CEZAR142

Membru
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About CEZAR142

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 10/06/1966

Profile Information

  • Locatie bucuresti
  • Auto volvo
  • Fabricatie 1980

Recent Profile Visitors

1,439 profile views
  • ss

  1. VOLVO 142

    Zero realizari cu promisiunile ,,aceluia''.. :cursing: Nu vrea bani in avans.. nu vrea ,,renegociere''.. Imi tot promite ca... luna asta.. luna asta.. nu specifica insa, anul. Cred ca pana la urma o sa invatz sa sudez eu cu MIG-ul.. Nou, insa- am facut rost de geamuri pozitie si semnale fatza.. de aci, de pe e-bay...
  2. v50

    O fi confundat vreo bujie de incalzire cu ceva.. si o zice ca e... aprinderea?? MAC- motor cu aprindere prin compresie -diesel - are tevi pentru combustibil. MAS- motor cu aprindere cu scanteie. - benzina -are fise pentru bujii..
  3. VOLVO 142

    ...Din pacate, nimic nou pe frontul din vest.. sau sud, ca e spre iesirea dinspe Giurgiu.. Am promisiuni ca acum, din aprilie, se apuca si-o termina de lucrat. Ca altfel, o iau de la el.
  4. VOLVO 142

    ASA arata cand am cumparat-o..
  5. VOLVO 142

    Mersi.. Deocamdata ne-am oprit, pana imi face prag cum trebuie, un meserias. Masina a fost ,,reparata'', mai demult, cand nu existau substantele de protectie din zilele noaste.. Aia puneau pragul, cu flacara si.. pa-pa! Si ce gasiram... Caut piesele originale, si cum se gasesc greu... pe e-bay, adica.. Astept sa vad si alta masina la fel.. Frumos filmul de mai sus!!
  6. Ce VOLVO deţineţi?

    o poza, ceva?
  7. Piese auto si accesorii

    pai.. repar la ea chiar acum, nu stiu ce-o sa apara ca necesar, dar la o masina nemiscata din ... 2000.. o trebui cate ceva. Prima chestie - geamuri semnale si pozitie ca in poza asta http://img168.imageshack.us/img168/3572/volvo1421.jpg si geamuri stop ca in poza ASTA http://2.bp.blogspot.com/_MiZ-UqDwf6c/S4Td8nQRKXI/AAAAAAAACv8/zTClOla3n4w/s400/1971+Volvo+142E+Coupe+2+Door+4.jpg .. apoi - garnituri pompa frana si etrieri. ..pentru plasticele din lincuri, daca nu se gasesc, da si mie te rog un linc, ceva, de unde sa pot selecta si eu codurile- pe ele scrie HELLA, poate gasesc in alte parti.. nu s'or fi pus numai la modelul asta... Eu am 142 s din 1968, cu motor B18 B.. (poate iti cere sa dai date..) multumiri anticipat!
  8. Piese auto si accesorii

    ..salut. Pentru un 140 (din 1968..) poti sa ,,produci'' cate ceva???
  9. VOLVO 142

    ....bag.. bag.. de pe la 9 stau pana seara... numai la tabla se lucreaza acum... are o gramada de gauri in bot, imbinari fatza, praguri, podele.. Fundul a trebuit sa fie transplantat integral, ca nu mergea facut.. era ciomuit romaneste.. apoi, la fel schimbate, capotele fatza-spate.. apoi- vine randul la bord... mochete -toate-, la electric sa vad firele.. sa vad cum sunt franele- garnituri- placutze.. Apoi, reglajul la carburi.. pivotaraie, bascule, bucsi.. la final, vopsitul... -Sa vad cum fac rost de semnale mici, geamuri pozitie ca aici http://img168.images...2/volvo1421.jpg si geamuri stop de genu: http://2.bp.blogspot...pe 2 Door 4.jpg ce am eu este EXACT ca in pozele alea.. acelasi model, cu interiorul bleu.
  10. VOLVO 142

    Am adus acasa un alt volvo- donator, care are ce imi lipseste mie. Deci, pot incepe operatiunea de restaurare.. O sa pun poze, cand incepe ,,distractia''...
  11. VOLVO 142

    ..un cunoscut aduce Karmann-ghia si broaste din Germania, le pune in functiune si le baga la istorice imediat.. in principiu e simplu- FARA nimic strain de fabricatie. sa vedem ce reusesc...
  12. VOLVO 142

    A, nu e chiar asa cu retromobilu', merg la unele intalneli- pe la parcul Carol.. Vorbesc cu unii, pe care-i cunosc, cica e destul de stricta treaba cand e sa se faca incadrarea, se leaga de orice chichirez, de au renuntzat unii.. Am cartea in mana- cartea pe care mi-ai dat-o.. e alta chestie, pot studia detaliile si in pat, nu numai cu okii in monitor.. ..ca idee eu am postat aici, la marca, poate-poate, vede si cineva cu ceva asemanator sau care are piese, ramase cine stie cum.. Sa speram ca o fi cineva, totusi.. sau poate mai vede cineva alta masina la rematuri... o sa intreb si la retromobil..// intai sa am masina in curte, dupa ce fac actele...(intrebare- daca devine vehicul istoric atestat, mai dau taxa de poluare??) Am uitat sa intreb, pe aici exista topic pentru cumparari piese???
  13. VOLVO 142

    MULTUMESC!! Ieri am cautat o gramada (ca timp.) si am gasit chestii cu//despre carburatoare. -Pentru piese mici- lulea, capac delcou, condensator, filtre, din astea- stiu ca se gasesc cam pe la orice magazin.. Am gasit deja, noi. Dar pentru geam semnal si stop complet imi trebuie coduri... De pe la noi, pe site, nimeni nu are piese in plus?? S-H..?? sau.. nu au apucat sa citeasca..
  14. VOLVO 142

    E bun, si am zis (scris) multumesc. Am gasit si faza aia practica, pentru reglaje. E pentru ce imi trebuie mie, da? Piese- cine imi zice cum//de unde sa fac rost?? Gasesc pe la cineva??
  15. VOLVO 142

    Am gasit asa ceva- este pentru ce am eu nevoie, nu?> http://www.bmcno.org/tech%20tips/zenith%20stromberg%20tech%20tips.htm si asta