MariusR

Membru
  • Content count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About MariusR

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Uk
  • Auto Volvo S40 DRIVe
  • Fabricatie 2010
  1. Am dus masina la reprezentanta, baietii mi au explicat problema. Deoarece volanul e pe dreapta si panoul de sigurante e in stanga masinii, pentru a schimba filtrul interior au scos panoul de sigurante complet. Cert este ca dupa ce au scos masina in probe si mi au predat o totul e ok si la normal. Multumesc pentru ajutor!
  2. Cand ss functiona , computeryl imi afisa un average 53,7 mpg. Acum am average de 51.8. La mine vad diferenta. Oricum am tot cautat dar nu am gasit nimic concret.
  3. Zici tu ceva! Solenza ar fi ok?
  4. Ceva nu e in regula ! Am citit manualul. Nimic despre depanare sau probleme. Am programat o la un tester saptamana urmatoare. Cost diagnoza 150£.... Ma cam gandesc sa o schimb Temeperatura imi este la 90 grade! Fac zilnic 160 de mile dar nimic....
  5. Inainte nu conta rece-cald se oprea. Temperatura afara nu a scazut sub 5 grade celsius... Ciudat
  6. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Am un S40 din 2010 cu auto start stop! De 3 saptamani nu mai merge deloc! Imi arata ca e conectat dar nu se opreste motorul. Sa mai lovit cineva de problema asta? Am cautat pe forum dar nu am gasit poate nu am cautat cum trebuie dar daca este topic deschis l as citi cu mare atentie! Multumesc
  7. ce fel de ulei sa folosesc?

    Aici schimbul il fac baietii la 10000 de mile! Dar si eu recunosc ca sunetul e diferit si mult mai placut si sincer se si sinte la pedala de la schimbul total de consumabile.
  8. ce fel de ulei sa folosesc?

    Stii ce e interesant ? Reprezentanta Volvo mi a pus ulei Acea C3 probabil cei din uk sunt mai nestiutori sau cu mot! Am platit dar cel putin am siguranta ca e pe garantia lor. Multumesc tuturor pentru deranj.
  9. ce fel de ulei sa folosesc?

    Am inteles Thor! Totusi ma intreb daca ai atata intelepciune si pe viitor se schimba normele ce vei face? Dupa ce citesti cartea si reprezentanta iti spune alta? Intrebi? Sau pui ulei dupa capu tau?
  10. ce fel de ulei sa folosesc?

    Multumesc ! Ideea este ca e primul Volvo si sunt atatea lucruri noi pentru mine. Am fost posesor de seat si e mare diferenta la intretinere. Nasol ca in uk mecanicii sunt varza si care sunt buni cer pret si cu siguranta nu voi plati 200 lire pentru un schimb la reprezentanta Tin sa precizez ca la fiecare schimb folosesc solutie pentru injectoare si curatare dpf. Numele e FORTE si o pun la un plin de motorina. E un lucru bun?
  11. ce fel de ulei sa folosesc?

    Sincer sunt foarte confuz Aici in zona unde locuiesc se pune ulei la intamplare si nu vreau sa regret! De aceea intreb!
  12. ce fel de ulei sa folosesc?

    Ce parere aveti de CASTROL EDGE Ow-30 Fst? Eu am un volvo s40 1.6 e drive cu dpf! Multumesc
  13. Becuri Led

    Ma am lamurit! Am vazut montate pe un peugeot 307 cu lupa pe faza scurta si nu ma impresionat deloc sincer am becuri normale si raman pe ele. Chiar am ramas dezamagit erau Cree
  14. Becuri Led

    Multumesc!
  15. Becuri Led

    Am citit multumesc dar atasez un link sa vedeti si voi despre ce vb!