ROMEO 4K9

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ROMEO 4K9

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 09/06/1975

Profile Information

  • Locatie Bucharest
  • Auto VOLVO XC90
  • Fabricatie 2006
  • Auto 2 VOLVO S60
  • Fabricatie 2 2009
  1. Coduri piese

    Salut, Imi trebuie coduri piese pentru XC90 2006 2.5T automatic: -ansamblu termostat -kit pompa ulei diferential -pompa vacuum (frana) -senzor presiune ulei diferential -ulei diferential Si tot la partea de transmisie dar in fata (cardanul nu se invarte): -bucsa transmisie fata -ansamblu unghiular Mi-ar fi util daca cineva are si niste preturi la indemana. Multumesc
  2. 2006 2.5T ABS/ANTI-SKID

    Merci frumos! Am apelat.
  3. 2006 2.5T ABS/ANTI-SKID

    Multumesc pentru raspunsuri. Din pacate nu gasesc pe cineva care sa aiba, pe langa tester, si schema electrica necesara pentru a merge pe cabluri. Aveti idee de unde o pot procura?
  4. 2006 2.5T ABS/ANTI-SKID

    Sunt posesor de XC90, 2.5T din 2006 si cu ceva timp in urma s-a aprins pe bord un mesaj de eroare, mai exact "abs/anti-skid service required", dublat periodic de "anti-skid temporary off". Dupa verificari de rutina in service curent, vazand ca totul e ok si functional, am mers la reprezentanta Otopeni, de unde am plecat cu eroarea de pe bord stinsa/disparuta si recomandare de curatat senzori ABS si mufa calculator pompa abs. La foarte scurt timp eroarea a reaparut. Am curatat conform recomandarii insa mesajul de pe bord a ramas la fel. Am mers la un service si verificat masina pe tester. Mesajele de la calculator au fost "Pump faulty signal" si, implicit, "tractiune integrala indisponibila". Am verificat senzori abs pe loc si in miscare, acestia avand valori sensibil apropiate, ceea ce denota functionare ok. Faptul ca dupa vizita la Volvo eroarea s-a stins ma face sa sper ca nu e pompa de abs defecta. Raman variantele fir/circuit intrerupt, atingere/masa gresite etc. Astept pareri si opinii referitoare la ce ar trebui sa fac in continuare.
  5. Piese Volvo doar pentru forumisti

    Salut tuturor, Sunt proaspat posesor de 850gle 1994, 2,5-10v si avand in vedere ca la masina nu s-a ridicat capota de vreo 3 ani, am decis sa schimb diverse consumabile si piese. Acum sunt la capitolul antigel si tot cautand info am ajuns aici. Asa ca Roberto te rog sa imi recomanzi ce antigel sa folosesc si sa imi zici daca ai... cat costa. In plus, pe alte forumuri am gasit discutii despre flushing the system before replacing... Sa fac asa ceva? Pana acum nu am auzit de vreo solutie de curatat sistemul de racire.