Iustin Lupu

Membru
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Iustin Lupu

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie iasi
  • Auto s60
  • Fabricatie 2004
  • Fabricatie 2 2004
  1. Problema sistemul de franare!

    Salut, spatele l-am verificat si frâna de mana nu am atins-o!!!
  2. Problema sistemul de franare!

    Buna, azi am verificat suportul si nu are nimic !!! Ce sa mai verific??
  3. Problema sistemul de franare!

    Suportii sunt toți schimbati au fost vreo 500 de eurici . Voi proba acel suport. Suporti sunt oem !!!
  4. Problema sistemul de franare!

    Suportii motor sunt schimbări toți 5 oem, de la 100 in sus tremura ! Nu prea înțeleg ce are dea face suportul motor stg cu frâna ?
  5. Problema sistemul de franare!

    Sunt din Iași dar am vreo 10 ani nu mai locuiesc in Romania
  6. Problema sistemul de franare!

    Caut jante sa vad daca o fi de la el. Bine ar fi sa locuiesc in Iași ....Am mai vorbit cu unul de lucrează la Volvo in Valencia si a zis ca ar putea fi si ceva se la pompa de abs. Dubios e ca nu am averie pe calculatorul mașinii . Am făcut diagnoza la casa Volvo cu dice , bosch ...si nimic! Am un cod de averie pe încălzirea auxiliara si aum dar astea nu au nimic relationat cu frânele
  7. Problema sistemul de franare!

    Fenomenul asta a apărut după ce am dat in doua găuri consecutive la intrare in Oradea anul trecut . Am venit si yo acasa in vacanța!!! Rotile le-am verificat la un atelier de recondiționat jante . Au gagii scule si se pricep deci de la jante nu ar fi.
  8. Problema sistemul de franare!

    Teoretic totul e perfect si planetarele sunt verificate si schimbate capetele . In afara de bara de torsiune am schimbat tot pe fata!! Am piese schimbate de mai fac o masina( partea din fata)!!! Hahaha
  9. Problema sistemul de franare!

    Masina merge perfect se comporta bine pe strada , nu tremura nu fuge spatele , totul funcționează ca acum 7 ani când am cumpărat-o . Singura problema e tremuratul volanului! Yo mai merg si cu 180 si nu vreau sa-mi sara vreo roata!!! Ce am găsit suspect au fost bucsele pe partea dreapta , dar am schimbat bratele ( ambele noi oem)
  10. Problema sistemul de franare!

    Am curatat si etrierele, lichide schimbate toate.... La itv nu mi-a dat probleme totul perfect legat de frâne !!! Jante originale!!!
  11. Problema sistemul de franare!

    Am pus 4 cauciucuri contisport5 , jante probate toate alea bine făcute inclus aliniată direcția!!!
  12. Problema sistemul de franare!

    Am schimbat si discurile pe spate ,plăcute si saboti frâna de mana!!!
  13. Buna! Am un s 60 an 2004 motor d5244t2 si dupa 120 km imi tremura volanul.Am schimbat :discuri de doua ori(trw si brembo),placute,rulmenti,brate,amortizoare,capete de planetare si .... Diagnoza am facut la casa volvo si nu am coduri de averie in abs!! La viteze mici nu franeaza constant ,am zenzatia ca o roata nu franeaza bine .
  14. Salut ! Am avut aceeași problema cu valva care controlează turbina. Problema sa rezolvat prin schimbarea suportilor vacumatici de la motor. Am anulat suportii motor după care a început mașina sa fuga de rupe pământul !!!