dhatkoo

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About dhatkoo

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Locatie Brasov
  1. Probleme electrice,becuri bord.

    ...am identificat problema....m-am uitat pe schita electrica a masinii si am mai gasit un panou cu sigurante de care culmea nu stiam....sub bord langa maneta de deschidere a capotei(chiar ma miram cum de are asa putine sigurante!) aveam o siguranta arsa,am inlocuit-o si e ok merge! problema e ca imi stau aprinse in continuare ledurile de la butoanele pt geamuri care ar trebui sa se stinga atunci cand iau contactul! nu stiu care e problema aici!
  2. Probleme electrice,becuri bord.

    Sigurantele si releele din cutia aia de la motor le-am verificat toate cu un aparat si sunt ok! alte sigurante nu stiu sa mai am! iar lampile din interior da mi se aprind! la faruri nu am pus becuri mai mari....sunt becuri normale. am schimbat doar becurile de pozitie de pe spoilere(fata - spate) si am pus unele mai puternice....dar m-am gandit si eu sa nu fie de acolo si le-am dat jos si tot asa face.....nu cred ca are nicio legatura.
  3. Probleme electrice,becuri bord.

    Pffff.....mersi mult pentru raspunsuri baieti. O sa ma uit diseara la sigurantele alea Matrixxx(apreciez ca te-ai uitat pt mine in manual)! Becurile din bord ar trebui sa se aprinda in momentul in care pun contactul,lucru care nu se intampla. Celelalte becuri....de la geamuri si ce butoane mai sunt pe acolo ar trebui sa se aprinda atunci cand aprind farurile...ceea ce se si intampla (doar cele de la geamuri stau mereu aprinse).Cum am spus lumina in bord se aprinde cand pun pozitia(lumina si atat....nu becurile) dar daca trec pe faza scurta se stinge.
  4. Salut. Am si eu o problema cu Volvo-ul meu. Am un V40 din 1997, acum cateva zile cand am vrut sa plec cu ea,am constatat ca dupa ce am pus contactul nu mi se mai aprinde nici un bec in bord,dar masina porneste! Nu mai merge nimic in bord,acele nu se mai ridica nici unul,totul e mort! Semnalizarea nu functioneaza,doar daca pun avaria...atunci se aprind si becurile in bord pentru avarie dar atat! In rest nimic. Restul becurilor functioneaza...adica de la A/C,dezaburire,avarie,etc! dar si la ledurile butoanelor de la geamuri exista o problema pentru ca stau aprinse permanent,ele trebuind sa se stinga atunci cand opresc pozitia. O alta problema....daca pun pozitia se aprinde lumina in bord(cea verde),iar daca trec pe faza scurta,mi se aprind farurile dar se stinge lumina in bord! Am verificat toate sigurantele,sunt ok. Nu prea stiu ce sa mai cred. Apreciez eventualele raspunsuri. Mersi.