horica

Membru
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 Good

About horica

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 10/09/1977

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo V40-1.8 AT
  • Fabricatie 1998
  1. Salut. Felicitari, superb exemplar! Daca vreodata vrei sa-l vinzi(desi eu nu as face-o), te rog sa ma anunti Ca si idee, cam cat te-a costat toata distractia? Merci si drumuri bune!
  2. Alex&Vadim, 2 domni de nota 10+ ! recomand cu mare caldura! atmosfera super, lucrare rapida si curata! merci si voi reveni cu siguranta!
  3. Tgm - ploiesti

    Salut. intre Cheia si Valenii de Munte sunt portiuni scurte unde drumul s-a surpat, a fost reparat dar daca nu esti atent te zguduie serios. si mai e aglomeratie la centura Ploiestiului pentru ca e un pod in lucru..... in rest , drumul e bun, cu exceptia catorva radare intre Valenii si Ploiesti. ps: am facut drumul asta acum 3 saptamani. numai bine!
  4. Va salut! Sunt in cautarea unui atelier de tapiterie auto deoarece vreau sa-mi refac fetele de usi, cotiera si ar mai fi niste maruntisuri Sa lucreze si cu "materiale alternative", nu numai piele! Aveti cunostinta de asa ceva/ati apelat la cineva pana acuma? Ar fi binevenite si niste exemple de lucrari daca se poate! Va multumesc anticipat!
  5. Los nationalitos del 2015

    http://www.rover-mg.ro/forum/showthread.php/498-Intalnirea-Nationala-ROVER-MG-Club-Ro-2015-SIBIU-15-16-17-MAI-2015!!! 2 pagini, scurt, la obiect, fara discutii inutile, trolling, insulte, nervi, draci, amenintari, atacuri la persoana! treaba hotarata dinainte, cine a vrut sa vina, bine, cine nu, NU! pace!
  6. Salut! Am un V40 din 1998, 1.8 benzina si cutie de viteze automata in 4 trepte. Am masina de 5 ani si de fiecare data cand am ajuns prin service-uri cu ea( ce-i drept, foarte rar ), cand intrebam de cutie auzeam acelasi raspuns:"n-ai treaba, e fara mentenanta , te tine o viata"! Pana szi, cand un prieten mi-a " bagat morcovul" cum ca si la cutiile astea se mai achimba uleiul/valvolina. Si acum vine intrebarea: se schimba uleiul la automata modelul asta? La ce perioada? Ce ulei se baga in ea? Cat ulei se baga? Ce ulei se baga? Masina are 152000 km cu carte service volvo-primus pana la 100000 km si nicaieri nu am vazut vreo interventie la cutia/schimbare de ulei.... Trebuie sa mentionez ca pe joja nivelul e in parametrii optimi iar cutia schimba foarte bine, fara zgomote si agataturi ciudate! Multumesc anticipat pentru raspunsuri/sfaturi!
  7. Distributie volvo 1.8 115cp B4184S

    salut. incerca la http://www.myvolvolibrary.info/Tech_files2_ficheiros/S40V40MY96_99_EN_HAYNES.pdf numai bine!
  8. Masina doar de oras - buget max. 2000 euro

    salut. am avut ocazia sa "ma dau" vreo 4 luni cu un Nissan micra din 2001, benzina 1L si am fost foarte multumit atat de consum(cam 6.5%-atentie, avea cutie automata!) cat si cum se manevreaza/parcheaza in oras! in 4 luni nu am bagat bani in el-excluzand benzina! masina foarte confortabila pentru clasa ei! acum folosesc cam de o luna un Citroen C1, tot benzina, tot 1L, consuma "nimic"(a se citi 5%), se parcheaza excelent si se misca surprinzator de bine, fiind foarte vioi la demaraje . un minus ar fi confortul la volan, care cam lasa de dorit, si asta nu doar in comparatie cu Volvo ....proprietarul de drept care il are de vreo 4 ani nu a facut reparatii majore la el, schimband doar placute/ulei/filtre/becuri....( proprietarul e vara-mea deci stiu binisor masina) succes in alegerea ta viitoare!
  9. ieri mi-a "crapat" o rola de la cureaua de accesorii, ocazie cu care, daca tot am bagat "tancul" in service, i-am schimbat, pe langa rolele si cureaua de accesorii, si distributia, filtrele(ulei, aer, polen), uleiul, un simering, am facut revizia climatizarii si o constatare la sistemul de franare si articulatiile fata si spate(maine voi avea rezultatul). tot maine astept "amenda"
  10. Vopsitor auto

    va salut. ca idee, v-ul meu cred ca va necesita in curand ori un polish ori o revopsire(s-a matuit vopseaua). cam cat este un vopsit exterior(el ca si culoare este visiniu dar in carte si talon am trecut si rosu, deci......) ? multumesc mult!
  11. Ce se poate intampla daca?

    salut! http://www.servicii-inmatriculare.ro/probleme-vanzare-cumparare/ ideea este ca, in cazul in care noul detinator legal( ca urmare a contractului de vanzare-cumparare si radierii fiscale) este depistat de politie, amenzile sunt destul de consistente! cum poate fi depistat? simplu: noul proprietar ia o amenda, nu o plateste si automat aceasta ajunge pe traseul politie rutiera---->dtil(directia de taxe si impozite locala) la vechiul proprietar; aici dtil-ul observa ca autoturismul a fost radiat fiscal si ca noul proprietar este ....................(pentru radierea fiscala este necesar contractul de vanzare-cumparare, in esenta actul generator de schimbare de proprietari si in baza caruia se face radierea)------>raspuns la politie cu copie de pe certificatul de radiere si contractul de vanzare-cumparare-------->amenda pe numele noului proprietar numai bine!
  12. A Murit

    SALUT! la cum scrii, m-as si mira sa intelegi! scuze de off-topic dar......
  13. Piese auto si accesorii

    va salut. un pret pentru brat stergator parbriz stanga(sofer) la un s/v 40 my 1998? multumesc!
  14. salut. mie mi se aprindea indicatorul din bord(deh, v-ul meu e mai vechiut ) tot la franare si am rezolvat problema schimband placutele de frana care erau cam foarte tocite, inca nu ajunsesera sa "frece", dar nivelul din borcanas scadea la franare pentru ca se ducea pe conducte....
  15. My Other Car

    Salut. momentan o Dacia 1300 din 1981-verde "buceag" poreclit "Veteranu' ", dar nu mai circul cu ea, e trasa pe dreapta intr-o curte undeva prin Mizil... trecute: -Dacia 1310-2 bucati, una din 1982 si una din 1983, una alba si una verde -Olticit Club-2 bucati, unul din 1986 si unul din 1991, masinile mele de suflet, ambele rosii -VW Derby din 1979, galbena -Renault 12 break din 1978, rosie viitor: -sunt in discutii sa-mi iau un XC70 din 2006, sa vedem ce-o sa iasa