jujdejo

Membru
  • Content count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About jujdejo

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 06/27/1982

Profile Information

  • Locatie Timisoara, Carei
  • Auto Volvo 480 ES 2.0
  • Fabricatie 1995
  1. Filtru/dezumidificator/senzor presiune clima

    problema rezolvata...a plecat prietena mea cu tot cu masina, adica adio volvo, am avut cateva clipe frumoase...(clima a fost reparat in sfarsit)
  2. Filtru/dezumidificator/senzor presiune clima

    Merci, dar am cont ebay, si ma duc saptamanal in germania, am cumparat deja, acum ma arda senzorul, care nu gasesc nici unde... HELP PLEASE!!!
  3. Filtru/dezumidificator/senzor presiune clima

    da, asemamator, dar total altceva.
  4. Frumusetea... cere sacrificii

    Ieri am licitat la ebay, am cumaparat pentru broasca mea: 4 covorase din cauciuc original volvo, si o masca din plastic de la bord, ca al meu este rupt/crapat...pe masca am dat 3.2 euro:-))) (+popsta evident 7.3 E) dar si asa este ridicol:-) mai am in plan sa mai licitez la un senzor de viteza, dar peste vreo 3 zile.
  5. Filtru/dezumidificator/senzor presiune clima

    Buna, am fost la magazinul de piese, am pozat senzorul meu, atat scrie pe el "R134a", dar postez si 2 poze, ca mai este un logo peste numar, poate un logo al uni prodcator, eu nu am recunoscut. Multumesc pentru ajutor!! Filtrul am recunoscut intre timp este un filtru PARKER, modelul insa nu stiu sigur. Daca recunoasteti cumva piesele, va rog sa-mi scrieti ceva!!!MULTUMESC ANTICIPAT!!!
  6. Filtru/dezumidificator/senzor presiune clima

    Din pacate piesele am lasat in magazin de piese Ovarom inca joi, maine dimineata fac o vizita la ei. Daca nu au gasit nimic, atunci Va anunt. Merci anticipat!
  7. Filtru/dezumidificator/senzor presiune clima

    Merci pentru raspuns si pentru manual, aveam si eu manualul asta, an si noroc ca inteleg si ceva din el, eu oricum nu fac acasa montarea filtrului si senzorului, cred ca mesterii din service stiu lucrul, au mai povestit ceva despre senzor (daca nu gasesc atunci fac asa si asa) dar prima data incerc sa gasesc un senzor cum avea masina. Problem este ca nici cea mai mica idea nu am ce fel de sistem este montat pe masina, eu cred ca ceva improvizatie totala, cel putin are compresor, masina era lovita(demult), radiatorul am schimbat deja eu, baietii de la service clima au facut furtunurile respective, si ei au descoperit si problema filtrului infundat si ca senzorul nu prea este pe faza...Acum urmeaza sa vad daca se poate comanda un filtru asa ce am gasit pe ebay, daca nu gasesc in magazine la TM, atunci aduc pe weekend, ca ma duc in Germania si cumpar de pe ebay. De senzor vedem maine la magazinul de piese.
  8. Filtru/dezumidificator/senzor presiune clima

    "broasca" cu proprietara:-)
  9. Filtru/dezumidificator/senzor presiune clima

    pare ca a gasit filtrul meu:http://cgi.ebay.de/Filter-Trockner-Audi-BMW-Ford-Opel-Mercedes-Diavia-NEU-/270775740937?pt=DE_Autoteile&hash=item3f0b7dea09 foarte foarte asemanator...tot am cautat pe ebay, am tastat "klima schalter" a aparut primul articol "bmw e30 klima schalter"...atunci am recunoscut ca de fapt si eu am aceeasi butoane pentru clima, cum are bmw e30, am cautat atunci filtru de clima pentru bmw e 30 pe pagini de piese din germania, nu am gasit nimic, si cand am mai cautat pe ebay, atunci am gasit filtrul meu:-))) este un filtru universal, cred ca tot sistemul este "universal" din masina mea, cine stie ce a mai fost acolo schimbat...acum sper ca mai gasesc si pe senzorul de presiune, care nu am nici o idee unde sa caut, dar macar pe senzorul meu scrie ceva numere...poate la magazinul de piese gasim ceva. Inca o data multumesc pentru Adi si pentru Mao, fara voi nu aveam idea sa caut pe ebay!!!si mai atasez o poza despre broasca mea!
  10. Filtru/dezumidificator/senzor presiune clima

    Buna tuturor, mai astept idei, pareri, ce credeti ce fel de filtru/dezhidrator se vede po pozele pe sus??? Filtru de 240 parea ok, dar vine cu un senzor total diferit ce am eu:-( Eventual cumpar un filtru de 240 si in loc de senzor de temperatura sa vad daca intra senzorul de presiune...nu stiu, astept ideiile voastre!
  11. Filtru/dezumidificator/senzor presiune clima

    merci pantru raspuns, am vazut linkul atasat, am gasit si eu(si magazinele de piese auto) exact aceeasi filtru cum este si pe ebay...din pacate eu am un sistem destul de ciudat, si nu cred ca era ok daca puneam un filtru original, dar merci pentru raspuns!!!
  12. Filtru/dezumidificator/senzor presiune clima

    am uitat sa mentionez, ca eticheta de pe filtrul meu nu mai este in stare buna, se vede pe ea atat ca "Lyon" si "sua"...
  13. Buna tuturor!!! am o mare problema cu masina mea-volvo 480 2.0ES (b20f) 1995. Am fost la service sa-mi puna la punct climatizarea masinii...am ajuns la concluzia ca trebuie schimbat filtrul de clima(dezumidificator) si senzorul de presiune de pe el. Nu era problema daca piesele erau stas din fabrica, dar dupa Vadis si dupa 2 magazine de piese (si dupa ebay, skandix...) filtrul ce am eu montat acum pe masina, nu este nici macar asemanator cu filtrul ce au gasit in magazine pentru masina mea...evident nici senzorul de presiune. Intrebarea mea este daca recunoaste cineva ce fel de filtru se vede pe poze, daca poate sa-mi trimite cineva marca/seria fltrului respectiv... sunt deja disperat ca de 3 saptamani este deja la service masina, si o sa mai am o vizita si in legatura cu relantiul...nu am mai condus pe "broasca" de o luna:-(((. Atasez poze despre filtrul respectiv, este montat in masina la turnul de arc(unde este si cutiuta pentru autodiagnostizare) din fata soferului, este de marime aprox. un pepsi la 0.5 litri-putin mai mare, senzorul vine surubat in filtru, si are 3 picoare/4 fire. Daca cineva recunoaste piesa, va rog sa-mi scrie niste detalii, ca asa nu pot sa fac comanda de ea, daca nu stiu macar cum se numeste. Va rog si pe colegii care au 480, sa-mi faca o poza despre filtrul lor, ca sa vad cum trebuia sa fie si al me. Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat!!!!
  14. Frumusetea... cere sacrificii

    Merci:-) stopurile tot cautat, si ma bucur si asa ca am prins cat de cat ok...am vorbit cu zeci de "vanzatorti", cu toate firma de dezmembrai volvo din Ungaria, dar nu am avut noroc...si nu am avut chef sa dau 240 euro+taxele postale/buc pe cele noi. Acum urmeaza sa montez cumva stopurile, dar mai intai vorbesc cu un meserias, pentru niste sfaturi. Am luat adeziv cu care se lipesc parbrizele, nu stiu daca va fi bun pentru operatiaa asta, si nu vreau sa am surprize neplacute, ca materialul asta din care sunt facute stopurile este unul foarte sensibil...cand am atins cu alcool pentru degrasare a inceput sa fisura auzibil...si de la lac a fisurat una, dar sa zic ca am rezolvat, oricum sunt mai frumoase decat cele care am acum montate-intra si apa langa ele...Ceasul care am primit de la tine inca nu am montat, prima data ma duc la un service sa-mi puna la punct clima, dupa se mai am sa repar vitezometrul(cred ca de data sata va fi senzorul de viteza), dupa ce demontez borbul si lipesc cumva inapoi ca suruburile nu mai tin mult, si ma deranjeaza enorm zgomotul care vine din bord.