Belthuzad

Membru
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

19 Good

1 Follower

About Belthuzad

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie România
  • Auto Opel Astra G
  • Fabricatie 2001

Recent Profile Visitors

800 profile views
  1. Los nationalitos del 2015

    Scuze. Le-am văzut pe cele din 2012. Slănic Moldova?
  2. Los nationalitos del 2015

    Filmările care le aveți de acolo. Am zis ceva greșit?
  3. Los nationalitos del 2015

    Nu e mereu în același loc? Deși sunt nou, îmi permit sa va spun următoarele: Dacă s-ar tine mereu în același loc eliminați din start vizitele către anumite obiective turistice asta însemnând mai mult timp liber pentru grup ( socializare, jocuri, teambuilding) Oamenii ar ști la ce se pornesc. Știu ce drum au de făcut, calitatea drumului, și asa mai departe. Și nu în ultimul rand, aceeași locație atrage reduceri pentru simplu titlu de "clienți fideli ". Mie mi-a plăcut ce am văzut la voi când a fost naționala la voineasa.
  4. Achizitie S60!

    Mulțumesc pentru informații, am luat o decizie. Am trimis pe cineva din zona sa verifice masina din anunt. Asa ca mulțumesc pe aceasta cale lui paunionutz pentru ca el a fost primul care mi-a recomandat anunțul. Va spun exact în ce situație e masina când ajung cu ea în Botoșani. Vineri cel târziu masina e în posesia mea! Mai repede nu pot din cauza problemelor de la munca.
  5. Achizitionare C30

    Citește manualul mașinii. O sa știi ce sa întrebi pe vânzător. Dacă prețul scade odată cu întrebările pe care le pui.. Mai gândește-te. Uită te pe dezmembrări sau pe site.uri de piese auto sa vezi cam cât costa piesele ei... Aici ma refer la toate piesele. Dacă știi puțin și din partea electro-mecanica, atunci te descurci. Dacă nu știi, pune aici întrebări. Și o sa fii dumirit de către colegii de pe forum. Cat despre masina, dacă îndeplinește condițiile tale, iar dacă posibilele reparații nu te sperie, GO ahead!!! Bafta!
  6. Aha. Am avut o problema cu net pe tel. De aia am postat asa. Ok. Puteți sa îmi spuneți Gianinei de acum
  7. Achizitie S60!

    Vă mulțumesc pentru ofertele de pe privat, dar eu vreau un S60. Îmi place masina, îmi place cum arata bordul și consola centrala. Deja vad semne de reticență pentru ca nu îmi iau ce ați vrea voi sa îmi iau. Nu vorbesc de toată lumea. Nu vreau și va rog sa nu va simțiți ofensați de postul meu, dar cam asta e situația. Totuși, dispun de niște bani, și vreau neapărat modelul acesta. Ca are piele, ca nu are sau mai știu eu ce, as vrea sfaturi despre un produs care vreau sa îl achiziționez, nu sfaturi despre ce ar trebui sa achiziționez. Cat pentru pielea de la interior, stai liniștit ca e în stare proasta.. Nu pentru asta vreau masina, ca re piele, din contra, sunt o persoana care transpiră enorm de mult pe timpul verii... Dar asa e gura românului. Și nu dispun și nici nu as da 5000-6000 pe o masina de la noi. As lua-o de afara. Bugetul pe care îl am pentru a achiziționa masina l,am specificat, ca o sa fie cazan sau nu, rămâne de văzut. Atât timp cât îmi pot da seama de niște defecte ale unei mașini, unde mai pun ca vin sa va cer o părere, iau o decizie de a cumpăra sau nu un produs. În general, nu prea îmi place când decide altul pentru mine. No offence!! Masina de la Blaj, are nevoie de vopsire, cap de planetara, ceasurile din bord sunt decedate, și schimbata distribuția. Vopsirea ei nu o plătesc, am cumnat care se ocupa. Distribuția planetară și bord trebuiesc rezolvate. Și de făcut ceva cu interiorul.
  8. Achizitie S60!

    Mersi paunionutz. Și dacă mai ma direcționezi și către o distribuție, ești piatră. Rămân recunoscător. Dau o bere la națională!! Trimis de pe SONY XPERIA™ M2 AQUA prin TAPATALK
  9. Achizitie S60!

    Ne auzim cand voi avea un volvo! Multumesc tuturor pentru opinii! Revin!
  10. Achizitie S60!

    Nu. Masina din BT a cazut din calcule aseara cand am gasit acele postari aici pe forum .. in fine, ii doresc multa sanatate! Topicul ramane valabil. Sunt putin bolnav .. Dupa S60! O sa ma duc dupa cea inmatriculata in BG! Am vorbit cu omul si macar aici e alta mancare de peste! Pentru masina cu numere de bulgaria am intrebat de ceasuri! Am o delegatie la Craiova acu pe weekend, si pe urma imi iau 2-3 zile libere de la munca sa ma duc sa iau masina de la Blaj, Jud. Alba. Proprietarul spune ca ajung cu ea fara sa am probleme acasa. Deci reparatia la capul de planetara o sa il fac in BT. Pe urma o sa am un drum la cuscri la Giurgiu si trec si prin bucuresti pe la Mister Bogdan G. Asta bineinteles daca masina n-are vreo problema majora pe la motor, cutie de viteze sau caroserie. S-a oferit cumnata-miu sa o vopseasca... Hai ca iese ceva!
  11. aaa,, am uitat sa mai pun asta http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Sanatate/Premiera++Chirurgii+din+Bucuresti+au+montat+un+implant+de+mandibula+ Scuze de linkul extern. Nu fac reclama. Dar sunt vedeta. Am fost peste tot la TV
  12. Achizitie S60!

    Masina din post are o problema la bord cu ceasurile. Nu sunt funcționale. Estimativ, cam cât m,ar ajunge ceasurile de bord plus setarea lor? VIN YV1RS65P222102112
  13. Achizitie S60!

    Nu am atâția bani pentru achiziție. Ar fi ceva minunat, dar, ținând cont ca trebuie sa mai am deoparte ceva, pentru o piesa una alta, nu îmi permit sa arunc toți banii într,o masina. Asa ca trebuie sa găsesc ceva care sa ma mai lase cu ceva bani în buzunar pentru orice eventualitate. Așadar un 2500 maxim. Acum știu ca mulți spun ca și ieftin și bun nu se poate. Dar poate le împăcăm pe amândouă. Cat despre model as dori sa rămân pe s60. Îmi place mie cum arata. Dar nu din anglia. Sa vedem. Ar fi cineva pe lângă Aiud,Alba Iulia, sau Sebeș sa se uite la o masina pentru mine și sa îmi dea un ok dacă sa ma pun la drum? Aștept PM Fac o cinste dacă e sa vin după masina!!!