BAS

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About BAS

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie brasov
  • Auto volvo s60 D5
  • Fabricatie 2002
  1. Schimbare radiator intercooler

    totul pentru o informare mai buna ,......ce e drept am gasit pe rand topicele
  2. cum poti monta un IC custom pe s60 D5, nu prea are loc din cate am vazut eu. A mai montat cineva asa ceva?
  3. eu nu vreu sa o tunez, ma gandeam ca daca o sa imi pice turbina , daca tot o schimb sa o inlocuiesc cu una mai mare, mai performanta, dar vad ca nu e cazul. in afara de problema cu IC care e fisurat , masina nu are nici o problema. este OK din toate punctele de vedere, este o masina intretinuta.Dar mai intatai o sa ii fac un soft, schimb ambreiajul cu unul de kewlar si cred ca o sa fiu multumit. Nu vreau mai mult, acum putin timp am vandut corsa mea A pe care am pus motor de 2 litri iaspirat de aproape 200cp, frane suspensie aferenta ,intarit caroserie etc , si stiu ce inseaamna sa modifici, dar nu mai am timp si rabdare, si la volvo nu isi au rostul
  4. daca fac soft de RBN vreau .....sti cat costa? crezi ca e bine sa lipesc IC daca e bombat sau trebuie schimbat! eu sunt in germania acum si am gasit pe cineva care le repara? crezi ca se merita?
  5. ca nu era bombat destul de rau si la cine am fost s ail repare a zis k nu se mai poate repara
  6. 0-100 conteaza k mult de gume , aderenta tehnica startului de pe loc, deci nu e relevant. poate daca din treapta 3 de la 2000rpm la 4000rpm cate secunde face.ideea este urmatoarea.vreau sa fac soft la masina si nu stiu daca am sau nu. Vroiam sa schimb turbina cu una mai mare, in cazul in care a mea ceda ( am ceva ulei pe tubulatura si ma gandesc k o sa cedeze turbina) si dak o s ao schimb, ma gandeam sa o [pun mai mare, un soft aferent si poate alt intercooler custom. ce zici? se leaga toate chestiile astea? Pana schimbi turbina poate citesti si regulamentul , ....ce zici ?
  7. dar cand faci soft la masina, nu creste presiunae in turbina? de la soft de ce nu se sparge intercoolerul? daca este ulei pe tubulatura, este si aceasta o cauza a spargerii iintercoolerului? VNT? de la ce provin initialele?? ms
  8. cum pot sa aflu daca masina mea s60 de 163cp are soft sau nu?masina merge f bine surprinzator de bine pt 163cp si greutatea ei. Se poate pune alta turbina mai mare pe d5 de 163 cp? care ar fi aceea? Va multumesc!
  9. Salut baieti! Am vazut ca spargerea intercoolerului, respectiv bombarea acestuia este o problema des intalnita la s60 D5? CARE ESTE CAUZA? Eu sunt la al doilea intercooler schimbat! Pe furtune este putin ulei, dar asta am vazut si la masini cu putini km, turbina nu este ca noua, dar data trecuta respectiv acum 20.0000 km am desfacut turbina si era in stare buna, fara jocuri grave. Care esre CAUZA acestei probleme?
  10. Schimbare radiator intercooler

    stie cineva cauza acestei probleme? eu am schimbat 2 intercoolere!
  11. si eu am o problema asemanatoare, masina se descuie doar din cheie, nu mai merge nici o telecomanda, nici butonul galben galben de aprins luminile, nimik.Am schimbat bateriile dar fara nici un rezultat... Te cred că eşti supărat, dar aia nu e o scuză pentru o astfel de scriere.