Ela87

Membru
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ela87

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 06/05/1987

Profile Information

  • Locatie Petrosani
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 2001

Recent Profile Visitors

650 profile views
  1. Trepidare volvo s40

    Azi am testat masina si un tampon e dus ....am verificat bujiile,sunt ok..... trepidatiile sunt permanente,doar ca in timpul mersului nu se simt foarte tare......in timpul mersului,am pus piciorul pe ambreiaj,se simt trepidatiile......cand calc acceleratia,da in nas,dar nu tot timpul......azi nu a mai scartait )))))) ....... zgomotul acela se aude doar in masina,e ca un huruit,am descoperit 2 gaurele mici in toba....
  2. Trepidare volvo s40

    Pfffffff,nu ma pricep.....cel mai bine,revin maine cu informatii precise
  3. Trepidare volvo s40

    Nici nu stiu cum exact sa-l descriu,se aude ca si cum ar fi diesel,dar infundat....pedala scartaie cand o ridic,trepidatiile se simt tare cand e pe liber
  4. Trepidare volvo s40

    Maine voi fi atenta sa vad cum se aude cand misc de volan,cu toate ca nu cred sa fie pompa defecta,lichid are,l-am verificat
  5. Trepidare volvo s40

    Zgomotul se aude in masina,afara nu.....se aude cand pedala de ambreiaj e pe liber,cand o calc,se aude un scartait....e posibil sa fie rulmentul ?
  6. Trepidare volvo s40

    Multumesc frumos pentru raspunsuri In legatura cu acel zgomot,cei de la service mi-au spus ca este produs de o rola,din cauza ca a curs uleiul din pompa,dar va disparea......oricum voi verifica tampoanele si o voi duce si pe tester,sa fiu sigura ca e totul ok
  7. Trepidare volvo s40

    Nu merge cu intreruperi,se aude doar un zgomot ciudat,dar nu tot timpul,probabil e o rola ,din cauza ca am avut pompa servo stricata si am mers asa cu ea pana la service...... Si cum pot verifica daca e tamponul rupt ?
  8. Am o problema cu masinuta mea , volvo s40 , a.f 2001,motor 1.6 ,benzina......de cateva zile,a inceput sa trepideze,cel mai tare se simte cand o scot pe liber.....Am verificat toba,e in regula.....sondele lambda sunt anulate ...... la service o pot duce doar la sfarsitul saptamanii viitoare....Multumesc !
  9. Buna seara , am o problema cu masina un Volvo s40 motor 1,6 benzina din 2001, azi am schimbat sondele lambda si dupa ce le-am montat nu mai statea masina pornita doar daca o acceleram , mecanicul mi-a zis ca sondele dau valoare buna ca sunt noi dar catalizatorul este infundat. A mai patit cineva asa ceva?
  10. nu mai vrea sa porneasca

    ok multumesc mult !
  11. nu mai vrea sa porneasca

    bataia aia la motor ,din ce am inteles de la cel care am cumparat masina este de la o rola,incepe sa se auda doar dupa ce se incalzeste motorul,pe mine ma intereseaza daca sondele ar putea fi motivul pentru care masina nu mai vrea sa porneasca,este urat ca aici in oras nu avem un service volvo,au testere ,dar nu speciale pentru volvo si sa ajung cu ea in deva trebuie sa o pun pe platforma,nu dispun de atatia bani in momentul asta ! multumesc de raspuns !
  12. Buna ziua ! detin un volvo s40 , motor 1.6 ,an fabricatie 2001 si acum doua zile am pornit-o ,am mers 500 m si asteptand la o intersectie mi-a murit motorul ,am incercat sa o pornesc,n-am reusit dupa 4-5 incercari a luat-o , dar n-am putut pleca cu ea de pe loc pentru ca se auzea un zgomot ca o bataie la motor si nu se mai accelera,se tura ,scadea turatia si pana la urma a murit iar motorul ! am dus-o la un service , i-au facut o diagnoza si mi s-a spus ca sunt defecte sondele lambda , dar din ce m-am mai interesat si eu am aflat ca daca sondele sunt defecte masina ar trebui sa porneasca,doar ca nu mai trage motorul cum trebuie ! le voi inlocui , dar as vrea sa fiu sigura ca asta e cauza !imi puteti da niste pareri va rog? va multumesc !