Inspectoratul

Membru
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Inspectoratul

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/07/1985

Profile Information

  • Locatie Timisoara
  • Auto Volvo S60
  1. Se doneaza ... 3 pisici cu ochii albastri crescuti de 2 mame dupa ce tatal a fugit (ca un porc ce este) :) Mananca orice, sunt foarte jucausi si alearga dupa caini. Se 'predau' deparazitati intern/extern.

  2. Joc remi cu prietenii mei. Intra si tu daca te plictisesti pe: www.remi-online.ro Succes ;)

  3. Diverse Probleme

    Masina are DSTC. Deci nu se poate circula O sa o iau pas cu pas ... Incerc sa vad poate merge lipit astazi/maine, daca nu o sa vorbesc cu Ionut_Lup sau Sandro sa vad daca ma pot ajuta. Mai departe ... am gasit noua undeva la 1000-1200lei. Sper sa scap cu una second ca na ... Oricum, va multumesc pentru ajutor, m-ati scutit de macar 2-300 lei cat mi-ar fi cerut la orice service sa-mi spuna asta.
  4. Diverse Probleme

    O intrebare extra ... se poate circula cu masina daca dau spira jos?
  5. Diverse Probleme

    Multumesc de ajutor. Acuma ... astept sa vad cum gasesc alta ieftina si schimb service-ul
  6. caseta directie

    Eu am gasit in Sighisoara ceva service care au reconditionat caseta de directie. A durat vreo 10 zile cu tot cu curierat si a costat 650lei cu 1 an garantie ...
  7. Butoane pe volan nefunctionale

    Salut, Am si eu aceasi problema cu spira, poti sa-mi spui te rog cum ai rezolvat si unde? Mersi, Cristi.
  8. Diverse Probleme

    Ma gandesc ca da, ceva s-a rupt pe acolo ca si trancane ceva plastic parca cand invart volanul, suna a mici plastice care freaca. O sa ma pun maine sa vad ... Multumesc si un weekend placut! scuze, ca erori nu stiu sigur, trebuie sa le notez ... afisajul e in norvegiana si ...
  9. Diverse Probleme

    Mersi! Ai cumva idee si cum as putea verifica? Banuiesc ca este asta nu http://www.pieseauto.ro/poze/spira-volan-pentru-volvo-v50/spira-volan-pentru-volvo-v50-a5c0112aeb6b881112-220-220-2-95-1.jpg ? Trebuie sa dau jos tot volanul sau pot vedea altcumva? Mersi, Cristi.
  10. Diverse Probleme

    Buna, Am un Volvo S60/2005 si am cateva probleme dupa ce am fost cu ea la service. Service-ul este al unui prieten, ceva mini atelerie si se ocupa numai de partea mecanica. Nu se pune problema sa fi inlocuit piese, furat, etc, si se jura ca nu a umblat la nimic altceva in afara de caseta de directie. La service am schimbat caseta de directie/bielete directie/burdufe. Cat timp a stat la reparat, vreo 2 saptamani (pana a venit caseta de directie reparata) s-a terminat si bateria masinii. Intr-un final i-am dat curent si a pornit. Bateria zice el ca era goala dimineata cand a bagat masina in atelier Dupa ce i-am dat curent sa o pornesc a inceput sa claxoneze din 2 in 2 secunde. Am banuit ca este bateria, am schimbat-o, face la fel si am observat ca nu mai merg nici comenzile de pe volan + ca apar erori de srs, airbag si inca vreo 2. Masina are alarma originala (nu mai am cheia cu telecomanda, a fust furata acuma vreo 2 ani in Ungaria si a trebuit sa fac alta, am ales una simpla ca era vreo 700lei in loc de ~1800 cat era cea cu telecomanda) Momentan am scos siguranta de la claxon ca sa pot umbla cu ea, din pacate nu am bani de service (de data asta volvo) inca vreo 2 saptamani. 1. Este posibil ca claxonul sa fie de fapt alarma? Se poate dezactiva cumva? 2. Pentru comenzile de pe volan stiti pe unde ar trebui sa ma uit? Am incercat sa gasesc siguranta dar nu era afisata prin manual. 3. Exista vreo metoda sa sterg erorile aparute (ma gandesc ca sunt numai erori stocate, nu defecte) prin combinatii de chei/butoane ... sau numai cu testerul? Multumesc anticipat, Cristi.
  11. Am pierdut cheia

    Masina a ramas in Romania parcata, am avut numai cheia cu noi ... Intre timp am reusit sa dau si de cineva de la reprezentanta de la Volvo Timisoara. Dureaza 10 zile pentru fabricarea unei chei noi si costa aproximativ 700ron ... Nu trebuie numai sa dovedesti ca masina este a ta. Norocul a facut ca talonul sa fie la mine in portofel asa ca vom face numai un buletin si mergem pe calea cea mai easy&safe. P.S. Poseta a fost furata la Mosonmagyar (la granita cu Austria) in interiarul Tesco Hypermarket. Am ajuns si pe la politie care ne-au spus ca este un loc foarte foarte frecventat de hoti si ca din parcarea de acolo se fura undeva la 3 masini/saptamana de o banda de slovaci ... si da, am fost la magazin si ne-am uitat pe mirificele camere de filmat de la ei care filmeaza fiecare zona cate 2 minute iar dupa aceea este o pauza de 6 minute, asa ca au fost de foarte "mare" ajutor + ca nu au vrut sa ne arate camerele de filmat numai dupa cateva ore, timp in care nu prea ai cum sa mai gasesti nimic. Multumesc pentru ajutor si sper sa nu ne mai auzim cu alte probleme Cristi.
  12. Am pierdut cheia

    Hello, Dupa ceva distractie de anul nou hotii au ajuns si pe la noi si i-au luat poseta prietenei cu tot cu singura cheie de la masina. Totul s-a intamplat undeva in Ungaria. Stie cineva daca S60/2005 se poate deschide si intr-un mod mai neortodox si eventual daca se poate face o cheie mai ieftin decat la reprezentanta? Multumesc, Cristi.
  13. Am nevoie de o mana de ajutor :)

    thank you!
  14. Am nevoie de o mana de ajutor :)

    Buna, Ma puteti ajuta si pe mine va rog cu un raspuns ... de cand a dat frigul mi-a aparut de cateva ori eroarea asta: anti-slad serv erfordras, de obicei pana sa se dezghete putin masina. Dupa ce s-a incalzit totul a revenit la normal. Stie cineva ce inseamna, am dat cu translate si imi da ceva de genul cablu antiderapare ... Masina este Volvo S60, 2005, 2.4benzina. Va multumesc, Cristi.