giddeon

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

20 Good

About giddeon

  • Rank
    Nou venit

Contact Methods

  • Website URL http://dangurghian.com

Profile Information

  • Locatie Targu Mures
  • Auto Volvo C30
  1. mesaj - ''SRS Airbag Service Urgent'' -

    Azi sper sa ajung la un tester si sper sa fie bun. Cand am mai multe detalii legate de erroare revin cu un post. Va multumesc mult pentru feedback. Apreciez.
  2. mesaj - ''SRS Airbag Service Urgent'' -

    Hello, A fost o greseala de typing. Este 1300 de euro - nu 13000 (atat nu costa anumite modele de c30). Eu nu am mai multe amanunte destre eroare (mesajul exact) insa sunt deschis legat de orice metoda de reparare. Asa ca astept orice informatie utila in acest sens. Merci mult!
  3. mesaj - ''SRS Airbag Service Urgent'' -

    Hello, Eu sunt nou pe forum si am ajuns aici deoarece imi apare si mie exact acelasi mesaj: "SRS Airbag Service Urgent". In cazul meu a aparut acum 2 saptamani cand nu a vrut sa porneasca la prima cheie, nici la a doua si doar la a treia incercare. Mentionez ca este un Volvo C30, 2.0d, 2007 - cu 60,000 km la bord. AM dus-o la mecanicul la care merg de obicei (in Targu Mures nu este service volvo din pacate) si mi-a zis ca bateria e slaba (era cea originala) si ca trebuie schimbata. Odata cu bateria a schimbat si bujiile ca nu erau ok. Eu nu ma pricep deloc - desi sunt inginer de profesie - insa am incredere totala in mecanicul / service-ul la care merg. Speram ca odata cu aceste schimbari sa se rezolve problema su mesajul. Cand colo nu. AM fost ieri pana la Sinaia, la ceva conferinta si la intoarcere, m-am oprit pe la service-ul Volvo, unde au legat masina la tester (nu stiu ce model - am vazut in acest thread ca sunt mai multe tipuri) si mi-au spus o veste socanta - cum ca modulul de SRS este defect si trebuieste inlocuit. Cost 13000 de euro. Am facut un mic / mare soc la aflarea vestii. Daca oricare dintre voi ma poate ajuta cu un sfat as aprecia mult de tot. Sper sa gasesc o solutie care sa nu coste asa mult. Va multumesc mult.