Jan_s80

Membru
  • Content count

    91
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About Jan_s80

  • Rank
    Junior
  • Birthday 11/13/1990

Profile Information

  • Locatie Drobeta Turnu Severin
  • Auto volvo s80
  • Fabricatie 2003
  1. Montare webasto

    Are comunicare pe can?
  2. Montare webasto

    Ii pun telecomanda atunci.
  3. Montare webasto

    Da este oem.Am luat o masina lovita si are webasto pe ea si vreau sa il pun pe a mea, da daca trebuie programat ii pun telecomanda mai bine.Ca as putea lua calculatoarele de pe masina aia de nu are toate dotarile care le are a mea adica tetiere pliabile, oglinzi pliabile, scaune lectrice cu memorie alarma,trapa si oglinda antiorbire da in schimb are webasto si xenon de fabrica si au ma faruirle puse pe masina da nu au autolevelingu.Oare o merge sa sa activez optiunile care nu le are asta ca sa pun calculatoarele de pe aia?
  4. Montare webasto

    Salut am facut rost de un webasto complet pentru s80 meu si vroiam sa stiu daca trebuie sa ii fac vreo programare ca sa functioneze.
  5. Eroare RTI

    Eu am trei unitati care numai vor sa citeasca.
  6. Senzori parcare

    Crezui ca e mai mult, ca am fost la timisoara la volvo sa schimb ulei la cutie si am intrebat daca poate sa imi schimbe si limba la computer ca e in germana si au zis ca costa 13 mil si m'am gandit ca si astea costa tot cam pe acolo.
  7. Senzori parcare

    Exact cum ma asteptam .
  8. Senzori parcare

    Se pot pune senzori de parcare oem pe s80 fara sa fac o resoftare?
  9. Cod piesa

    Am gasit piesa si am comanda'o a costat 150 de lei si cred ca maine ajunge.Multumesc pentru ajutor.
  10. Cod piesa

    E chestia ca lucrez foarte mult fac doua masini de expo si imi manca foarte mult timp si volvo e masina mei si taicamiu e cu ale modificari la al volvo ca ma inebunit ca vrea si pe aia si pe cealalta si nu am avut deaface cu volvo pentru ca eu lucrez mercedes si grupu vag iar la volvo sunt bata acuma cu ciudatenile lu taicamiu mi'am mai bagat mainile prin el.Si masina mea e 2003 da tot interioru si exterioru e de pe unu de 2005.Acuma inafara de navigatie care e inutila da a vrut el, iar acuma vrea si faruri cu xenon. E si el bolnav cu ale masini da ma pune pe mine sa ii fac la masina.Astazi ii veni si volanu sport.
  11. Cod piesa

    Nu il mai am vida sa ieri sa dus laptopu si scriu de pe telefon si imi trebuie plasticu de pe facelift de preferat si sa fie pe negru.Acuma dupa ce am rausit sa termin cu rti'u sa mearga si am comandat un suport dinala de pe ebay complet ma trezi astazi doar cu suportu si difuzoru fara capac. YV1TS793931316065
  12. Cod piesa

    Salut am si eu nevoie de un cod de piesa si un pret daca imi poate da cineva ca nu gasesc aceasta piesa pe nicaieri.este capacu care acopera difuzorul de pe bord da pentru masina cu RTI ca cel din poza.partea cu difuzoru o am.
  13. Probelem RTI

    eu am luat telefonu de pe una de 2005 cd playeru ,oglinda si volanu cu comenzi si merg perfect merge inclusiv butonu de avertizare cu rosu de pe cheie si cipu din cheie de la inchidere e tot de pe aia de 2005,a mea e o corcitura intre face lift si normal, ca are sigla de pe volan de face lift si masina e decembrie 2003. Calculatoarele sunt ale masini decat e enumerai mai sus am schimbat.
  14. Probelem RTI

    Pai chestia este ca masina mea a avut navigatie pe ea si cineva s'a gandit ca numai trebuie si am avut toate cablurile trase si modelu de fire ca la facelift mai putin alimentarea de la unitatea dvd si firele de CAN pe care le'am legat si din ce am auzit modulu de la rti ar merge din 2002 pana in 2006.Pai eu mai am cateva chesti de pe face lift care merg ok adica oglinda cu inchiderea si telefonu.Si acuma nu stiu daca e modulu de vina ca e stricat sau nu e compatibil ca ma scoate din sarite acest volvo. Un prieten de al meu a bagat mufa de un senzor de la alarma din portbagaj in loc de mufa de alimentare si poate sa fi ars ceva pe parte de can?
  15. Probelem RTI

    Am reusit sa pornesc navigatia da tot imi da erroarea si nu imi vede modulu de la RTI sa fie din cauza ca e de un s80 din 2006 si al meu e din 2003.Poate cineva sa imi dea un cod sau un model de unitate dvd de 2003? Are cineva vreo unitate de dvd cu laseru dus si vrea sa o vanda ca poate e arsa a mea.