surub

Membru
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About surub

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Tulcea
  • Auto Volvo 744 TD
  • Fabricatie 1986
  1. Volvo 740 sau 744 TD

    au sosit motorul si cutia + niste mici accesorii de plastic (cele de la butoanele de deschidere a usilor) le monteaza Cristi si pe alea si apoi fa cpoze
  2. Volvo 740 sau 744 TD

    Schimbat parbriz, schimbat far deja arata cu totul altfel ) Sunt pe drum motor si cutie in stare fff buna, cauciucuri de iarna si ceva plastice pe care le aveam sparte in interior. Tapiseria de pe tavan este data la facut, daca mi s epune pata ii trag si o vopsea nou nouta sa aratae c anoua . Sapt viitoare pun poze noi )
  3. despre volvo 760gle td

    87 este non euro
  4. Volvo 740 sau 744 TD

    Dragii mosului, Eu mi-am cam luat tot ce-mi trebuie pt vovlo al meu, inclusv o gramada de alte chestii care nu-mi trebuiesc urgent, gen un motor, o cutie completa, o punte fata, una de spate si niste roti. Am data sfoara in tara atat de tare ca daca vreti mai am surse si pt voi. In Tulcea este un nene care are un Volvo 740 pe benzina, nu mai are motor si cutiedar masina arata fff bine, faruri, interior totul este f bun estetic, omul nu vrea sa o dezmembreze dar vrea pe ea 10mil asa cum este.
  5. despre volvo 760gle td

    Soacra-i buna?
  6. Volvo 740 sau 744 TD

    Am fost azi la REMAT-urile din Tulcea, nici un 740 ( In schimb este un 440, verde, la remat-ul de pe strada Taberei. S-au luat ceva piese de pe el dar mai sunt usile, scaune, o gramada de chestii de detaliu din interior ... daca este cineva amator.
  7. Volvo 740 sau 744 TD

    Ok, am ajuns cu masina la doctor ( Pana la urma am gasit un mecanic care m-a convins ca stie despre ce vorbeste ). Pana acum toti doar se balbaiau. Ma bucura faptul ca acest baiat a avut si el acelasi volvo si si l-a facut singur cap coada ). So, mai nou s-a dus turbina, nu functioneaza si se pare ca asta ar fi cauza fumului negru consistent pe care il scoate. Mai trebuiesc schimbate niste garnituri pe la motor ca pierde ulei (ceva sugestii?) Mi-a recomandat sa schimb si curelele de distributie + servo Mi-am gasit si material pentru tapiseria d epe tavan. Nu am gasit parbriz. Ce recomandati intre un parbriz original si un parbriz facut de o firma romaneasca dupa cel original?
  8. despre volvo 760gle td

    Doar ca nu ai mai intrebat nimic
  9. Volvo 740 sau 744 TD

    Gata, intr-un final am pus si pozele cu masinuta: am fost si am vb cu mecanicul ei care o cunoaste de cand era fata mare ), de joi se apuca de ea. Reglat pompa de injectie, verificat filtre, schimbat far si alte detalii )
  10. Salutare, Stiti cumva daca Titi sau Gabi se ocupa si de modele vechi (740TD)? As vrea o diagnoza generala, sa stiu la ce s ama astept. Multumesc
  11. Volvo 740 sau 744 TD

    Scuze de intarizere, am facut cateva poze dar am cablul de transfer in balta ). Sper ca diseara sa ajung si sa descarc pozele.
  12. Volvo 740 sau 744 TD

    Salutare, Am incercat sa-i dau a 5-a din buton si .... nimic. Ori nu fac eu ceva cum trebuie ori e posibil sa fie ceva defect? II fac azi si noste poze si le postez. Ceva extrem de ciudat, i-am facut plinul dupa 200km si au intrat aproape 9 litri de motorina !!! Cum este posibil sa consume atat de putin?
  13. Volvo 740 sau 744 TD

    Multumesc frumos, maine cand ajung in Tulcea probez chestia cu a 5-a. Tot maine ma duc sa-i refac plinul, sa vad cat a consumat.
  14. Salutare, De o saptamana am, printr-un complex de imprejurari, in Volvo pe care scrie 740, pe talon in schimb scrie 744 turbo, la modelul motorului scrie 24D. Cand l-am vazut mi-a fost foarte simpatic asa ca am dat o tura cu el, statea intr-un garaj d emulta vreme si totusi porneste la prima cheie. Dupa primii 100 de km m-am hotarat sa-l reconditionez, imi place la nebunie masina. Sunt absolut bata la mecanica asa ca o sa am mare nevoie de sfaturile voastre. 1. Mai este cineva din Tulcea pe aici? 2. Masina scoate un fum negru si consistent cand o calci mai tare ( 3.Am nevoie de far stanga, tapiserie tavan, parbriz. 4. Nu am aflat cum se baga intr-a 5-a. Are un buton pe schimbator dar habar nu am cum sa-l folosesc. 5. Nu m-am prins cum pornesc incalzirea la scaune, cica ar avea asa ceva. Deocamdata atat, din mers o sa va mai bat la cap cu altele ) Multumesc anticipat de ajutor