Alexandru Serghie

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Alexandru Serghie

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Ploiesti
  • Auto NA
  • Fabricatie 1980
  1. Sfat achizitionare S40 2008

    Uneori nu e deranjantă nici liniştea pe care o poţi avea la volan, când conduci orice altceva decât tracţiune spate pe umezeală sau polei. Am sa caut să fac un drum până la Cluj sub formă de plimbare.
  2. Sfat achizitionare S40 2008

    Vă mulţumesc pentru răspunsuri şi pentru ca nu m-aţi certat că am postat pe o secţiune de S40. Întreţinerea nu este o problemă din punct de vedere financiar. Dar poate deveni o problemă psihologică şi frustrantă când văd că mă plimb mai des în service decât de plăcere. Îmi cer scuze de evaluarea preţului. Am zis mare comparând cu preţurile samsarilor la maşini poate mai căutate în România (mi se pare greţos A6 Allroad 2009 să coste 13-14mii la noi). Am decis S60 pentru că S/V40 mi se pare mic. În trecut am deţinut un V40 2001 de care am fost îndrăgostit la acea vreme. Apoi am trecut la tracţiune spate şi acum nu prea mă mai înţeleg cu tracţiune fată. Îmi tot induc în minte că un AWD va fi cel puţin la fel de bun ca tracţiune spate. Pe altă parte citesc de acel raport normal de 95/5 faţă+spate la Volvo şi mă întreb cât de mult se va simţi ca o maşină tracţiune faţă. Sper să nu ofensez pe nimeni în orgoliu şi nici să nu pornesc o dispută a tracţiunii aici pentru că ştiu foarte bine cum e şi să stai cu maşina iarna în parcare şi să pleci cu taxiul sau dacă ai de făcut un drum lung să te rogi să o mai poţi parca la întoarcere în loc să rămâi întepenit în mijlocul parcării aşteptând ajutorul vecinilor.
  3. Sfat achizitionare S40 2008

    Salutare. Ce părere aveți de http://www.autovit.ro/volvo-s60-C35211290.html ? Eu sunt în Ploiești, omul e in Cluj. Am aflat de la el o serie de șasiu dar văd ca Volvo Cars România nu mă poate ajuta cu nimic. Mi-a sărit in ochi semnul cu Autopolis de pe spate și am dat un mail la ei încercând să aflu detalii și încă aștept. Prețul mi se pare cam mare pentru un S60 ca să fiu sincer, mai ales că necesită și înmatriculare și alte cele. Mi-a atras atentia totuși prin sistemul AWD. Sistem despre care nu știu nimic în cazul Volvo (parcă pe XC si V70 era lăudat și ieșea bine din teste dar...).