Dan Lavric

Membru
  • Content count

    170
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

42 Good

3 Followers

About Dan Lavric

  • Rank
    Junior
  • Birthday 10/31/1986

Profile Information

  • Locatie Canada
  • Auto Volvo S60 2.5T AWD
  • Fabricatie 2007

Recent Profile Visitors

1,501 profile views
  1. Salut,

    Am citit pe forum ca ai avut probleme cu zgomotele pe denivelari, gropi etc.

    Ai schimbat pana la urma bucsele de la bara stabilizatoare sau bara completa? Sau cum ai rezolvat pana la urma zgomotele?

    Si la mine sunt ok toate componentele directiei si suspensiei dar tot am ceva batai pe dedesubt, mai ales cand trec peste denivelari, capace de canal sau diferente in asfalt. Bucsele de la bara stabilizatoare sunt ok, cel putin asa mi-au zis la service.

    Sa fie oare din cauza anvelopelor mai late si talon mic, 225/50R17?

    Mersi si scuze de deranj. ;)

  2. Probleme pornire (pompa benzina)

    dupa ce am dat de cateva ori la automat imi apare REDUCE ENGINE PERFORMANCE   
  3. Probleme pornire (pompa benzina)

    Astazi dimineata nu a pornit deloc...am incercat sa vad daca am presiune in rampa ca am un aerisitor acolo....nu prea era presiune....foarte mica.....si am incercat sa vada daca se aude pompa de benzina..si nu se aude tot timpul cand pun contactul....sa auzit o data.....eu cred ca ea inca merge...dar nu face presiune suficienta in rampa.....? 
  4. Salutare. Vin cu o problema...porneste foarte greu dimineata. Invarte cam 6 secunde pana porneste si cand porneste porneste inecat asa....nu stiu cum sa explic....o face si la rece da si la cald....inainte facea mai rara acum mai des.....deci nu porneste rotund...porneste inecat asa. Precizez ca am schimbat bujii, filtru aer...filtru benzina....acum un an am schimbat si senzorul de presiune. Acum eu ma gandesc ca problema ar fi de la pompa de benzina din rezervor....nu tine presiune suficienta....m.am uitat la toate furtunasele...nu pierd benzina pe niciunde. Eu nu am tur/retur..este numai tur...si e controlat de senzorul de presiune....nu am nici un cod in bord....dupa ce porneste merge impecabil.....eu ma gandesc sa nu pierd presiune cand masina sta....cataotada se intampla si daca stau 5 minute....poate nu se inchide valva in pompa sa nu plece benzina inapoi in rezervor....chair nu stiu. Astept pareri Multumesc 
  5. Electromotor 2.5T

    Multumesc. Am gasit pe ebay pana la urma. Multumesc. Astazi am dat jos...carbuni spre terminare...rotorul in schimb arata foarte bine. pus carbuni noi...curatat totul merge ca nou. Multumesc !   
  6. Electromotor 2.5T

    Salutare. Am o mica problema...simt ca ma lasa electromotorul....carbunii cred ca sunt pe gata....invarte mai greu....problema e...gasesc separat sa cumpar carbuni sau trebuie sa iau alt electromotor? am tot cautat pe ebay..pe websitul de la volvo...nu gasesc carbuni separati..ma poate ajuta cineva care a mai dat de aceasta problema? Multumesc 
  7. ULEI compresor AC

    Multumesc. O sa postez poze si cum am facut pt ce ce o sa dea de problema asta.....Multumesc tuturor de raspunsuri!
  8. La 2.5T a meu nu se simte nimica cand cupleaza sau decupleaza...si precizez ca trebuie sa schimb compresorul ca la relantiu nu baga suficient de rece...daca accelerez putin pe la 1500 de ture vine aer rece ca la polu nord...)) acum revenind la problema ta...sa nu fie ceva de la magnetul care porneste compresorul..sa fie prea brutal....nu stiu ce sa zic.....nu prea ma pricep la astea..dar ceva il face sa bruscheze...si cred ca de aici vin oscilatiile la relantiu.sper ca am scris corect
  9. ULEI compresor AC

    Nu am de gand sa il repar....o sa pun unul nou. Ca am de gand sa tin masina. 200$ e unul nou OMEGA. AM citit despre ele ca is foarte bune. Cred ca cel mai usor e sa dau ventilatotul jos..ca se da usor..dupa care ai loc acolo...sa il scot in sus....
  10. ULEI compresor AC

    Si la mine compresorul de a/c scoate sunete ciudate si cand e in sarcina maxima cel putin pana cand ajunge la temperatura dorita in masina si la mine trepideaza mai tare motorul si simt si eu in scaun..dar nu e tare..doar accentuat...acum problema la mine e ...daca pornesc masina si e cald afara 30 grade la relantiu nu baga suficient de rece....daca accelerez pe la 2000 ture baga rece...la relantiu nu baga suficient...instalatie e umpluta...are tot ce trebuie facuta la service...bagat freon. ulei tot bun nu am pori. Scoate compresorul un sunnet mai ciudat...caraie ca o cioara...) nu se aude tare..se aude numai daca ridic capota...si ascupt langa el....se da greu jos compresorul ? Am o banuiala ca e pe duca.....deodata ce are nevoie de 2000 de turatii pt a baga aer rece....O schema ceva cu ce sa da jos....? Multumesc!
  11. Dimensiune discuri frana fata.

    Le.am masurat si au 286 mm. Am comandat bosch discuri si placute de frana boscheuroline.! Super frane si calitate! Multumesc tuturor de ajutor!
  12. Dimensiune discuri frana fata.

    Oky. Atunci o sa aleg bosch! Ca zice OEM sepecification! Multumesc! Nu am de gand sa merg pe circuit cu ea..Defapt am fost pe unul..dar mai mult acceleram decat franam...ca are volvlo o stabilitate in curbe plus AWD...de nu ai nevoie de frane..
  13. Dimensiune discuri frana fata.

    Da as fi vrut si placute si discuri..! Am citit o multime de reviews despre cele de pe ebay. Sunt made in canada..deci nu stun chinezarii.... dar si alea is bosch totusi..asa is de nehotarat....
  14. Dimensiune discuri frana fata.

    Vreau o parere de la cei care au incercat sau cunosc ceva in domenoul franelor... sa comand astea de pe ebay ? http://www.ebay.com/itm/FRONT-REAR-KIT-SILVER-Slotted-Drilled-Brake-Rotors-AND-Carbon-Metallic-Pads-/231553976651?fits=Year%3A2007%7CMake%3AVolvo%7CModel%3AS60%7CSubmodel%3A2.5T&hash=item35e9b1494b&vxp=mtr sau astea ? https://www.fcpeuro.com/products/volvo-brake-kit-12in-quietcast-vbbrakekit2 .
  15. Dimensiune discuri frana fata.

    Eu cred ca am 305 mm.... poza e facuta de iarna trecuta