Salt la continut

raman fara pedala,nu mazi trage!!!

• Nu puteţi răspunde
Acest subiect are 37 răspunsuri

#21 lik2008

Incepator

• Echipa Volvo-Club
  • PipPipPipPipPip
  • LocatieThe city that never sleeps
  • Auto:Volvo v40 ,d4192 T2
  • Fabricatie:1999

Postat 17 May 2010 - 09:07 PM

Pai eu nu am "lucrat" cu Ionutz ,pentru ca nu am S60.
Daca tot ai venit pe aici poti sa faci o mica prezentare la sectiunea "Hai sa ne cunoastem !" si un mic update la profil(cu motorizarea si an). ;D

#22 DETONATOR

Senior

• Membru
  • PipPipPipPip
  • LocatieBucuresti
  • Auto:VOLVO S60 D5 2005
  • Fabricatie:2005

Postat 17 May 2010 - 09:09 PM

Parola ai atasat pentru VVT este altceva, e pentru benzina

#23 parola

Senior

• Membru
  • PipPipPipPip
  • LocatieDeva
  • Auto:cu motor
  • Fabricatie:2002

Postat 17 May 2010 - 09:21 PM

Bine, beau berea si calda  >:( O valva de control turbina am daca ai nevoie.

#24 murry

Nou venit

• Membru
  • Pip
  • Locatieroman
  • Auto:S60

Postat 17 May 2010 - 09:34 PM

OK,CUM SA NU!!!SE MAI PUNE PROBLEMA?BERE ESTE LA GREU SI RECE!!!EU O SA INCERC CU AJUTORUL TAU SA O CURAT DACA MERGE, DACA NU...ALTA...MACAR SA FIE DE ACOLO!!!NE DESCURCAM NOI...

#25 DETONATOR

Senior

• Membru
  • PipPipPipPip
  • LocatieBucuresti
  • Auto:VOLVO S60 D5 2005
  • Fabricatie:2005

Postat 17 May 2010 - 09:41 PM

>:D

Murry tu nu ai valva VVT tu ai VNT si problema nu e la valva ci este in turbina,e posibil sa se blocheze paletii,se le spun asa,in turbo sau sa se strice regulatoul de vacuum sau solenoidul

Uite aici am facut print pentru Lik2008 dar e buna la tine

Fisiere atasate

#26 murry

Nou venit

• Membru
  • Pip
  • Locatieroman

Postat 17 May 2010 - 09:56 PM

Aha, am inteles!turbo mi se pare ca are un mic fluerat, care nu il avea inainte,eu acum om luna la T5 meu s-a dus turbo, da fluera frate de ziceai ca-s pompierii!nu stiu ce sa mai zic,sa dau turbo jos sa vad ce e cu ea?sa  o curat?  sa  vad daca pierde ulei si un oarecare joc la ax, urme de agatare ale paletilor pe corpul turbinei.
REGULATORULUI POT SA II FAC CEVA?dar solenoidului?

#27 parola

Senior

• Membru
  • PipPipPipPip
  • LocatieDeva

Postat 17 May 2010 - 10:07 PM

Turbina se poate curata. Valva doar schimba.

#28 murry

Nou venit

• Membru
  • Pip
  • Locatieroman

Postat 17 May 2010 - 10:10 PM

aha,tocmai ma uitam pe sctiunea piese schimb sa imi fac idei cat ar costa...
bine ca se schimba!merci!

#29 Dodoloi

Nou venit

• Membru
  • Pip
  • LocatieBacau

Postat 19 May 2010 - 10:01 AM

Colegu' incearca si treaba asta care o zic eu acum :P  Verifica furtunul de la Turbo -Filtru de aer. baga mana acolo si vezi sa nu fie crapat chiar langa turbo.... stiu mai multi prieteni care au patit  treaba asta , deci e furtunul pe unde trage Turbno aerul din filtrul de aer, daca e crapat , trage aer fals si nu mai alearga cum trebuie.

#30 lik2008

Incepator

• Echipa Volvo-Club
  • PipPipPipPipPip
  • LocatieThe city that never sleeps
  • Auto:Volvo v40 ,d4192 T2
  • Fabricatie:1999

Postat 19 May 2010 - 10:52 AM

Citare

Colegu' incearca si treaba asta care o zic eu acum :P  Verifica furtunul de la Turbo -Filtru de aer. baga mana acolo si vezi sa nu fie crapat chiar langa turbo.... stiu mai multi prieteni care au patit  treaba asta , deci e furtunul pe unde trage Turbno aerul din filtrul de aer, daca e crapat , trage aer fals si nu mai alearga cum trebuie.

Colegu' daca ar fi furtunu ala ,nu ar trage deloc..adica foarte greu ..parerea mea de "patit" ;D

#31 ionutz_lup

Pasionat

• Membru
  • PipPipPip
  • LocatieFALTICENI SV
  • Auto:VOLVO S 60
  • Fabricatie:2004

Postat 19 May 2010 - 04:12 PM

incearca sa dai o fuga pana la iasi macar pt o diagnoza dar am auzit k nu prea se pricep baietii de acolo :( si dupa te ajut cu orice piese  ;D

#32 MareanBoss

Senior

• Membru
  • PipPipPipPip
  • LocatieSV
  • Auto:S60 D5 2003 - again

Postat 19 May 2010 - 09:27 PM

treaba cu lag'ul de cateva secunde poate fi si de la senzorul pedalei de acceleratie . aia se oxideaza dihania si masoara ca .......

#33 murry

Nou venit

• Membru
  • Pip
  • Locatieroman

Postat 22 May 2010 - 06:53 PM

salutare!
am dat turbo jos, am curatato, mergea mai bine dar toot parca nu sprinta cum trebuie, si dupa 2 zile de cautari,am luat furtunaraia la mana,am ajuns la episodul vacuumului,adica.... pierdeam vacum,pe unde?pai asa: dracul asta de volvo, mi-a scos peri albi,are niste tampoane de motor care au un fel de perna de aer, care tot de vacuum este actionata, adica(si zic asta din ce mi-au zis aia de pe acolo)cu cat mergi mai repede, cacatutilea alea de tampoane, de altfel foarte smechere,tin motorul cat mai lipit de caroserie si nu il lasa sa zbenguie pe acolo pe sub capota si cica si la oprirea motorului are un efect de stop motor.deci, pierdeam vacuum pe la furtunasele alea, plus si pe la iesirea din pompa de vacuum, ce mai,pierdeam vacum la greu. am remediat problema, dar parca turbo meu intra putin cam greu(dar cand intra...rupe) pe la 2300rpm.da na ce sa mai zic, e posibil ca nici pompa de vacuum sa nu fie prea grozava,in rest una pesta alta..merge..fata  de ce aveam..e bine..mai iau o pauza mai strang niste banuti si am sa schimb pompa de vacuum,si am sa vad dupa ce se mai intampla.in rest numai bine si multam de sfaturi!!!v-am salutat!!!

#34 Matrixxx

Membru de Onoare

• Echipa Volvo-Club
  • PipPipPipPipPip
  • LocatieBucuresti
  • Auto:Volvo 850-T5
  • Fabricatie:1996

Postat 22 May 2010 - 09:46 PM

wow, nu am auzit niciodata sa nu traga motorul pentru ca s-a dus...vacuumul din tampoane. Cool... 8)

#35 parola

Senior

• Membru
  • PipPipPipPip
  • LocatieDeva

Postat 22 May 2010 - 10:46 PM

Dap. Valva care comanda turbina este comandata si cu vacuum. Dar si tampoanele de la motor. Daca se sparge vre-un tampon pierde vacuum si atunci nici valva nu mai functioneaza corect. E cool, nu?

#36 MareanBoss

Senior

• Membru
  • PipPipPipPip
  • LocatieSV
  • Auto:S60 D5 2003 - again

Postat 22 May 2010 - 11:05 PM

din cate stiu eu tampoanele au alta valva, aia de pe cutia filtrului de aer .  acuma e adevarat ca depinde si de pompa daca face vacum 100%

#37 Bogdan G

carcotas sef

• Membru
  • PipPipPipPipPip
  • LocatieBucuresti
  • Auto:V70 2.4i B5244S
  • Fabricatie:2001
  • Auto2:XC70 D5244T
  • Fabricatie2:2004

Postat 23 May 2010 - 12:09 AM

Idem si la AUDI ca doar nu Volvo a inventat suportii motori vacumatici ;D

#38 bobby

Junior

• Membru
  • PipPip
  • Locatiewien
  • Auto:volvo s60 d5

Postat 09 January 2012 - 12:44 PM

cjiar e adevarata treaba cu tampoanele? din cauza unui furtun spart sau defect de la tampon, nu mai trage masina?...auzeai un fluierat ceva cand accelerai si nu mai tragea, ca si cum are pierde aer?

1 membri citesc acest subiect

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

trafic ranking

Statistici web