xaba72

Membru
  • Content count

    117
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

5 Followers

About xaba72

  • Rank
    Junior
  • Birthday 06/29/1972

Profile Information

  • Locatie Tg.-Mures
  • Auto v40, 1.6 benzina, 2001
  • Fabricatie 2001
  1. Probleme cu clima

    Multumesc MULT-MULT de tot domnu' Roberto, dar se pare ca nu pot ajunge la ea.Dar nici scule suficiente nu am la dispozitie,pentru ca, cum ti-am mai scris, nu ma aflu in tara.Dar am sa ma duc la un mecanic si am sa-i explic ce sa faca.Indiferent de rezultat,am sa-ti scriu ce am reusit.Mersi inca odata.
  2. Probleme cu clima

    Pentru a scoate, trebuie scoasa compresorul din masina ? Sau se poate face si la locul lui? Roberto, mersi de bunavointa ta, dar ma aflu in stainatate pe o perioada nedefinita...inca, si nu prea as vrea sa telefonez. Dar cum ai descris aici v-a fi indeajuns sa incerc repararea.O sa am probleme daca v-a trebui demontat compresorul, pentru ca fronul v-a iesi, dupa cate stiu eu.
  3. Probleme cu clima

    O saiba sau doua ? In poze vad doua saibe, chiar acum am vrut sa intreb: unde le pun, in ambele parti ( una pe dinauntru si una pe dinafara ) sau e de ajuns numai una ? Si cat de groasa sa fie saiba ?
  4. Probleme cu clima

    Mersi de idee ! Locul e c-am mic sa pot verifica in mers daca are atractie magnetica, dar cu un bat daca abia il atingi, cupleaza din nou.Am repetat de mai multe ori, s-a cuplat de fiecare data si s-a decuplat normal. Acum am inceput sa ma gandesc la ceva de genul "fred filntstone" , adica sa dau cu un bat de fiecare data cand se decupleaza. Problema e ca n-am putut sa rezolv INCA, cum fac asta in mers.
  5. Probleme cu clima

    Nu stiu, nu ma pricep, ei au pus niste masuratori si aici si acolo, nu stiu....a spus ca totul e in regula.Problema este pe undeva la electricitate, pai....in rest nu stiu.
  6. Probleme cu clima

    Dupa vorba mecanicului care l-a verificat, nu e problema acolo.
  7. Probleme cu clima

    Buna, am o problema cu climatizarea,am fost deja la 2 service-uri, dar nici una n-a putut-o repara.Problema e in felul urmator: cand pornesc climatizarea ( e climatizare manuala ), porneste, dar dupa prima decuplare nu mai cupleaza.S-a verificat presiunea,freonul...tot, dar nu e problema acolo.Mi s-a propus sa-l duc la un electromecanic ca e sigur ceva la un releu sau nu mai stiu la ce, dar nici acolo nu e problema,asa ca nu mi-au putut rezolva.Va rog, daca a avut cineva un asemenea defect, sau poate da un indiciu, ce si unde sa-l caut solutia, as fi recunoscator.Mersi.
  8. = Indicator service =

    Ok...am sa-l incerc, mersi. In 10 minute iti spun daca a disparut. Se pare ca am reusit, s-a stins. Mersi de ideie. O seara placuta in continuare.
  9. = Indicator service =

    Pana acuma n-a mai facut. Cand am cumparat-o in 2008 s-a mai intamplat ca mi s-a aprins, m-am dus la service cu ea, au pus pe tester si au zis ca supapa magnetica de pa axa cu came nu se inchide ( deschide ) cateodata si de aceea se aprinde ( daca-mi aduc bine aminte ). Au resetat-o si de atunci nu mi-a mai reaparut pana sambata. Deci zici sa-l resetez si o sa dispara ? Sa nu ma agit pe degeaba ?
  10. Am si eu o intrebare: de cateva zile mi se aprinde indicatorul service la pornire, dar dupa c-am un kilometru se stinge singur.Are cineva o idee ce poate fi, e ceva pe cale sa se strice sau e ceva doar superficial ? Astept raspunsurile voastre. Multumesc
  11. volvo s40 2002 1.9dci 102cp,merita?

    Cumpara-l al meu V40, ti-l dau cu 4200 euroi ( negociabil ) si nu mai tre' sa bati capul cu inscrierea masinii.
  12. Saab are soarta lui Volvo...

    Oi fi SAAB-urile cum sunt ( si in situatia in care sunt ), dar eu tot votez pentru un 9-5. Daca o sa am cu ce, sigur imi iau una.
  13. Ce VOLVO deţineţi?

    V40, 1,6, benzina din 2001. A fost adusa din Germania in 2008, sunt primul proprietar in Romania ( al doilea in ansamblu ), a avut 140de mii si ceva , acum are 180065 km.
  14. Salon Auto Frankfurt 2011

    Oare cand o sa vedem un asemenea "avion" VOLVO pe strazile noastre romanesti ? E foooooooaaaaarteee frumos.
  15. Schimb Cauciucuri

    Eu zic ca depinde si de vechimea masinii, daca sunt mai vechi telescoapele sunt mai uzate si mai lasate....parerea mea, si de aceea la unul se potriveste si la altul atinge. Dar asta e doar opinia mea, poate fi gresita