vicanezu

Membru
  • Content count

    92
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

2 Followers

About vicanezu

  • Rank
    Junior

Profile Information

  • Locatie Titu DB
  • Auto volvo s40 2000 benzina 140 cp
  • Fabricatie 1997
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

2,304 profile views
  1. Cu ABS sau fara?

    Atentie , eu am cumparat cap planetara cu inel abs dar se pare ca numarul de dinti era diferit asa ca am folosit tot inelul vechi pe care l-am scos la cald .
  2. Fiabilitate S40 (...-2004)

    Am unul din 97 si nu am cuvinte   
  3. Problema abs

    Da , erroarea a ramas aceeasi .
  4. Problema abs

    Îmi poți spune te rog cum de face asta . Mulțumesc !  
  5. Problema abs

    Revin cu problema mea , am fost cu centrala abs originala la in specialist in asa  ceva  a reparat ce era de reparat , am montat-o dar problema persista . Mentionez ca au fost masurate tensiunile de pe priza abs , am verificat toate sigurantele si totul este ok . Va rog ajutati-ma cu in sfat daca mai trebuie verificat si altceva . Senzorii abs deasemenea sunt ok . Va multumesc !
  6. Problema abs

    Nu cred ca nu este compatibila fiindcă are cod identic cu cea originală . Din autodata rezultă ca trebuie sa mai verific niște relee . Mâine o să verific toate tensiunile din mufa abs .
  7. Problema abs

    Am schimbat central abs dar erroarea in bord a ramas , intrebarea e daca trebuie din nou mers la tester pentru a sterge codul de eroare pentru ca abs-ul sa functioneze .
  8. Problema abs

    Chiar nimeni nu ma poate ajuta cu in sfat ????
  9. Problema abs

    Salut prieteni , de câteva zile in bord mi-a rămas aprins martorul abs . Înainte se aprindea după ce mergeam cu mașina câțiva kilometrii , acum rămâne aprins cum pornesc mașina . Am fost la un tester si îmi dă lipsă tensiune valve hidraulice . Senzorii sunt ok . Am verificat sigurantele de la motor ( două la număr ) , am scos mufa de la calculatorul abs si am curatat-o cu spray de contacte dar problema persistă . Întrebarea este dacă mai e ceva de verificat, vreo siguranță sau altceva . Menționez că este vorba de s40 din 97 , motor benzină , 2 litri , 140 cp .Va mulțumesc !
  10. Suspensie nivomat sau W/O nivomat ?

    Banuiesc ca si a mea masina are o astfel de suspensie fiindca simt orice denivelare din asfalt uneori devine chiar suparator de inconfortabila fiind foarte rigida . Acum ma intreb ce at trebui schimbat arcurile sau amortizoarele pentru a avea o suspensie putin mai moale .
  11. Antena

    Eu am demontat-o , am curatat-o si am gresat acolo unde trebuie iar acum antenna functioneaza ireprosabil .
  12. Salutare ! Astazi am vazut in Mitsubishi Carisma al unui cunoscut si am fost surprins de multimea de component similare cu cu ale S 40-ului meu in principal in zona compartimentului motor , filtrul de aer , tabloul de sigutante , servofrana , iar in habitaclu mullet alte component aflate sub bord deasemenea identice ( nu stia unde se afla tabloul de sigurante din interior si m-am dus la sigur ). Intrebarea mea este daca aceste masini au folosit o platforma comuna ?
  13. probleme inchidere centralizata

    multumesc pt  sfaturi si o sa revin cu rezolvarea problemei .
  14. probleme inchidere centralizata

    Nu risc nimic daca fac lucrarea asta ?
  15. probleme inchidere centralizata

    Chiar nu ma poate ajuta nimeni ?