melciu

Membru
  • Content count

    60
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About melciu

  • Rank
    Junior
  • Birthday 02/16/1981

Profile Information

  • Locatie Cluj-Napoca
  • Auto S40 1.6D
  • Fabricatie 2006

Recent Profile Visitors

1,205 profile views
  1. greierasi in plafoniera

    Si eu am senzatia ca imi scartaie consola centrala. Nu inteleg insa unde ai dat tu cu ulei.
  2. cauciucuri vara

    Ambele au indicele A in ceea ce priveste aderenta pe ud. Asta a fost primul criteriu dupa care le-am ales.
  3. cauciucuri vara

    In urmatoarele saptamani vreau sa schimb anvelopele pe masina. Oscilez intre Dunlop BluResponse si GoodYear EfficientGripPerformance. Pe care sa le aleg? Are cineva modelele astea?
  4. distributie s40 1.6 D

    Cand am zis eu ca nu vreau Dayco? M-am lamurit ca si kit-ul original sunt sanse sa fie tot Dayco. E posibil ca intr-un kit sa fie componente diferite ca si brand? De ex sa fie role Ina ib kit-ul Dayco sa invers?
  5. distributie s40 1.6 D

    Se pare ca o sa fie Dayco...sau SKF. Ciudat e ca imi recomandati cele mai ieftine.
  6. consum prea mare

    Si eu am avut un consum de 12% in oras in urma cu cateva luni. Acum vad ca si-a revenit la consumul normal de 9% (cat era si inainte). A fost doar un puseu ce a durat cateva sute de km. Care ar putea fi cauza? Are legatura oare cu regenerarea filtrului de particule?
  7. distributie s40 1.6 D

    Salut, A venit momentul sa schimb si eu distributia. Am primit de la un service din CJ oferta de mai jos. VA rog sa imi spuneti ce sa aleg CONTI – 416 lei; DAYCO – 342 lei; GATES - 438 lei; INA - 568 lei; SKF – 362 lei
  8. 1.6D VS 2.0D

    Salutare, Volvo S40 1.6D, 2006, 100k (pe bord) Singura problema am avut-o cu furtunul de la intercooler care s-a spart. Porneste foarte bine, asta dupa ce am schimbat iarna aceasta bateria.
  9. Probema far - zgomot ciudat

    Am reglat lumina farurilor fara probleme....se vede cum urca si coboara. Nu sunt sigur, insa prima data cred ca am auzit zgomotul asta cand am schimbat un bec si a trebuit sa deconectez farul. Cand l-am conectat la loc a inceput sa sune foarte tare pt 1-2 secunde. De atunci, aproape de fiecare data cand opresc motorul, aud pentru aprx 1minut acel zgomot, insa mult mai incet. De multe ori incepe sa sune si cand deschid din cheie masina. Daca il ciocanesc un pic se opreste. De asemenea becul de pozitie portocaliu se aprinde doar cand vrea el. Folosesc aceeasi metoda...il lovesc usor si se aprinde.
  10. Probema far - zgomot ciudat

    Promit ca vin la urmatoarea intalnire
  11. Salut De ceva vreme aud un zgomot la farul stanga. E ceva de genul unui mic motoras elecric. Daca il misc usor sau il lovesc se opreste, daca nu, se opreste singur dupa cateva minute. Ce probleme ar putea avea?
  12. Baterie descarcata

    Am luat si montat pana la urma Premier de 80Ah -355 lei (cu bateria veche la schimb) Multumesc pentru sfat Serge!
  13. Baterie descarcata

    Vanzatorul mi-a dat variantele acestea...m-a intrebat detaliile masinii si mi-a spus ca cea de 80 nu crede ca se potriveste fizic. Sa inteleg ccea de 70 nu e ok?
  14. Baterie descarcata

    Salut, Trebuie sa imi schimb bateria cel tarziu maine. Am gasit Banner Power Bull si Rombat Premier, ambele de 70Ah. ce imi recomandati dintre cele doua? Vanzatorul imi recomanda Banner-ul. Pretul e acelasi - Rombat costa cu 10 lei mai mult ms
  15. v50 2007 consum

    Pe mine ma cam streseaza faptul ca ini consuma prea mult in oras. Dupa CB consumul e aproape 11%. Tind sa cred ca am ceva probleme. Ce ar putea fi? O sugestie va rog.