onezero

Membru
  • Content count

    764
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

561 Best

About onezero

  • Rank
    Senior
  • Birthday 12/01/1993

Profile Information

  • Locatie -
  • Auto -
  • Fabricatie 1990
  • Auto 2 -
  • Fabricatie 2 1

Recent Profile Visitors

4,832 profile views
  1. iese usor si la s40 cu mtx-75? am o nuca de pe un s60 R si l-as pune:)) nu stiu daca trebe multe schimbari drastice dar l-as pune
  2. frana de mana s40

    si eu ma gandesc sa fie ceva de aici defect..  pe alte forumuri am citit si au zis ca "asa fac astea". nu prea imi vine sa cred ca doara frana de mana ii un fel de anti- sh!t your pants daca ai ramas fara frane.. @Midnight Caller multumesc de raspuns si abia astept sa vinaaaa:)) mersi inca odata!
  3. Ok, e destul de ciudata treaba.. Acum 6-7 luni mi s-au dus placutele de frana pe spate. Am realizat asta pt. ca suna a metal pe metal si cand am tras frana de mana o mers pana in capat.  Am luat un set de placute noi pe spate, le-am schimbat si culmea.. de atunci cand trageam frana de mana mergea pana in capat. Recent am schimbat bucsile de ghidaj si suruburile de ghidaj de pe etriere ca m-am gandit ca s-ar putea asta sa fie cauza. Pe langa ca au fost ceva depuneri pe etrier la bucsi, le-am curatat si acum merg bine. Am schimbat si lichidul de frana cu ATE SL6 si am aerisit tot sistemul. Am umblat si la piulita de pe frana de mana. Acum face asa: - Cand e rece trag frana de mana si la 2-3 clickuri prinde dar daca fac 10 kilometrii sau mai mult trag frana de mana si merge pana in capat. - Daca apas pedala de frana pana in capat inainte sa trag frana de mana se opreste la 3-4 clickuri. - Daca trag dintr-o data tare de frana de mana merge pana in capat iar daca trag incet, cam pe unde ar fi 3-4 clickuri ar da niste semne ca ar prinde dupa care merge pana in capat. ce naiba poate sa aibe?
  4. Dezmembrari Volvo Braila

    ai bare transversale s40 2005-2012 ?
  5. Dezmembrari Volvo S60/S40/V50/V70

    ai bare transversale s40 2005-2012 ?
  6. Dezmembrez volvo s40 v50 s60 s80 xc90 0765779431

    ai bare transversale s40 2005-2012?
  7. Suspensie sport reglabila

    paun, esti intruchiparea perfecta al oamenilor [majoritatea] care locuiesc in romania. adica, tu esti tot blocat pe un pamflet ce l-am facut eu mai de mult si crezi ca ma deranjeaza sau ceva de genul asta. nu frate, stai linistit. a fost o gluma si voi sudistii ati luat-o ca "ba ui la el ce prost ii". da bai nene, poate am fost prost ca am facut acea gluma si ai fost tu sau ati fost voi destepti ca n-ati inteles-o, dar atata timp cat ceea ce am reusit sa fac eu este bine vazut in occident pe mine chiar nu ma intereseaza de parerea "vostra' da' samantzari'.  mie mi chiar mila de forumul asta, adica sa zici la un moderator sa stearga postari de genu asta sunt ca si rezolvate, dar cand ceri un topic intreg sa fie sters aia nu se poate. de ce sa nu se poata? pentru ca pierdeti niste informatii importante :)) ? voi va comportati formidabil, adica va trebe si bani de drum si @#$ in c..ur.  puteti sa ziceti ce vreti despre mine doar va zic de pe acuma ca o sa va obositi degeaba. da intr-adevar era un tip pe forumul asta care o ajuns cu masina pe pagina oficiala de facebook volvo din state, ii gasesti masina pana si pe google sau la alte evenimente unde nu intra orice cocioaba cu chestii chromate pe ea si mai ajungi si acolo ca masina ta ii cunoscuta in toata tara ca singurul facelift facut cu gust si alte "titluri" pe care ti le-as putea enumera tie, domnule paun, care inca esti acolo ca furtunasul in nisip.  si cu asta eu am terminat. nu mai intru veci pe forumul asta imputit unde toti moderatorii se pisa in parcari de la peny, credca acolo s-a intamplat asta iar daca nu atunci modificati-mi voi postarea sa fie corect incidentul. 
  8. Suspensie sport reglabila

    paun imi pare rau ca nu sti atata engleza incat sa intelegi ce inseamna stance, slammed care de altfel n-au nicio legatura cu tuningul, mai ales "tiuningul" ce se practica la noi sau pe care il sti tu. Daca te uiti mai bine am scris ap coilovers adica asa se numeste firma nu am scris coilover de dragul de a ma da rotund pe forum. Daca vi la cluj iti recomand o vizita pe la opticris, am auzit ca fac ochelari cu laterale chromate, credca dau bine cu balena ta. de ce dracu mai intru pe forumul asta ?! ii plin de sobolani cu dexu-n mana si cu cheia franceza in c..oridor
  9. Suspensie sport reglabila

    eu pe a mea am avut de toate, sa zic asa. am avut ta-technixx si dupa 2 luni le-am trimis inapoi si mi-am recuperat banii. daca vrea careva sa-si puna ta-technixx pe masina atunci sa-si puna prima data niste butuci inloc de arcuri, ii aceasi senzatie.  eu am avut eibach cu bilstein-uri si erau ok, nu era foarte joasa dar destul de comfy. am mers dupaia pe h&r tot pe bilstein, astea coborau cu vreo 5 mm mai mult fata de eibach, era mai interesant handlingul si destul de comfy DAR... ce recomand tutoror : reglabila ap coilovers. is facute de KW si ... pe domeniul meu de om care mere la expo is numai bune. pe spate o trebuit sa modific arcurile ca...evident nu coboara destul si pe fata se dau 2 arcuri, unul de tensionare si arcul "care-si face treaba". am scos arcul de tensionare ca sa coboare mai mult masina si pot sa spun ca am mers cu 180 intr-o curba si nici macar scartz nu facea masina. bine mai este de adaugat faptul ca eu nu mai am 225 40 pe 18 pe masina ci 215 35 18. pentru stance, slammed sau alte denumiri ii ce trebe. ce e mai naspa la asta, daca nu esti atent poti sa-ti spargi baia de ulei usor. bafta in continuare. DSC_0017.MOV
  10. s-a oprit numaratoarea la nr 8 onezero ?
  11. onezero's voLOWvo

    ti se pare. farurile nu au nimic si tipu care filmase o folosit ceva efecte rgb. i-am spus sa lase culorile originale dar nuuuu.   
  12. DIY Headliner Removal

    Sorry dar mie mi mai usor sa vorbesc pe engleza.. eu am mentionat mai sus de ce l-am dat jos. Ai 3 bloc de lumini care se aprind cand apesi frana. 2 sunt in spate lateral si una este la luneta sus sub plafon. Aia vine lipita din fabrica doar ca dupa ceva timp aia se dezlipeste si face un sunet nasol cand asculti muzica. Ii lipita in 4 puncte iar la mine era dezlipit 2 din 4. Din pacate n-am apucat sa fac poze ca deja se facuse noapte si telefonul meu nu scoate bine pozele noaptea.  Procedeul il pot explica doar prin poze si poze momentan nu sunt ..
  13. DIY Headliner Removal

    asa cum am spus si mai sus.. am revenit. e ft simplu de facut si recomand sa faceti asta DOAR daca aveti probleme ca va croancane ceva prin habitaclu si nu-i dati de capat. repet, la mine aceeasi problema o fost ca la tipul de mai sus (de pe swedespeed).  1. sa fie cald afara - risc mare sa se rupa plasticele 2. sa dau jos coverele de la stalpii A (fata) si se dau jos coverele pe spate (chiar langa luneta) 3. se demonteaza luminile din headliner (de la sofer, pasager) 4. se deomonteaza plasticul din centru ( inca nu mi-am dat seama ce cauta bucata aia acolo ) 5. se iau usor manerele, au o usita mica ascunsa care se ridica si acolo sunt cate 2 suruburi. cu un tub de 8 ( parca ) se desfileteaza SI!!!! nu se scot afara. adica se pot scoate afara daar dupaia va doresc distractie placuta in punerea lor la loc si indoirea clipsului:)) 6. la parasolare e unpic mai tricky. are cate un surub care se desfilteaza cu un tub de 8 si un surub stea dupa care o bucata de plastic care se scoate afara ( remember, don't apply too much force) 7. ajungem la retrovizor (partea grea). se desface ornamentul de pe langa parbriz si se scot cablajele de la senzori. muulta rabdare ca ii foarte delicata zona. gen ori parbrizu ori firele ti se duc 8. ajungem la cele 3 clipsuri de langa lumina din spate, astea se inrotesc ori in stanga ori in dreapta. TREBUIE sa se roteasca usor. 9. ca sa nu avem probleme cu headlinerul, lasam scaunele cu spatarul cat mai la 90 de grade ca atunci cand dam jos headlinerul o sa stea pe headrest-uri. DAR alea din spate trebuiesc date jos ca sa ai loc sa poti lucra. 10. maaaaare grija la cabluri, repet. cablurile la p1 facelift sunt hot glued de headliner, asa ca mai trebe 2-3 oameni ca sa tina headlinerul. sau jucati-va si la final adaugati numai lipici. 11. presto! ar trebuii sa fie dat jos si... cam atat ( poate am uitat un 12. 13. ... dar va descurcati, totul e plug'n play la p1. )     poze mai spre seara (daca nu intervine ceva)
  14. onezero's voLOWvo

    masina a primit alte gume : 215 35 18 masina a primit alte distantiere : pe fata erau de 15mm acuma sunt de 25mm pe fata si pe spate erau de 25mm acuma sunt pe 35mm. in acest moment are 166.003 km si ne pregatim pt. un alt tuning show la cluj : transilvania tuning show un mic promo :