cristicul

Service bun si ieftin in Bucuresti

91 posts in this topic

http://www.gieuroservice.ro/index.htm

Aceasta este pagina unui service unde eu mi-am facat mai multe reparatii la Volvo si Mercedes .

Este un service mic , putin mai mare decat un garaj dar in el lucreaza 4 baieti tineri foarte priceputi care am vazut ca fac toate reparatiile posibile . Nu au elevator doar un canal . Este situat in in cartierul 23 August pe langa Cora Pantelimon pe niste strazi dar au o schita pe site . Eu am ajuns la ei prin recomandarea cuiva de pe forumul Mercedes acum 3 ani . Piesele de care este nevoie le comanda telefonic , cred cade aici http://www.elitecat.cz/Default.aspx  si sunt livrate in maxim 2 ore . Poti sa vi cu piesele tale nu trebuie neaparat sa le comande ei .Mie imi place la ei ca nu sunt rigizi , fac tot felul de lucruri pe care altii nu cred ca le-ar face .

De exemplu la Mercedes :

- imediat cum l-am luat nu mai se deschidea din telecomanda , la usa soferului nu are butuc de cheie , la usa pasagerului fusese fortata si la portbagaj unde era si bateria era blocat pt ca nu fusese folosit de foarte mult timp . Am sunat pe la toate service-urile care le-am gasit pe net inclusiv reprezentantele Mercedes si toti imi spuneau sa aduc masina acolo . Atunci la recomandarea cuiva de pe forumul Mercedes i-am sunat au venit acasa la mine si in 2 minute au deschis usa soferului . Dar tot nu puteam sa deschid portbagajul . Mi-au dat curent cu cabluri , am pornit motorul si dupa vreo 10 minute in care s-a incarcat putin bateria am reusit sa deschid din telecomanda si portbagajul . pt deplasare si interventie mi-au cerut 20 ron. Deja ma interesasem si cel mai mic geam cel dintre usa spate si luneta pe care vroiam sa il sparg ma costa 250 ron cu montaj .

-cand am luat masina avea un prezon de roata rupt si dupa un timp am mers la o vulcanizare si s-a mai rupt unu . Am mers la ei au sudat o teava de diametrul prezonului (teava pt ca sudura s-a facut pe interiorul tevii) si le-au desfacut . M-a costat 30 ron pt amandoua .

-aveam toba finala sparta , au cautat si o toba noua ma costa de la 900 ron pana la 1700 ron in functie de producator . Pentru ca nu aveam bani de una noua mi-au pus un petic de aproximativ 5X10 cm. (fara demontare) care este si acum acolo si nu am mai avut probleme . M-a costat 30 ron .

-mi-au mai facut si alte operatii cum ar fi curatarea clapetei de acceleratie , schimb de discuri de frana + placute si saboti , schimburi de ulei antigel si filtre , au schimbat un furtun de la ambreiaj . mi-au reparat incuietoarea de la capota motor etc. dar nu mai tin minte preturile pt ca toate aste s-au petrecut in urma cu 2-3 ani .

La Volvo :

- am schimbat ulei motor+cutie , filtre ulei +benzina si antigel cost manopera 100 ron .

- am schimbat ambele burdufuri de planetara partea exterioara cu demontarea din cutie , cost 80 ron piesele si 120 ron manopera . Au desfacut capetele de planetara , au scos toate bilele si inelul care le tine , le-au spalat , uscat verificat jocuri etc si pus totul la loc cu vaselina noua care a venit in cutia cu burdufurile .

Ce imi place mie la ei ca isi dau silinta sa rezolve problemele si nu au fumurile pe care le-am vazut in alte service-uri . Inainte de Mercedes am mai avut 2 Dacii si un Rover si cand ajungeam in service cu orice problema intai incepeau sa se spuna ca e foarte greu ce trebuie sa repare nu imi spuneau un pret clar de la inceput si la sfarsit ma uscau de bani .

Cu baietii astia intreb de la inceput cat ma costa piesele + manopera si asa ramane , nu mai schimba nimic decat daca mai gasesc si alte probleme dupa ce demonteaza .

Si niciodata nu au incercat sa ma faca sa schimb ceva ca sa imi ia banii . Am avut la Mercedes o problema la motor am pus testerul si imi vedea "airflow erorr" . Au comandat un debitmetru l-au montat , facea aceleasi simptome si dadea aceeasi eroare . Au mai comandat un debitmetru in ideea ca poate primul adus avea si el vreo defectiune chiar daca era nou . A dat aceeasi eroare , l-am pus pe cel vechi si le-au returnat pe cele 2 noi fara nici un cost pt mine . Dupa aceea am cautat un electrician (pt ca ei nu se ocupa de electrica) si era un fel de releu inainte de calculator  care nu facea contact in soclul lui . Pana sa ajung la acesta am mai gasit cativa electricieni care imi spuneau ca trebuie sa schimb calculatorul ca acolo e problema .

Daca am fost de folos cuiva cu acest post kilometric ma bucur , daca nu imi cer scuze daca i-am plictisit pe ceilalti .

Share this post


Link to post
Share on other sites

ce bine ar fi sa gasesti asa ceva si in cluj ,acesti oameni sint o RARITATE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa le tina Dumnezeu naravul  :thumbsup2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut.

A mai fost cineva la service-ul asta?

E ok?

As vrea sa schimb un rulment la roata fata si momentan nu stiu unde sa fac asta.

Multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut!Am fost eu!RECOMAND DI TOATA INIMA!!!Cei mai de treaba baieti!Tre sa mergi cu GPSul sau sa stii foarte bine zona!Nu o sa te impresioneze cu absolut nimic(in bine  ;D )cand ai sa ajungi acolo(o mahala tiganeasca,un service cat o camera,cu un canal pe mijloc....)dar dupa ce intra baietii in actiune...se schimba treaba.

Eu am 2 masini,si am fost acu 2 saptamani cu amandoua:

La volvo:M-am dus la ei cu capetele de bara si cu bieletele de directie(asa mi-au zis la alt service ca trebuie schimbate)-ma costa 70 de roni manopera,dar s-au gandit baietii sa imi verifice mai intai daca intradevar trebe schimbate si surpriza!NU trebuiau schimbate  ;D Mi-au facut o verificare completa la masina,mi-au schimbat uleiul,filtrele,mi-au masurat antigelul(densitatea) si mi-au facut o aerisire la frane(ca m-a mancat undeva sa shimb eu sg placutele  ;D)-pret:50 roni

La renault:schimbat ulei(castrol 5w40)6L+2 filtre de habitaclu+filtre de aer ulei si benzina,bieletele antiruliu,o bieleta de directie,un con de la esapament(toate piesele de la ei-le comanda si vin cam in o ora),sudat toba inmai multe locuri/(iar la modelul meu este ceva cat se poate de greu)+manopera=800 lei(din care manopera 200).

Eu personal sunt mai mult decat multumit de ei!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok.

Multumesc.

O sa merg si eu dupa sarbatori si va spun cum sunt.

Oricum daca ii vad cu ciocanul in mana, plec.

Mai bine dau o fuga la brasov.

Urasc ciocaneala

Share this post


Link to post
Share on other sites

La mine au umblat putin cu ciocanul la renault,dar era la tabla de la toba  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost astazi la service-ul de mai sus.

Am schimbat un rulment la roata stanga fata.

A fost ok.

Sunt multumit. Si-au dat silinta si au facut treaba buna.

Baietii sunt f de treaba si cu f mult bun simt.

Se vede ca pun si suflet la ceea ce vor sa faca.

Foarte frumos din partea lor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma bucur ca a iesit bine ;)Care a fost prima impresie cand ai vazsut unde ai ajuns? ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu una negativa.

E ok, e o zona de cartier vechi.

Nu m-a speriat.

Oricum baietii par pasionati de ceea ce fac si atunci clar fac lucrurile mai bine.

Sper sa o tina tot asa sa avem si noi unde merge.

O sa merg luna viitoare si cu Skoda mamei sa ii schimbe si ei tot rulmentul stanga fatza :)

La Volvica e ok acum. Am scapat de zgomot. Nu se mai auzea nici motorul din cauza rulmentului.... :)

Multa bafta le urez.

PS. Tigani sunt peste tot si nu se dezmint... deh... asa le e rasa. Daca nu a vrut Madona si ii ia la ei.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost  si imi pare bine, sunt baieti buni, nu ingamfati, pun osul si fac treaba, mi-au schimbat simeringurile de la axe, au pus silicon (garnitura chimica), nu mai curge nimic din motor, e ok!!  :D

pot spune ca am devenit clientul lor, sunt multumit si de pret.

Zona e ca oricare alta, nu e tiganie, se ajunge f usor, de la Piata Muncii (denumirea veche) mergi drept pe bd. Basarabia, Sos. Industriilor pana la str. Negostina.

CpNmTbo  pt toti cei cu Volvo  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma bucur sa vad ca exista oameni fericiti - datorita acestui service. Bravo lor !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astea sunt cele mai bune service-uri si anume cele mici si facute de niste baieti care asta le place !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

bravo lor!in ritmul asta nu vad bine service-urile reprezentantelor...or sa mai vina la ei doar cei care au garantie si sunt NEVOITI sa le faca la ei!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost si eu la acest service pentru o pierdere de ulei si care s-a rezolvat foarte repede si foarte ieftin.

Recomand cu incredere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dupa atatea recomandari, cred ca le fac si eu o vizita...eu am o problema mai mult pe partea electrica sa vedem daca se pricep...daca nu stie cineva vreun electrician bun de volvo?

Edit: Am discutat cu ei...din nefericire nu se ocupa si de partea electrica...asa ca o sa ii vizitez la urmatoarea revizie atunci :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am schimbat inca un rulment la baieti. De data asta la skoditza mamei.

Au lucrat bine baietii.

Rapizi si frumos lucrat

Multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

in urma recomandarilor din acest post am ajuns si eu la ei,  super meseriasi.

au executat :schimbat distribuitie, bucse bascula , bielete antiruliu, si un cap de bara.

iar ca bani ieftini in comparatie cu altii , am devenit clientul lor

recomand 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baietii din str. Negostina, Gieuroservice e srl-ul lor, confirma; am schimbat la ei bieletele anti ruliu si ma bucur sa va spun ca sunt oameni adevarati, profesionisti in tot ce fac, modesti in sensul bun al cuvantului si f amabili; le-am spus ca am nevoie de masina si au lucrat sambata, ei au facut rost de piese,am dus masina la 11:00 si la 11:30 am luat-0, asta dupa ce au testat lucrarea; recomand din tot sufletul firma lor, nici nu ma gandesc sa caut alti mecanici, sa le dea cel de sus sanatate si clienti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate imi spui si mie nenea Popeye cine ti-a pus bujiile alea proaste si cine ti-a stricat filetele de la bobine. Sunt tare curios .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bogdan G : Daniel, mecanic prost si un pungas, gasit pe forum, aci, recomandat de bunicu; daca il cauti, il gasesti, are si nr-ul de mobil, sta prin cotroceni, str. g-ral nu stiu care;

Oricum, voiam sa scriu ce mult bine mi-ai facut si sa-ti multumesc mult, esti doxa cu testerul, iti raman indatorat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu multa placere dar recomandarea mea este sa spunem aici si de serviceurile proaste ca sa nu mai ajunga si altii, oricum de bine nu prea zice nimeni de obicei ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si tatal meu a fost la service-ul http://www.gieuroservice.ro/index.htm si a fost foarte multumit de serviciile lor.

Nu este vorba despre un Volvo, ci despre un VW Passat. Tatal meu incercand sa evite coliziunea cu un alt autovehicul a trecut cu rotile de pe partea dreapta peste un pietroi. Roata din fata a fost mai "norocoasa" deoarece s-a strambat putin jeanta,mai mult a "sters" pietroiul .Insa roata din spate s-a urcat zdravan peste pietroi si puntea s-a strambat. Dupa indelungi cautari am gasit service-ul mai sus mentionat pe acest forum. Inlocuirea puntii a costat 200 lei si a durat o ora si jumatate(la alt service suma ceruta era de 350 lei si dura 2-3 zile).Toti patru mecanicii s-au ocupat de masina si din spusele tatalui meu au lucrat foarte bine si foarte curat. Recomand !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

Recomand acest service. Sint niste baieti de treaba cu care ai ce discuta in sensul ca daca ai o problema isi dau tot interesul sa o rezolve. Chiar daca prima impresie nu e foarte ok ( nu au elevator, spatiu mic ... ) cind se apuca de treaba se schimba situatia. Parca sint furnici :rolleyes: . Lucrau 3 oameni sub masina ( in canal ) si unul pe sus.

Am schimbat la ei un kit ambreiaj si lichidul de frina. Operatiunea a durat 2:30 ore si a costat 350 RON.

Bafta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now