Raducu Radu

Membru
  • Content count

    66
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Raducu Radu

  • Rank
    Junior
  • Birthday 08/19/1993

Profile Information

  • Locatie Timisoara
  • Auto Volvo S60 D3 Automat 163 CP
  • Fabricatie 2012
  • Auto 2 Mercedes-Benz W210 E220 CDI
  • Fabricatie 2 22

Recent Profile Visitors

1,824 profile views
  1. Probleme baterie?

    Pune linistit de 80 de ah , de preferabil oem sau aftermarket, dar sa fie cu specificatia AGM pentru start stop. 
  2. Probleme baterie?

    Buna , am si eu o problema in legatura cu bateria. Pe al meu s60 d3 din 2012 a murit bateria sa zic asa , mai imi aparea in bord mesaj cu acumulator slab , cand era frig tare afara, si cand o opream uneori. Vreau sa schimb acumulatorul ( precizez ca este oroginal) cu unul echivalent. Atasez o poza cu ce am avut pe masina si vreau sa stiu ce a-ti pus voi pe masina si e ok, si sa imi spune-ti si mie daca cumva trebuie baterie pentru start - stop adica agm din aceea, sau se poate pune acumulator normal , obisnuit. Multumesc ! 
  3. Volvo S60 Cutie automata

    Multumesc !
  4. Parere s60 2.0 d4 163cp 5 cilindri

    Multumesc tuturor pentru pareri , astept in continuare sfaturile si parerile voastre ! Multumesc !  
  5. Volvo S60 Cutie automata

    Va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva, cum pot verifica nivelul de ulei la cutia automata de pe un s60 d3 din 2012. Daca din tester , detin vida dice si delphi. Multumesc !
  6. Becuri Xenon

    Multumesc frumos Bogdan !
  7. Becuri Xenon

    Buna , recent am achizitionat un volvo s60 din 2012, cu faruri cu bec halogen.... intrebarea mea este urmatoare, daca imi cumpar faruri complete originale cu drosere si becuri xenon din dezmembrari , si le pun pe masina in locul celor cu halogen, vor functiona? Multumesc !
  8. Buna , recent mi-am achizitionat un Volvo S60 2.0 D4 163CP, automata din 2012 echipare momentum, va pun si un link cu masina ( http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=312112184 ) , intrebarile mele sunt urmatoarele: Ce parere aveti de motorul de pe masina , daca nu gresesc este d5204t3, probleme comune , etc...  ? Cat despre cutia de viteze ce parere aveti ?  Avand in vedere ca masina are relativ kilometri putin si este de la reprezentanta din Belgia cu CAR-PASS si control tehnic si garantie 1 an de zile in europa la Volvo, astept parerile voastre. Multumesc.   In caz de nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute topicul unde trebuie. Multumesc !
  9. Buna , recent mi-am achizitionat un Volvo S60 2.0 D4 163CP, automata din 2012 echipare momentum, va pun si un link cu masina ( http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=312112184 ) , intrebarile mele sunt urmatoarele: Ce parere aveti de motorul de pe masina , daca nu gresesc este d5204t3, probleme comune , etc...  ? Cat despre cutia de viteze ce parere aveti ?  Avand in vedere ca masina are relativ kilometri putin si este de la reprezentanta din Belgia cu CAR-PASS si control tehnic si garantie 1 an de zile in europa la Volvo, astept parerile voastre. Multumesc.   In caz de nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute topicul unde trebuie. Multumesc !  
  10. CD Player

    Salutare, pentru cei care au incercat, testat, vazut, sau cunosc acest kit de player multimedia pentru c30/s40/v50  http://www.bluepower.se/en/product/audio-video/car-stereo/custom-players/volvo-c30s40v50c70-headunit-arm.html       , as vrea sa stiu daca se poate ce parere aveti despre firma specificafii, marca, calitate produsului, calitatea sunetului  si daca se merita sa achizitionezi asaceva (sa lasam pretul de 600 de euro la oparte), ma refer strict la calitate performance, fiabilitate, etc.... Multumesc !
  11. Jante aliaj

    Va salut cu respect !   Dupa cum stiti unii dintre voi si ati citit in acest topic, m-am orientat dupa un set de jante pe 17 si cauciucuri, acuma ce vreau eu sa va intreb si astept si parerile voastre, este: cum vor sta jantele acestea pe masina mea (mai inafara, mai inauntru), parere despre jante, eventual recomandare , parere cauciucuri, eventual ceva recomandari?    Astept , multumesc !   Jante http://www.ejante.ro/magazin-online/jante/produs/pdw-jeneva/385211   Anvelope    http://www.ejante.ro/magazin-online/anvelope/produs/nexen-n-blue-hd-plus/781467 Sau   http://www.ejante.ro/magazin-online/anvelope/produs/federal-ss-595/780291  
  12. Lumina faruri mai buna, cum?

    Claudiu T eu vineri vin in Timisoara, daca vrei ne putem intalni si til desfac eu sau iti arat cum. Stima
  13. Lumina faruri mai buna, cum?

    Marian Sabou, iti multumim frumos, apreciez efortul depus de a ne explica cum ai procedat la aceasta operatiune. Sa ai parte de volvolica tau multi km de acum inainte fara defecte si incidente !
  14. Lumina faruri mai buna, cum?

    Salut Marian, imi poti, sau ne poti explica te rog exact procesul de inlocuire lupe, cum ai procedat, de unde le-ai cumparat, pret, sunt lupe OE sau AM care se monteata in far la versiunile de e46 care nu au lupe in far din fabrica?  Iti multumesc !
  15. Jante aliaj

    Salut Cristi, am inteles, apreciez comentariul tau. Cand ai spus 160k km te referi la atatia ai parcurs tu de cand ai jante pe 17 de vara sau atatia are v50-ul tau in total ?