sfantul

Membru
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About sfantul

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/29/1986

Profile Information

  • Locatie Iasi
  • Auto Volvo S80-2.4D,163CP SUMMUM
  • Fabricatie 2007
  1. solicitare istoric pe baza VIN number

    Masina e la o reprezentanta pe langa Munchen. Va dau si un link sa o vedeti: http://www.mobile.de.../196531694.html jantele nu prea ma incanta, in schimb poate voi gasi ceva frumos si le schimb apoi.
  2. solicitare istoric pe baza VIN number

    cred ca este suficient si reviziile sau schimburile facute in garantie, masina e din 2012 si are 98.000 km, banuiesc ca e abia iesita din garantie.
  3. solicitare istoric pe baza VIN number

    din pacate in Galati, la mine in oras, nu avem reprezentanta, iar ca sa sun la una din tara nu cred ca vor fi binevoitori, cat despre mers pana la cea mai apropiata reprezentanta, 500 km dus-intors, pentru un lucru pe care nu sunt sigur ca il voi afla, nu prea-mi surade. cand mi-am luat BMW-ul am reusit sa aflu de aici. cat despre offtopic...nu cred ca e chiar pe langa subiect postarea, poate imposibila, sau greu de obtinut, dar nu offtopic... Bogdane, mie imi place chiar mult XC 60. Stii vorba aia cu gusturile...nu se discuta, iar despre domnite...da, sper sa fie cat mai frumoase in ea
  4. Salut tuturor! Dupa 2 ani de pauza Volvo, am decis sa ma reintorc si m-am hotarat sa cumpar un XC 60 D5 din 2012 215 CP. Am si gasit o masina care sa-mi placa, dar inainte de a o cumpara as vrea sa ma interesez de istoricul ei, intrucat cu S80-ul pe care l-am avut mi-am luat o teapa de vreo 120.000 km si nu numai. Masina pe care am gasit-o acum este din Germania, credibilitatea ar fi mai mare, dar cine se arde o data sufla si-n iaurt, asa ca i-am rugat pe cei de la dealer sa-mi trimita seria de sasiu. Cine ma poate ajuta sa verifice istoricul, are promisa o cinste de la mine. VIN: YV1DZ8256C2260052 Multumesc!
  5. smucituri la schimbarea vitezelor!

    m-au intrebat care sunt kilometrii la bord nu reali...asadar 165.000 . reali erau 265.000
  6. smucituri la schimbarea vitezelor!

    sa vedeti ce inseamna ghinionul. Dupa lungi asteptari in speranta ca smuciturile la cutia de viteze se vor opri, m-am hotarat sa trec trec la reparat. Am vorbit cu Bogdan, mi-a recomandat un mecanic bun in Bucuresti, am fost la el si in cateva zile a fost schimbat blocul de valve. Toate bune si frumoase. La nici o luna de la reparatie, un sofer idiot imi taie calea fara sa-mi acorde prioritate si intru in el. Deznodamantul: dauna totala. Ca sa stiti ce despagubire acorda asiguratorul pe RCA la un Volvo S80 din 2007 165 k kilometri: 10.500 euro din care mai scazi epava. Noroc de casco, care ma despagubeste pana la valoarea de 16.000 euro. Asadar, cei care aveti probleme cu masina si necesita cheltuieli mari...Mai asteptati pana sa luati o hatarare, sa daca o luati, sa fie rapida
  7. smucituri la schimbarea vitezelor!

    din cate am observat, da, smuciturile apar dupa ce merg mai mult cu masina, deci dupa ce se incalzeste uleiul.
  8. smucituri la schimbarea vitezelor!

    I-am schimbat uleiul pentru a doua oara, dupa 8.000 km. Intr-adevar schimba vitezele mai bine ca inainte, in sensul ca sunt mai rapide, dar smuciturile nu au disparut. Aceleasi smucituri care apar CATEODATA cand apas pedala la maximum. Mi-au mai ramas 9 litri de ulei dexron si, asa cum am gandit strategia, voi mai face inca o data schimbul peste aprox. 2.500 km de la schimbare si voi vedea daca se vor face progrese. In caz contrar, nu-mi ramane decat sa apelez la mecanic.
  9. smucituri la schimbarea vitezelor!

    Am inteles. Eu sunt genul care intreaba de 2 ori cand nu sunt sigur, nu-i de joaca cu suedeza . Concluzia care e? Dexron III de la Castrol e bun?
  10. smucituri la schimbarea vitezelor!

    Ce norme ar trebui sa aiba uleiul tip dexron III? JWS 3309 cum scrie la carte? Am un prieten care are un magazin de uleiuri si l-am rugat sa-mi caute. Mi-a zis ca are de la Castrol. E bun ala, sau este altul mai bun? Dupa indelungi consultari cu Bogdan, am luat hotararea de a mai face schimbul de 2 ori. Sper ca se va rezolva problema... tinem legatura.
  11. smucituri la schimbarea vitezelor!

    dupa 6 luni de la schimbarea uleiului la cutie, m-am gandit sa fac un rezumat, ca asa am promis. problema nu s-a rezolvat, smuciturile au continuat, singura imbunatatire a fost ca nu mai sunt asa "violente", in sensul ca smuceste mai "soft" . o rugaminte pentru cei din Bucuresti, sau cei care cunosc, recomandati-mi un mecanic bun la care sa ma duc...cel de la timisoara e departe tare de mine. multumesc!
  12. volvo s80 proaspat proprietar

    in primul rand bun venit in club. in al doilea rand, bun venit printre cei care si-au luat-o cu kilometrii dati inapoi. La 2 luni dupa ce mi-am luat S80-ul m-am dus la Primus sa-mi schimbe limba(operatiunea dureaza 15 min maxim) si m-au anuntat ca masina cu un an in urma avea 180 k, in bord avea 95 k. Acum, dupa calculele mele, are 240 k si merge foarte bine, singura problema este cutia de viteze. Nu a fost uleiul la cutie schimbat la timp si din cauza asta. Iti recomand sa-l schimbi, vorbeste cu Bogdan G, el m-a ajutat sa gasesc ulei mai ieftin. In alta ordine de idei, ca sa stii exact starea practica a masinii, fa-i un test, tot la Bogdan, care de altfel iti poate face si o curatire a EGR-ului. Nu ma pune sa-ti zic ce-i ala dar e de bine. P.S. nu-i fac reclama celui mentionat mai sus, dar pe mine m-a ajutat. kilometrii reali nu-i poti afla daca au fost dati inapoi de catre un profesionist, ci poti doar sa speculezi,cum am facut si eu. S-o stapanesti sanatos si sa stii ca reviziile la 12.000.15.000 pe mine ma ajung maxim 1.000 lei cu produse cumparate din magazine electronice. nu-ti trebuie reprezentanta pentru asta.
  13. Potrivire jante

    m-a sunat omul cu jantele ca le-a vandut. Stiti voi sau are cineva jante frumoase pe 17, 5x108?
  14. Potrivire jante

    Salut! Vreau sa-mi iau 4 jante pe 17 sa montez cauciucurile de vara si am gasit unele de vanzare, dar nu stiu sigur daca se potrivesc. modelul masinii pe care vreau sa le pun este S80 II fabricat in 2007, motor 2.4D 120kw, 163 CP. din ce am gasit jantele potrivite sunt 5X108, dar ce ma mai intereseaza este daca capacelul din mijloc poate fi pus cel de volvo original pe care-l am eu acum pe jante. linkul catre jante: http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/jante-aliaj/jante-14-inch/jante-17-5x108-de-jaguar-nefolosite-11056675.html
  15. se poate pune pachetul lumini?

    arata foarte bine. In poza lumina este albastruie, dar banuiesc ca iti poti pune ce led vrei tu. Ai pus lumini si sub bord si sub scaunele din fata? pentru lumini la picioare? Ma poti pune si pe mine in legatura cu electricianul?