Alina Cristina Georgescu

Membru
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Alina Cristina Georgescu

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo C30
  • Fabricatie 2008

Recent Profile Visitors

334 profile views
  1. KM reali? C30

    la seria 1 si a3 am renuntat sa imi mai bat capul .. nu am buget.. iar la c30 ..carapacea nu ma atragea initial dar dupa ce m-am jucat putin cu ea chiar mi-a facut placere sa o conduc si ma simteam ok la volan.. still searching.. anyway.. cred ca am facut cam multe posturi.. sper sa nu incep sa deranjez.. daca mai vrea cineva sa ma ajute cu vreun sfat parere, sa recomande vreo masina .. astept mesaje pe privat. multumesc
  2. KM reali? C30

    volvo am vazut 3.. am mai vazut si focus astra gtc polo golf dar dupa ce am vazut primul c30 nu m-a mai interesat altceva.. am mai vazut si seria 1 cum zicea Bogdan si A3 la banii astia, dar rasturnate si sudate
  3. KM reali? C30

    i-am cerut sa imi trimita pe mail mai multe detalii legate de masina plus inca cateva poze si i-am cerut detalii legate de km rulati.. poate o fi uitat de ea in garaj vreo 3 ani. sincer am cam obosit in ultimele saptamani am vazut in jur de 20 de masini.. astept sa vad ce zice si nea` george ..
  4. KM reali? C30

    13.300 km.. din 2008.. trebuie sa gaseasca niste argumente bune sa justifice un rulaj atat de min:)
  5. KM reali? C30

    sunt descurajata din toate partile.. eu am mai avut 2 masini tot diesel.. nu am avut probleme cu ele.. stiu ca majoritatea opteaza pentru benzina.. eu cand imi iau o masina o si intretin si daca are o problema o "fixez" nu merg cu ea chinuita.. la primus au cerut oamenii 1000 de lei plus TVA pentru constatare 5 ore rampa.. cred ca ii fac si slujba si ii dau cu mir in atatea ore .. astept sa imi aduca dovada schimbului distributiei .. sa facem o testare la Bogdan dupa ce se pune la punct cu cartea service la reprezentanta si i-o stampileaza... btw... mi-a spus ca la brasov nu ar mai fi reprezentanta (ci doar un SRL care ii reprezinta) si ca revizia de acolo nu pot sa i`o treaca pe carte pentru ca nu au baza de date comuna? stiti ceva despre asta?
  6. KM reali? C30

    ar mai fi asta la galati... http://www.autovit.ro/volvo-c30-C33361282.html
  7. KM reali? C30

    pai de la 7000 la 10000 e o diferenta destul de mare.. faceliftul e 2010 +, nu?
  8. KM reali? C30

    ia dati-mi si mie o masina d-asta imepcabila la 5500 de euro... hai 6500 ca e din 2010
  9. KM reali? C30

    In ilfov are domiciliul proprietatul. Femeii i s-a zis sa schimbe distributia la 80 de mii ca asa se face si asa a facut (probabil nici ea nu avea siguranta km real). cam asta a fost explicatia.
  10. KM reali? C30

    tocmai ce m-am intors si am vazut masina. a fost pregatita de vanzare.. interior impecabil curatata bine sa te atraga.. Bara din spate era lovita si avea dosar de dauna deschis si se poate face. Tocmai ce o pocnise cineva pe spate. Bara fata era revopsita si ea si prinsa usor prost.. nu picau exact pe linie colturile. La o tura scurta masina s-a comportat bine.. Am vorbit cu Bogdan urmeaza sa o ducem vineri in service pentru o verificare. Pe langa aceste aspecte mai apare o problema: pe carte apar 2 proprietati ea si cumnatu, varu... ceva de genu. in 2009 masina a fost adusa in tara si are revizie la reprezentanta in BV de 38 mii km si una la 18 mii in Spania. In 2010 ea a cumparat masina de la acel proprietar si zice ca a facut 2 revizii una in Brasov la Primus si celalata in Otopeni dar nu le-a trecut in cartea service. In 2013 a vandut masina si a trecut-o pe numele varului sau ce o fi fost el.. are acelasi nume de familie dar masina a ramas la ea si varu nu a scos-o de la administratie, deci masina e in continuare pe numele lui. Pentru dosaru de dauna zice ca s-a trezit vineri sa scrie pe talonul varului instrainat catre ea. Ceea ce iar nu e bine pentru ca nu a luat-o in evidenta la financiar. Actele care sa dovedeasca reviziile si distributia cica le are pe firma..firma la galati/buzau/whatever.. dar ca va cere maine de la reprezentanta (primus) un act prin care sa ateste reviziile cele 2 , istoricul masinii de fapt, iar cu distributia vrem sa o trimitem la service-ul unde a facut-o sa scoate un duplicat dupa factura. Asta in cazul in care chiar nu poate scoate din financiar facturile pe care le-a platit pe firme. In rest, nu mai stiu ce sa zic. Ma incanta destul de tare masina. Ea este o femeie relaxata nu se pricepea la ce avea pe acolo, nici nu se grabea sa o vanda .. a zis ca ne mai lasa la pret contravaloarea reviziei de 80 de mii pe care urma sa o faca zilele astea. Daca nu ne dovedeste ca masina are reviziile facute si distributia schimbata asa cum zice, nu avem de gand sa o luam. Pana una alta asteptam sa vedem si hartii ne aduce apoi rezultatul de la Bogdan. Frumoasa poveste, nu?
  11. KM reali? C30

    da, scuze bogdanG. ceream o parere despre impresia lasata de anunt si corespondenta cu vanzatorul si anume km reali (ca tot facem posturi pe acest topic), motorizare , origine spania, raport dotari-pret.. de exemplu a fost f util postul de mai sus referitor la faptul ca s-a schimat distrubutia cam devreme si as putea sa adresez niste intrebari legate de acest aspect in momentul in care ma intalnesc cu vanzatorul.. curozitati.. anyway.. o sa iau legatura cu BogdanG dupa ce vad masina si daca se poate o sa il rog sa faca o verificare. Multumesc oricum pentru feedback! O saptamana superba sa aveti!
  12. KM reali? C30

    ma intreb: oare cu ce oi fi gresit?
  13. KM reali? C30

    Bogdan B , ai service? daca este ok o pot aduce pentru o constatare? iar voi ... aveti probleme ca intentionez sa cumpar un SH sau ?... procesorul aparent nu are probleme.. hardul este plin..
  14. KM reali? C30

    brusc mi-am pierdut simtul umorului si nu stiu ce concluzie sa trag? o fi bine o fi rau? sau poate am erori la procesor
  15. KM reali? C30

    revizii facute la Volvo mai putin ultima si schimbare distributiei (care au fost facute intr-un service autorizat)80000 km YV1MK765282074429 Masina este 2008, adusa din Spania in 2009 de un coleg si folosita pana in 2010. Sotia ramanadu-i insarcinata a trebuit sa o schimbe cu una in 4 usi. Din 2010 o folosesc eu, am luat-o si folosit-o doar pe exterior (in Bucu am masina de serviciu, motiv pt care in 4 ani am facut doar 40000km cu ea) In 2010 am achizitionat-o cu 16400e, motiv pt care nu sunt dispusa sa mai negociez. Motivul pt care o vand, este ca vreau sa-mi iau un 4x4 In speranta ca v-am dat informatiile dorite si masina este ceea ca va doriti, astept sa ma contactati pt a o vedea o puteti vedea in Dristor zona MC- acesta este ultimul mail pe care mi l-a dat