Roger

Membru
  • Content count

    222
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

60 Good

1 Follower

About Roger

  • Rank
    Pasionat
  • Birthday 11/12/1977

Profile Information

  • Locatie Bruxelles/ Bucuresti
  • Auto Seat Leon Cupra ST 2017
  • Fabricatie
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

3,956 profile views
  1. Achizitie volvo s60

    De buget, de nebuget, eu nu am fost multumit. Nici 300 de pe Cupra nu-mi ajung....cateodata
  2. Achizitie volvo s60

    Am avut un V60 R-design D2 (115 cp) din 2012, luat de nou, iar anul trecut l-am vandut. Evita motorul asta daca poti, mie mi s-a parut o gluma proasta pt greutatea masinii, iar performantele destul de slabe. Caroseria asta merita mai mult. Am facut in 5 ani aprox 34.000 km, nu s-a stricat nimic la motor, nu am de ce sa ma plang insa nu aveam ce sa cer de la ea ca si cuplu, putere.
  3. Revizii V60

    Pentru socializare sunt alte site-uri, iar forumurile sunt fix pt discutii tehnice. Va las cu tabara voastra si sper sa nu fie oameni care sa piarda vremea cautand altceva pt forumul asta decat ...socializare, pe bani bineinteles.
  4. Revizii V60

    Credeam ca au disparut comentariile si raspunsurile de genul asta de pe forum. Din Herastrau sa-ti pui tu flacau.
  5. Revizii V60

    Merci Bogdane! Si broastele astea se gasesc doar pe original? Se pot repara? Se schimba greu?
  6. Revizii V60

    Am facut si revizia de 4 ani la 32.000 km la o reprezentanta Volvo din Bruxelles. Pretul a fost de 480 Euro si a inclus schimbare filtre (ulei, carburant si habitaclu), schimb ulei, schimb lamele stergatoare fata, schimb lichid frana, curatat prabriz sau zona senzorului de City Safety (nu mi-e clar ce au facut exact), diagnoza si demontat/montat panou usa sofer. Aici le-am cerut eu sa verifice butucul de la sofer, care, dupa o spalare la perii, nu mai functiona si ramanea in pozitia inchis cand deschideam din telecomanda. Dupa cateva zile isi revenea. Am postat aici problema:  Concluzia a fost ca trebuie schimbat calculatorul din usa, pret 320 Euro cu montaj inclus. Nu am codul/codurile de eroare de la scanare dar ma intreb daca nu cumva se poate rezolva si altfel gen cum au fost probleme la G4/Octavia /Leon 1M cu lipiturile reci sau micro switch-urile care dadeau batai de cap?!!!!!
  7. Alarma S60

    Nici la V60-ul meu nu exista alarma din fabrica. Va salut
  8. Achizitie Volvo S60

    Dpdv al portbagajului, nu o consider ca o masina de familie. Sta mai prost decat Leon 1M. Daca vorbim de siguranta, confort, da, e ok V60-ul.
  9. Spira volan

    Si la mine se aude un sunet de genul asta, dar m-am gandit ca poate este de la protectiile de cauciuc/plastic care sunt pe sub carcasa de la volan, asa ca nu i-am dat importanta. Mi se pare un zgomot "normal" pe langa multe altele la masina asta
  10. Achizitie S60 SH - informatie

    Salut, ce inseamna VEA?
  11. Pana la urma am dat cu niste wd-40 pe la yala, ceea ce nu parea sa aiba niciun efect dupa 4 zile. Apoi m-am gandit sa scot capacelul de la langa manerul exterior, am bagat cheia in yala si m-am jucat de cateva ori "inchis-deschis" manual si vad ca merge si nu mai face figuri.
  12. In ultima perioada intampin si eu o problema cu deschiderea usii de la sofer. Pur si simplu nu se deschide din telecomanda. Pot sa apas de n ori pe deschis ca nu vrea. Solutia: tin apasat pe deschis pana coboara geamurile si deschid usa de la manerul interior. Nu face tot timpul, doar cand are ea chef.  
  13. Update: am renuntat la varianta cu resoftarea: am cumparat inca o masina mai "potenta" - Seat Leon Cupra R 1M.
  14. Mie mi se pare ciudat ca se intampla asta in comparatie cu alte marci pe care le am sau pe care le-am condus. In fine, daca spuneti ca e normal, cei de la reprezentanta ( o singura data) au spus ca masina nu are nimic in neregula, atunci asa trebuie sa fie si nu-mi mai bat capul. Inca o bila neagra pt Volvo