JohnQD

Membru
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About JohnQD

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 08/30/1988

Contact Methods

  • Website URL http://www.questdome.com

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo XC60 D3 AWD
  1. My XC60 :)

    I will try
  2. My XC60 :)

    andy.ro, nu ma plang deloc de serviciile pe care le-ati oferit. Chiar am si scris aici ca am apreciat foarte mult faptul ca, chiar daca Volvo Suedia nu a acceptat dosarul de garantie, voi ati facut-o pe cheltuiala voastra. Ca operatie, practic, a fost inlocuita pielea de pe sezut. Ca mic defect, apare o cuta - se pare din montare - pe partea dreapta - dinspre consola - a sezutului, dar banuiesc ca altfel nu aveau cum sa intinda pielea a.i. sa stea bine pe sezut. All in all, eu chiar v-am laudat si pana acum nu am absoult nimic de reprosat catre Primus, poate doar faptul ca am asteptat putin cam mult (cam juma de ora) ca sa imi bag masina in service pentru operatia asta (doar ca sa facem actele sa o bag, nu operatia in sine), desi aveam rezervare, dar am inteles ca respectiva persoana care se ocupa cu asta era intr-o sedinta, si am avut rabdare. So, pana acum, Primus are mult mai multe + decat - in ochii mei.
  3. My XC60 :)

    Salut. Au rezolvat problema. Nu arata 100% cum arata din fabrica dar realizez ca nu e posibil. Deci overall sunt multumit. In oras imi papa cam 8.5 - 9 dar merg destul de rar cu ea in rush-hour (nu prea am stat bara la bara f mult de cand o am). Radio-ul merge f ok, desi recunosc ca il folosesc destul de putin. Am pe stick 8 GB de muzica si e mult mai variata decat aceleasi melodii care le dau la radio in continuu. Man, I hate heavy rotation!
  4. My XC60 :)

    De ce esti asa pesimist? Eu totusi zic ca trebuie apreciat ce au facut pentru ca o puteau da la intoarsa foarte usor si totusi nu au facut-o.
  5. My XC60 :)

    Update: Am vorbit cu Primus si mi-au spus ca cei din Suedia au refuzat dosarul de garantie, dar ca ei deja au comandat scaunul pe cheltuiala lor. S-au purtat impecabil! Foarte multumit de modul in care am fost tratat.
  6. My XC60 :)

    Am fost azi la Primus si au vazut si ei buba. Au fost foarte amabili si au zis ca vor face tot posibilul sa fie aprobat dosarul de garantie in Suedia, astfel incat sa mi se inlocuiasca sezutul scaunului soferului. Sunt placut impresionat de cum se poarta! Me likey! Acum sper sa se rezolve si problema asta si sa fie ultima.
  7. My XC60 :)

    OK. Thank you! O sa vad ce rezolv cu Primus si deschid topic nou cu rezultatele.
  8. My XC60 :)

    Ai dreptate... Sper doar sa nu li se nazareasca sa spuna ca as fi facut-o eu, ca doar nu am umblat cu cutter-ul prin masina si nici nu intru cu cioburi pe fund )) Plus sa nu mai zic ca pana acum am intrat de max. 10 ori in ea so.... "
  9. My XC60 :)

    Si in situatia asta, voi mi-ati recomanda retapitarea la Primus? Sau risc sa iasa mai prost decat e acum?
  10. My XC60 :)

    "Presupun ca pielea este bej ." Dap. Se pot repara astfel de crapaturi/julituri fara sa trebuiasca sa retapitez sau sa schimb scaunul? Chestia asta de pe scaunul meu e de vreo 2-3 cm lungime si e fix pe centrul scaunului, unde e pielea aia mai texturata. Mi se pare foarte ciudat sa se intample asta la o masina cu nici 300 de km.
  11. My XC60 :)

    Multumesc mult! Sper doar sa nu se extinda...
  12. My XC60 :)

    Am o problema: am observat pe scaunul soferului o mica crapatura in piele, ceea ce mi se pare complet anormal avand in vedere faptul ca am de o saptamana masina. Am vbit la Primus si o sa merg pe la ei sa se uite la crapatura sa vada daca e subiect de garantie. Eu zic ca ar trebui sa cam fie... ce naiba! doar nu o fi atat de delicata pielea asta... Oricum....m-a cam intristat chestia asta... NU ma asteptam sa dau asa repede pe la ei.
  13. My XC60 :)

    O sa pun in curand. Sa le si fac ))
  14. My XC60 :)

    Multumesc!
  15. My XC60 :)

    Multumesc mult! O sa incerc sa ajung si eu la intruniri. Multumesc ca mi-ai zis de ele