Teselone

Membru
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Teselone

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo s80
  • Fabricatie 2007
  • Auto 2 Audia3
  • Fabricatie 2 2009

Recent Profile Visitors

1,666 profile views
  1. Schimbare volan de pe dreapta

    Multumesc,pt sfaturi!
  2. Salutare ,doresc să achiziționez un volvo S80 din Anglia din 2013 cu volan pe dreapta ,dețin unul din 2007 cu volan pe stânga! Ma poate îndruma/ajuta/indica cineva pt a face transformarea? Multumesc!
  3. Probleme turbina 2.4,185cp

    După ce mi a apărut în bord eroare filtru ,câteva zile 4-5 zile puțin km ,cred ca maxim100 km,îmi apare în bord, eroare turbina!
  4. Salut,    S a infundat filtru particule,cand acceleram imi aparea in bord eroare filtru  particule apoi turbina si nu mai tragea evident,l am trimis la Odorheiul Secuiesc ,l au curatat,motat la loc ,mers bine 2 ore până când am accelerat mai tare si........eroare turbina:((( Înainte de a se înfunda filtrul nu am avut nici o problema cu turbina,a fost curatata galeria de admisi si egr ul înainte de a pune filtrul inapoi.
  5. Mesajul "STUURSLOTFOUT PROBEER OPNIEUW"

    Cu un Bosch!Unul pt volvo nu găsesc,mașină e în Galați.
  6. Mesajul "STUURSLOTFOUT PROBEER OPNIEUW"

    Cu parere de rau ,doar am prelungit "boala" n am remediat o,acum merge volanul,cand bag cheia se deblocheaza,cand o scot se blocheaza,totul biune si frumos exceptand faptul ca eroare tot este in bord ,nu dispare nici in urma unei stergeri,si logic nu ma lasa sa pornesc masina.((((( in afara de ....."niste benzina si o bricheta" ce as putea sa i fac??????nu am nici cum sa o aduc la Bucuresti:(
  7. nu porneste, mesaj in bord

    Bună seara,am o problemă asemănătoare,diferența este ca volanul se blochează și se deblochează când bag și scot cheia ,aici nici o problemă dar ...nu pornește,îmi apare mesajul în bord cum ca ar fi blocat ,dar volanul când introduc cheia se deblochează! Are cineva vreo idee?
  8. Mesajul "STUURSLOTFOUT PROBEER OPNIEUW"

    S a reparat imobilizatorul dar nu l accepta tot timpul calculatorul principal,odată la 3-4 zile imi apărea iar eroarea..... Rezolvare: un buton in torpedou care resetează calculatorul si apoi vede imobilizatorul si pornește fără probleme,după 2 săptămâni stat masina demontata si 300 euro cheltuiți aceasta a fost rezolvarea!
  9. Mesajul "STUURSLOTFOUT PROBEER OPNIEUW"

    Nici o rezolvare:( dupa ce am pus testerul,a apărut eroare cheie,eroare contact si eroare imobilizator ,are cnv idee daca ar trebui recodate ?
  10. Salut,astazi mi a aparut acest mesaj,plus "Imobilizer Zie Instructieb" am mai avut acest mesaj numai ca atunci volanul era blocat si iarna -24 de grade si dupa cateva incercari s a deblocat,acum e liber ca pasarea cerului si nu mi da voi sa pornesc masina.......what to do ...what to do? Vreo idee cnv?
  11. S60 CC

    E foarte tare mașina!!
  12. Nu mai trage după 90-100km/h

    Masina este 2006.10 Are 155000 de km ,cred,am luat o personal din belgia dar...poate nu are atatia:) Pana ajung in București sa ma duc la cnv specializat mai durează. Am ținut o pe loc la 3000 rpm 25 de Min după 15 Min a început sa scoată foarte mult fum vreo 5 min apoi nu a mai scos nimic diferență Merge ca timp aprox 30-40 de Min Apoi iar apare problema.erorare filtru si apoi turbina! Masina este 2006.10 Are 155000 de km ,cred,am luat o personal din belgia dar...poate nu are atatia:) Pana ajung in București sa ma duc la cnv specializat mai durează. Am ținut o pe loc la 3000 rpm 25 de Min după 15 Min a început sa scoată foarte mult fum vreo 5 min apoi nu a mai scos nimic diferență Merge ca timp aprox 30-40 de Min Apoi iar apare problema.erorare filtru si apoi turbina!
  13. Volvo s80 2.4 d 185 cp Masina după câtva kick down uri nu mai trage. Mi a apărut service in bord,am pus testerul si ca erori,airflow fail( debitmetru) EGR si după ce accelerez după 90-100 ,eroare turbina si am făcut următoarele acțiuni: -schimbat debitmetrul -"fund"ățat EGR( era aproape înfundat) -"fund"ățat galeria de admisie ( nu se mai deschidea clapeta de acceleratie,era plina de calamina) Acum aceeași problema ,trage mașină tare pana la 90-100 si apoi ,surpriza ,eroare turbina si filtru particule(am mers 300 de km furata la 3500 poate poate se întâmpla ceva) Soluții???idei??
  14. Salut,căpăcelele de la roti cu sigla volvo ai ?
  15. Ciculand 6 zile pe saptamana cu o masina pe benzina din neatentie am pus benzina in loc de motorina intr in vlv s80 2.4 diesel,cred ca in rezervor mai erau 10-12 l motorina si i am pus 10 l benzina ,am mers1 km am oprit o apoi cand am vrut sa o pornesc...pauza,am dat o data la automat , a dat sa porneasca si s a oprit moment in care am realizat ce am facut:( Blocat in peco rezultatul,astept sugestii! Multumesc.