valy

Membru
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About valy

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/25/1971

Profile Information

  • Locatie Radauti SV
  • Auto volvo V40 1.8 an 2000 benzina
  • Fabricatie 2000

Recent Profile Visitors

2,887 profile views
  1. Nou posesor - sfaturi și sugestii

    Leduri de interior găsești pe Aliexpres, 8€ tot setul, dai modelul și știu ei ce să-ti trimită mie mi-au trimis și de rezervă , dar eu am optat pt. lumina caldă. Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk
  2. Nou posesor - sfaturi și sugestii

    Vezi să nu ai portierele spate blocate pt. copii. Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk
  3. Nou posesor - sfaturi și sugestii

    La al meu V40 am folosit becuri Osram night breaker unlimited (h4) și am fost foarte mulțumit. Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk
  4. Sfaturi achizitionare V50

    Si eu era sa "cumpar" un V50 de la o cucoana tare de treaba care locuia in Grecia si nu se mai intorcea in tara ca acolo a intalnit cei mai primitori oameni.
  5. Vand diverse S/V40

    Buna seara Bogdan, fa te rog un pret la toate si le iau eu(volan, buton, motoras, inchizatoare).
  6. Airbag pasager, un sfat.

    Mulțumesc Cristi, eu sunt din Rădăuți Sv , masina este in BV , cu timpul stau foarte prost, as fi tras o fugă s-o văd si eventual să mai negociez că din poze nu prea vezi amănunte. Sau poate avem vreun coleg prin zonă ?
  7. Airbag pasager, un sfat.

    Da domnu Cristi am vazut-o ,dar eu am frumoasa meserie de pompier cu "marea" functie de conducător autospeciale si ăsta este unul din motivele care nu-mi permit sa dau mai mult de 4000- 4500 pe o masina ,cu toate cheltuielile aferente (taxe, rar, etc.). Eventual as da-o pe a mea plus diferenta.
  8. Airbag pasager, un sfat.

    Va multumesc pentru sustinere si sfaturi , m-am mai dezumflat, mai astept, poate apare ceva pe forum de la oameni de incredere.
  9. Airbag pasager, un sfat.

    Acum am un V40, 1.8 benzina si nu pot sa ma laud ca am consum mic, dar nu circul foarte mult, 10-12 mii pe an si i-mi doresc un S. Deci impactul ar fi putut produce si alte pagube, nu doar un airbag sarit.
  10. Airbag pasager, un sfat.

    Credeti ca nu am cautat, cu motoare de 2.3, .2.4 se mai gasesc dar cu motoare sub 2.0 putine variante. Asta este una din putinele. http://www.tocmai.ro/volvo-s60-2002-22029188.html
  11. Airbag pasager, un sfat.

    Masina este inmatriculta, taxa nerecuperata, fiscal pe loc, facturi de service, 4000 EU cere pe ea. Proprietarul zice ca S60-ul are senzor sub proiectorul de ceata.O fi asa ? Multumesc pt. timpul acordat.
  12. Va salut dragi colegi. Dupa multe cautari am gasit un S60 2.0T din 2002, nu am vazut-o inca, dar proprietarul zice ca are airbag-ul pasager sarit dupa ce a lovit o bordura mai inalta, in rest ,in poze masina arata bine. Rugaminte: puteti sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac si cat ar costa sa fie OK, daca ma hotarasc s-o iau ?
  13. s-ar sa ai nevoie doar de un set de garnituri la pompa de ambreiaj.
  14. Daca observam nu ma băgam, dar n-am vazut aceasta observatie. De mult urmaresc sa trec la nivelul următor dar nu ma lasa "inima" s-apoi un schimb e mai usor de suportat.
  15. Un schimb cu un V40 1.8 benzina din 2000 plus diferenta din partea mea. Ce zici Alex?