mariusb

Membru
  • Content count

    455
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

174 Excellent

3 Followers

About mariusb

  • Rank
    Pasionat
  • Birthday 09/11/1967

Profile Information

  • Locatie nu am nimic in locatie
  • Auto xc90 D5 185cp geartronic
  • Fabricatie 2008
  • Auto 2 renault clio II
  • Fabricatie 2 2005

Recent Profile Visitors

4,700 profile views
  1. Intrebari XC60

    Cad in rauri si nu se sparg motoarele pentru ca sunt pornite. Atat timp cat motorul functioneaza poti sa-l speli si cu gheata. Daca motorul este cald/incins in locul in care vi cu un debit mare de apa rece are loc o contractare rapida care poate aduce probleme iremediabile. Eu unul daca stiu ca e rece il spal ca si cum as spala exteriorul iar daca este cald atunci il spal pornit.
  2. suspensii pneumatice

    Eu am avut candva la un opel astra suspensie pneumatica pe spate. Ceva foarte simplu si eficient, practic amortizoarele erau in interiorul pernelor de aer si acestea erau conectate intre ele si apoi la o valva ce iesea direct intr-un colt in portbagaj. Funciona de genul ca atunci cand puneai ceva mai greu in masina, te duceai la un peco sau cu o pompa mareai presiunea in camere si revenea la pozitia ei de mers iar cand o "usurai" atunci slabeai putin ventilul valvei si cobora pe pozitie.
  3. Masina doar de oras - buget max. 2000 euro

    Eu as merge pe fabia motor 1,4. Nu ai treaba cu ea, vorba aia: apa paie si bataie.
  4. Daca au "picat" sezuturile amandoua odata sa nu fie altceva ca coincidenta ar fi prea mare si nici rea vointa nu cred sa fie.
  5. Nu vreau sa fiu rau dar poate cei 10 lei bagati in buzunar l-a facut pe "baiatul" de la spalatorie sa faca ceva in plus, adica hop sus pe scaune.
  6. La multi ani Dani (dany_di)!

    L A M U L T I A N I !
  7. Getriebe geringe leistung

    Resoftarea nu repara cutia, este doar un program mai bun si atat. Mai mult decat atat daca a fost facut upgrade nici nu mai poti reveni la softul anterior. Sa nu uit, problemele de soft la cutie se pot face numai la reprezentante.
  8. Lovit in parcare!

    Sau o reparatie garantata: In locul feonului poti folosi un letcon. Spor!
  9. Motoare Turbo si climatul optim

    <Si nici acum nu ti-ai adus aminte?
  10. Pai nu ii mai intreba si ai si garantie, in alta ordine de idei cand este foarte frig afara se obijnuieste a se face un amestec cu 10% benzina tocmai pentru evita congelarea motorinei.
  11. Craciun Fericit Forumistilor !

    Craciun fericit volvoistilor !
  12. Lumina faruri mai buna, cum?

    Poate dupa 2008 materialele folosite sunt mai rezistente la temperatura dezvoltata de bec.
  13. Probabil densitatea hartiei folosite. Nu vad ce alta diferenta ar putea fi in general intre filtre oricare ar fi ele (exceptand cele care au componente diferite, cum ar fi pasla, carbonul, etc).
  14. mi s-a blocat contactul

    Spray-ul, face bine pe perioada scurta, dupa care face probleme. Pentru mecanisme fine tip yala se foloseste grafitul. Faci pilitura din mina de creion si o folosesti pentru intretinerea contactului mecanic. Spor!
  15. La multi ani zack

    L A M U L T I A N I !