altom

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About altom

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto S40
  • Fabricatie 2008

Recent Profile Visitors

895 profile views
  1. Informatii despre dpf .

    Regenerarea DPF se identifica intradevar printr-un consum ceva mai ridicat, cu 1-2 l/100km mai mare decat in mod uzual.  Eu ca sa ma conving daca masina face regenerare, eliberez 2-3 secunde pedala de acceleratie, In mod normal, consumul instantaneu in frana de motor (fara sa ating pedala de acceleratie) este 0, daca masina nu face regenerare. Daca trec 2-3-4 secunde fara sa ating acceleratia si consumul nu e zero, pentru mine asta e o confirmare ca masina e in regenerare, si in cazul asta o pun putin la treaba 5-10 minute, pana cand isi termina treaba. Sper sa fie util  Bafta!
  2. turbina

    Am auzit eu de mesteri buni din Brasov, dar ma gandeam ca ar fi incomod sa calatoresc atat de mult. In Brasov am gasit doua site-uri: www.turbocenter.ro www.turbosuflante.com Si probabil ca mai sunt. Nu contest calificarea celor din Brasov pentru ca nici nu o cunosc. Interesante ar fi opiniile celor ce au folosit astfel de servicii oriunde in tara. Eu de pilda as fi interesat in primul rand daca s-ar gasi in Bucuresti un service care sa ofere servicii de calitate in sensul asta.
  3. turbina

    Am vazut intre timp ca oferta e foarte variata, inclusiv chinezii vand o multime de turbine. Am gasit un site care reconditioneaza turbine, ofera garantie de un an si spun ei ar schimba componentele in miscare si ca turbinele reconditionate de ei functioneaza intre 100.000 - 300.000 km. Pretul este de cca 1000 lei + 350 montare demontare + cost pentru ulei, filtru ulei si filtru de aer. Site-ul este: http://www.reconditi...anta-volvo.html A folosit cineva servicii de genul asta ? O fi pe bune ?
  4. turbina

    Uitandu-ma dupa turbine am gasit una la un pret tentant, insa nu stiu cat de buna o fi. In poza asta : http://www.car-parts.ro/sites/default/files/imagecache/product_full/2012-08-17_11-19-05_406_0.jpg inscriptiile par destul de convingatoare, insa precizia cu care pare sa fi fost taiat metalul nu denota prea multa calitate. Voi ce parere aveti ?
  5. Furturi oglinzi

    Inainte sa astept sa imi returneze politia oglinzile de la hotii prinsi (intr-o lume ideala), am rezistat cu stoicism ofertelor tentante de oglinzi SH si am comandat si primit doua oglinzi de pe e-bay cu platouri cu tot, la pretul de 32 de lire sterline, cu transport inclus. Oglinzile provin din UE asa ca nu se platesc taxe. Sunt noi noute, bifocale, cu incalzire, si arata si se vad foarte bine. O sa le montez doar cand o sa am timp sa le inscriptionez, si sa le pun si antifurt din ala. Ma tenteaza chiar sa le ciobesc eu, poate asa le lasa in pace.
  6. Furturi oglinzi

    Am gasit pe e-bay oglinzi care ar parea compatibile la pret ok: http://www.ebay.co.uk/itm/VOLVO-S40-2007-08-CONVEX-WING-HEATED-MIRROR-GLASS-CLIP-/390322030881?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Cars+Year%3A2007%7CCar+Make%3AVolvo%7CModel%3AS40&hash=item5ae1018921 A cumparat cineva oglinzi similare ? Merci
  7. Furturi oglinzi

    Nu, stau prin zona Ion Mihalache.
  8. Furturi oglinzi

    La doua zile dupa achizitia masinii (S40) mi s-au furat ambele oglinzi. Am depus plangere penala la politie. Am vazut pe net o multime de intreprinzatori care vand oglinzi second hand de la multi producator auto, si ma tot intreb oare de unde ... Sper sa se intrebe si politia. La dezmembrari nu am primit inca un raspuns iar la magazinele online se gasesc aftermarket doar pentru moelul de dinainte de 2004 la pret de 50 - 70 ron bucata. Pentru modelul de dupa 2004 (sau dupa 2007) se gasesc doar oglinzi originale la minim 300 de ron bucata. Ma bate gandul sa cumpar orice oglinzi mari convexe aftermarket, preferabil din plastic, din care sa pot sa tai dimensiunea dorita. La bisnitarii care se aprovizioneaza din furturi nu vreau sa ajung iar 300 de ron bucata parca e cam prea mare paguba sa nu incerc mai intai si alte alternative. Daca are cineva niste geamuri de oglinzi si platourile aferente pentru un S40 din 2008 la un pret omenesc si de provenienta certa, il rog sa ma anunte. Multumesc anticipat.