. Despre acest aspect, am promis ca va voi tine la curent si vom ajusta astfel gradul de satisfactie.
1 membri citesc acest subiect
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi