CostinAnton

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About CostinAnton

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/25/1988

Profile Information

  • Locatie Manasia
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 1998
  1. Probleme cu motorul? ajutati-ma, va rog!

    ok. multumesc !
  2. Probleme cu motorul? ajutati-ma, va rog!

    ok o sa incerc si o sa revin cu un raspuns . multumesc frumos nu stiu ce sa zic...de verificat distributia dupa ce nu a mai pornit, nu cred ca a mai verificat`o. ar putea sa se deregleze asa deodata? in legatura cu martorul acela, nu am aflat nimic...habar nu am :| in legatura cu pompa, asa am sa fac..o s-o duc la un centru de reparatii. multumesc!
  3. Probleme cu motorul? ajutati-ma, va rog!

    da, a verificat a si pornit chiar nu ma poate ajuta nimeni ?
  4. Probleme cu motorul? ajutati-ma, va rog!

    ok. ms. as mai avea o intrebare...merge sa pun pe tester masina ? ca am fost la cineva si mi`a zis ca e totu` mecanic...si ca nu merge pusa pe tester...dar nu prea imi vine sa cred. voi ce ziceti ? si stii de la ce poate sa fie aprins becul din bord, ai idee? imi cer scuze daca sunt cicalitor, dar sunt disperat sa o fac.. multumesc anticipat ! imi poti spune mai exact unde se afla , ca din poze nu inteleg mare lucru...te rog!
  5. Probleme cu motorul? ajutati-ma, va rog!

    Imi poti arata unde este, te rog ? si daca imi poti spune undeva unde as putea sa o repar sau de unde sa cumpar ? multumesc ! despre ecu vb cand spun sa imi arati. multumesc !
  6. Probleme cu motorul? ajutati-ma, va rog!

    motorul e de 90 cp. blocul motor, atat, chiulasa e de la celalalt vechi, iar pompa e de la celalalt vechi. omu` de la care am cumparat blocul motor a zis ca e din 2006, acum nu stiu daca m`a mintit sau nu. avea o problema, care tot din cauza pompei cred eu ca era...cand era rece pornea la sfert, cum se incalzea, o opream si vroiam sa o pornesc din nou, pornea greu si dupa ce pornea...mergea balbait si scotea un fum alb spre albastru asa...iar daca nu o acceleram, murea. daca o turam scotea fum negruu. asta e semnul care mi`l arata in bord asta e Mironb, crezi ca se poate sa fie de la mester ? Ma poate ajuta cineva? va rog mult !
  7. Probleme cu motorul? ajutati-ma, va rog!

    Am pus decat blocul motor, atat, chiulasa si restul sunt de la celalalt vechi. am avut un motor de 1.9 din `98, iar acum omu` de la care l`am luat a zis ca e acelasi motor, numai ca difera anul..mi`a zis ca e din 2006 acum nu stiu daca m`a mintit sau nu, motorul e bun, are o compresie foarte buna...porneste la sfert. si in legatura cu becul...e portocaliu, iar in interior e un fel de triunghi verde, nu stiu daca e ceea ce zici tu, habar nu am . Acum am alta problema, nu mai porneste deloc. mi`a zis mesterul la care o am, ca azi de dimineata a pornit la a doua cheie la sfert, a lasat`o pornita un pic, a turat-o, a mai oprit-o, a mai pornit-o...apoi a pornit-o din nou si a lasat-o cateva minute, a oprit-o si cand sa o porneasca iar, nu a mai pornit deloc, mi-a zis ca a consumat si 2 spresiuri de pornire si degeaba...el mi-a zis ca nu m-ai are ce sa faca..pentru ca a montat tot si mi-a zis ca e de la pompa..acum..nu stiu...d`asta am si apelat la voi, poate imi dati vreun sfat, nu stiu...sunt disperat...am bagat o gramada de bani in ea.. multumesc!
  8. SAlutare! Sunt posesorul unui Volvo S40 1.9 tdi 1998, acum 6 luni din cauza unu`i furtun fisurat, am calat motorul masinii(asta acum 7 luni), de aceea, am fost nevoit sa schimb motorul. L-am schimbat, dar acum a intervenit o problema..de pornit porneste la sfert, dar scoate fum cenusiu spre negru si nu sta la relantii, adica e turata..la 1400 rpm, tin sa mentionez ca, pana sa se caleze motorul...cand era rece, pornea extraordinar de bine, dar cand era calda, pornea greu...si daca pornea...mergea balbait, iar daca nu o acceleram, se oprea si in bord se aprindea un bec aflat in dreapta jos a bordului, habar nu am de la ce poate sa fie? Poate cineva sa ma ajute cu un sfat? apreciez!