AdiBurlacescu

Membru
  • Content count

    207
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

27 Good

About AdiBurlacescu

  • Rank
    Pasionat
  • Birthday 08/27/1989

Profile Information

  • Locatie Negresti Oas
  • Auto volvo s40 1.9d
  • Fabricatie 2002

Recent Profile Visitors

2,849 profile views
  1. Ramas bun...momentan

    Salutare baieti,cu regret,sincer,trebuie sa scriu si eu pe aici. Datorita unor imprejurari am fost nevoit da vand masinuta mea si sa trec la alta marca. Chiar ca e "for life" acest microb. Imi lipseste starea data de aceasta marca,masina,comfortul din scaune ... Si nu in ultimul rand de fraternitatea din acest forum!!VOLVO FOR LIFE.in viitorul apropiat sper sa revin. Numai bine!
  2. s40 1.9d nu trage de 102cp

    oooo bine de stiut,ma gandeam eu ca prea trage turbina,de distrus ma gandeam la planetare .Mersi pentru sfat o sa fiu atent pana imi ajunge.
  3. s40 1.9d nu trage de 102cp

    Bogdan.G:"se intampla si la case mai mari.." Bine ca i-am datde cap,acuma merg cu ea pe direct..pana imi ajunge valva aia si nu mi-a intrat motorul in protectie.
  4. s40 1.9d nu trage de 102cp

    problema rezolvata!era electrovalva pierburg,mecanicul a pus furtunele pe direct si asa am obs. Mersi baieti.
  5. s40 1.9d nu trage de 102cp

    acuma seara incerc sa ajung la mecanic,dar pana atunci imi puteti spune cum se verifica 'ciuperca' aia?? P.S. Mai am o saptamana si plec in tara si imi e groaza de drum cu masina in conditile astea,ca simt ca trage o tin intre 2500-2900 rpm.
  6. s40 1.9d nu trage de 102cp

    mersi fain,o sa fac cum zici,zilele astea. Va tin la curent.
  7. s40 1.9d nu trage de 102cp

    salutare maestre,asta banuiam si eu DAR egr-ul meu are doar 6 luni plus ca l-am curatat acum 2 saptamani,nu era destul de muzerabil sa nu il pot scoate,daca am eroare de la el afecteaza mersul motorului iar dupa ce sterg eroarea s-ar putea sa isi revina? cum se verifica ciuperca aia?
  8. salutare,de ceva vreme ma tot sacaie o problema. Totul a inceput acum 2 saptamani cand am observat ca masina nu mai are putere si motorul a intrat in protectie,fara martori aprinsi. A tinut asa vreo 3 zile dupa care si-a dat drumul numai ca dupa un timp de mers si o mica pauza la senafor iar intra in protectie,o reporneam si era ok. Dupa ceva vreme a inceput sa dea cu fum,mult si negru. Am pus-o pe test si aveam mai multe erori,egr,debimetru,unele presiuni scazute. Bun,mecanicul le-a ster dupa care am testat iar si aveam vreo patru erori toate legate de debimetru si una de egr. Am cumparat debimetru nou si masina tot nu are putere,nu e ca in protectie dar aproape si nu urca peste 3200rpm in viteza a cincea,iar acuma nu scoate gram de fum. Ce sa fie? E de specificat ca nu am sters eventualele erori de cand am debimetru nou,are vreo legatura?
  9. anulare EGR?

    acuma asa mai dupa vremuri de criza,meat&doria. Sa ma tina pana in tara si ii ok,vand masina. Am vazut ca si tu ai schimbat debimetru,vreo diferenta?
  10. anulare EGR?

    salutare, de la debimetru imi intra in protectie,dar imi da eroare si de la egereu,pe care l-am curatat de curand. Pe langa erorile de mai sus mai am vreo 4 in care se zice de presiuni scazute. In consecinta l-am comandat debimetru,170 euroi.
  11. nostalgia alarm!?

    salutare oameni buni,azi mergand linistit cu masina ascultam muzica la CD,dintr-o data mi sa oprit si mi-a aparut mesajul asta:NOSTALGIA alarm! Radiocasetofonul e HU 605.
  12. anulare EGR?

    mi le-a citit baiatu,erau in italiana,era scrisa eroarea fara cod dun cate am vazut eu acolo.
  13. anulare EGR?

    toate bune si frumoase numai ca stand la semafor vreo 5 minute imi intra motorul in protectie,nu am becuri aprinse in bord. De la ce sa fie?
  14. anulare EGR?

    da,din soft si fizic face ceva.ca sa faci o remapare ok tre sa fi profi si daca ai si dyno e super.
  15. anulare EGR?

    buuun,mersi baieti pt sfaturile bune si folositoare pe care mi le-ati dat. Urmatorul pas va fi curatarea tubulaturi turbo. Daca tot am fost la test,baiatu foarte priceput,mi sa propus si varianta de anulare a egereului,200 euroi....din vb in vb mi-a spus si de km inapoi sau inainte ,cp in plus... Pt diagnoza,eliminat erori motor,eliminat erori airbag (10 la numar) am dat 20 euro. Cine e pe la torino il recomand!