Alexandru Mocanu

Membru
  • Content count

    68
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Alexandru Mocanu

  • Rank
    Junior
  • Birthday 12/12/1992

Profile Information

  • Locatie Braila
  • Auto VOLVO S40 1.6d
  • Fabricatie 2008
  • Auto 2 Opel Astra H 1.3 CDTI
  • Fabricatie 2 2007

Recent Profile Visitors

1,104 profile views
  1. Interval schimb filtre 1.6d 110hp

    Multumesc de informatii. Daca am inteles bine si pentru schimb dar si pentru eliminarea apei din filtru e nevoie de amorsare dupa aceste operatiuni?
  2. Interval schimb filtre 1.6d 110hp

    Multumesc de informatii @Midnight Caller. Sa inteleg ca trebuie sa desfac nr.1 iar apa va trebui sa curga prin nr. 2. Dupa trebuie pus contactul ca si cum ar fi fost ralizat schimbul filtrului pentru a pompa motorina in sistem?
  3. Interval schimb filtre 1.6d 110hp

    Astazi am incercat sa depistez supapa pentru scurgerea apei din filtrul de motorina pe un filtru nou, proaspat achizitionat. Am gasit o piulita care merge stransa/ desfiltetata in ambele sensuri fara sa se intample nimic... se invarte cu tot cu partea de scurgere metalica.  @Cristi Muresan spune-mi te rog cum reusesti tu sa realizezi aceasta operatiune
  4. Salut! Astazi m-am pus sa citesc printre randuri manualul de la HAYNES postat de @DanyX. La capitolul revizie am fost uimit de cateva aspecte precum: Inlocuirea filtrului de motorina la 60.000 km, iar pentru tarile cu motorina contaminata la 20.000 kmLa 20.000 km este recomandata eliminarea apei din filtrul de motorina - Cum e posibila aceasta operatiune?Schimbarea filtrului de aer la 60.000 km - iar daca autoturismul este folosit in mediu ostil mai frecventFiltru polen la 20.000 km... mai des decat filtrul de aer?Personal obisnuiesc sa schimb toate filtrele + uleiul la 10.000 km... iar aici indica faptul ca doar filtrul de ulei + uleiul se schimba la 10.000 km. In concluzie voi cand schimbati si ce schimbati si ce include acea operatiune de "Drain the water from the fuel filter"?
  5. Salut!  Cum se comporta jantele de 18" 7.5j pe S40 motorul de 1.6d? Necesita anumite adaptari/ caseta de directie/etc? Are cineva jante de aceasta dimensiune pe S40 1.6d? Va multumesc anticipat! PS: Daca vinde cineva aceste jante sau alte modele pe 17" sau 18" astept raspuns.   Va intreb deoarece am gasit aceasta informatie pe site-ul lor: Steering Deflection limiter installation kit. http://www.volvopartswebstore.com/products/Volvo/S40/Steering-Deflection-limiter-installation-kit-Steering-deflection-limiter-installation-kit--rear-bump-rubbers”/1114415/30664997.html  
  6. VIDA-DICE...?

    Se poate utiliza Vida fara interfata DICE? Nu reusesc sa introduc datele masinii "manual"
  7. Schimb ulei cutie manuala

    Nu,la Nord Auto
  8. Daylight running lamps VOLVO S40

    O sa caut azi prin Selgros. Merci de info. dar ai idee cum se conecteaza?
  9. Schimb ulei cutie manuala

    Undeva prin Baneasa, Bucuresti.... aproape de IKEA
  10. Schimb ulei cutie manuala

    Era cel de jos la 30 cm de cel de umplere. O sa ii fac o poza maine. Cum pot verifica nivelul din cutie pt siguranta mea?
  11. Schimb ulei cutie manuala

    NU ar fi facut* Exista totusi posibilitatea sa greseasca orificiul de umplere?
  12. Schimb ulei cutie manuala

    Sunt sigur ca Alex Midnight ar fi facut sau ar fi avut macar cum sa faca asa ceva tinand cont ca bidoanele erau sigilate.
  13. Daylight running lamps VOLVO S40

    Bogdan ai dreptate, greseala mea... insa sunetul acela cand deschizi portiera cu pozitia aprinsa imi era de mare ajutor. Acum reformulez... exista posibilitatea de avertizare sonora pt a iti reaminti sa stingi farurile!?