minulescu

Membru
  • Content count

    133
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

62 Good

3 Followers

About minulescu

  • Rank
    Junior
  • Birthday 12/31/1977

Profile Information

  • Locatie focsani
  • Auto volvo s80 2.4 benzina automata
  • Fabricatie 2001
  • Auto 2 Range Rover

Recent Profile Visitors

3,609 profile views
  1. La multi ani Horatiu (ursu48)!

    la multi ani si multa sanatate de la Focsani!!
  2. De sezon

    dacatot e vorba despre sezon vin si eu cu un mic video facut acum doua zile in timp ce lucram cu drag si spor: http://videobam.com/CLvuE#
  3. Poze haioase

    roz roz roz...
  4. My Other Car

    Range Rover evoque 150 ps 4x4 2010 an fab momentan multumit de ea...
  5. Agricultura

    Postez si aici in ideea ca poate vre-un coleg de pe forum are nevoie. http://www.tocmai.ro/semanatoare-porumb-gaspardo-17578855.html daca e cineva interesat de aici fac reducere substantiala.
  6. Vand volvo 240 si 244

    As fi interesat pt 240, de mult imi caut unul care sa`mi stea la inima, am fost chiar in olanda si am gasit cateva care mi`au placut insa din cauza ca sunt un om indecis... nu am achizitionat nimic.Cred ca daca erau ceva poze pe aici poate m-as fi bagat si am fi facut treaba,dar asa nu prea ma sinchisesc sa trimit PM-uri pt a cere poze,detalii, preturi etc etc, cine e interesat sa vanda cu adevarat stie sa o faca, deh in 2014 negustoria e o arta!! Spor la vanzare si scuze daca am fost off topic!
  7. Supra incarcare acumulator

    Din cate stiu eu despre electrica auto alternatorul nu decupleaza niciodata.tensiunea produsa de alternator este undeva intre 18 si 21 de volti in medie, RLU=ul de incarcare este cel care stabilizeaza tensiunea optima adica 13,8 -14,2 volti in regim de turatie sau ralanti almasinii, asa ca draga domnule Ct92Cif incearca sa nu mai mergi cu masina asa pt ca ai ocazia sa`ti arzi toate calculatoarele masinii, iti recomand sa mergi la un electrician auto si totul se va rezolva simplu cu o punte de diode noua pe care se afla si RLU`ul de incarcare cred?! Mult succes!
  8. Hai sa votam !

    Clar trebuie mers la vot. Asa cum a spus si mr. Iulirx chiar daca nu suntem simpatizanti politici, macar putem sa le-o tragem si noi odata celor ce ne mint din 4 in 4 ani sistematic si ne iau drept fraieri.
  9. Amestec sarac - de ce ?

    Roata volanta la modelul acesta nu are miez de cauciuc? Eu unul aveam la un alt model de masina simtomele acestea si de acolo proveneau, miezul acela de cauciuc era de vina.
  10. Salvandu-l pe Vali !)

    R3SP3CT frumos,frumos. Felicitarile mele!!!
  11. Probleme ambreiaj

    @paunionutz daca nu au dat jos cutia clar nu aveau cum sa scoata discul placa si implicit rulmentul, nu e chiar asa simplu sa lucrezi la cutie daca nu o dai jos.Nu am vazut inca o cutie data jos la volvo insa in principiu trebuie data jos pt ca altfel nu inteleg cum ar putea monta un mecanic discul si placa fara prea mult spatiu.Daca stau sa ma gandesc bine, discul si placa nu se pot monta daca nu ai la indemana o priza... is mai multe pe tema asta.
  12. Probleme in treapta a 3-a

    Lasa pedala normal ca si cand ai pleca de pe loc, la un moment dat motorul tau se va opri daca ambreajul mai este inca bun, daca ajungi sa ei piciorul de pe ambreaj si motorul inca functioneaza inseamna ca trebuie schimbat. In orice caz se simte masina cand are ambreajul dus, accelereazo mai brusc asa si vezi ca acul de la kilometraj ar trebui sa urce aproape concomitent cu cel de la turometru.
  13. Consuma bateria

    daca ramane de pe o zi pe alta fara baterie ma indoiesc sa fie doar niste becuri... cum porneste masina dimineata cand ii da curent de la alta baterie ai idee? de obicei electromotorul mai fura curent cand este obosit si omoara bateria, oricum eu tind sa cred ca nu e o chestiune pe care o poti rezolva pe forum, trebuie vazut la fata locului.
  14. tu ai mers cu proiectoarele aprinse pt ca probabil vroiai sa sari in ochi sau/si faci parte din generatia mai tanara care din intamplare a ajuns la volanul unui volvo pe care din cand in cand il mai confunda la semafor cu vre-un bemve`u....cu mii de cai putere P.S. nu vreau sa fiu rautacios, nu am nimic cu nimeni, am vrut doar sa ma amuz un pic, cat despre proiectoare chiar nu`si au rostul sa fie aprinse, mai nou in Austria se lucreaza la o lege in care se interzice circulatul cu masina pe timp de zi cu farurile aprinse, de ce? simplu, faruri aprinse, energie mai multa, deci consum mai mult de carburant, poluare mai mare, etc etc...
  15. Ce muzică?

    cu dedicatie de la mine pt voi!