Crocodylul

Membru
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

5 Followers

About Crocodylul

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/26/1978

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto VOLVO V50
  • Fabricatie 2011
  • Auto 2 Renault Clio
  • Fabricatie 2 2005

Recent Profile Visitors

950 profile views
  1. Mai am cativa banuti si pentru concediu, ca nu am mai baut de vreo doua luni jumate si am strans la ciorapa.. P.S. Interesant "memoriul tehnic" intocmit de tine, dar da.. chiar asa a fost: Am cumparat, am constatat, am inceput sa caut pe net, m-am inregistrat aici si restul cunoastem.. Ms.. Stima!
  2. Hai mah carcotasule ca am bagat 2000 de km saptamana trecuta si mi-a mers impecabil fara nicio observatie. Se aseaza bine este silentioasa si mi-a raspuns foarte bine la viteze mari (160 km cruise) Sunt multumit de cum ma ajuta la depasiri, asa ca sper ca surprizele "alea grele" sa fie cat mai putine! Ne intalnim dupa perioada de CO ca luna asta cam stau plecat! CO placut si voua! Stima,
  3. Cu 100k + sau nu eu sunt multumit cum mierje. Un singur lucru pot sa va spun dupa experienta asta, mai ales ca nu sunt cunoscator, parca nu-mi vine a crede ca la o astfel de masina, care nu neaparat ca-i cu pretentii doar ca este altceva decat alte marci care troncane pe strazile romaniei, unu care o cumpara sa se foloseasca de ea(pentru ca era evident acest lucru la vanzatorul de la care am luat-o va poate confirma si pletosul) sa lipeasca cu poxipol o piesa care costa 100 - 150 lei!? Incredibil... Se numeste intr-un fel acest lucru dar ma abtin.. In ceea ce priveste chiuloasa, sa spunem ca nu oricine isi da seama de ea mai ales cu simptomele care le avea.. si oricum aveam de gand sa-i schimb distributie, deci nu a fost un capat de tara, dar de necrezut. Bine ca eu vorbesc prin prisma unui tata a doi copii.. Si da sa stiti ca am si ABC..
  4. Gata, rezolvat: - Garnitura de chiuloasa; - Inlocuita rampa de retur; - Bieleta antiruliu, bucsa bascula, pivot si bascula. Masina merge impecabil! Ii multumesc lui Boogdan G pentru implicare si devotament. Cine nu are Bogdan sa-si cumpere! Cu stima, Crocozaurul..
  5. Tocmai ca nu am facut prin excludere, ca de aia si eu si G credeam ca nu este garnitura dupa cum se manifesta. G suspecta racitorul de EGR, insa nu-mi scotea abur pe teava, iar sa bage gaze de esapament in instalatia de racire nu are cum. astfel ca la ultima determinare au rezultat gaze de esapament. Cum se ciupeste garnitura? Habar n-am de toate conditiile care trebuiesc intrunite, dar probabil ca tine de cresterea temperaturii in motor. In cazul meu cu ceva vreme in urma i-a fost schimbat termostatul. Poate ca inainte de asta s-a intamplat ceva, sau asa a venit masina de afara. Blocat termostatul pe inchis si a mers cu ea asa!? Nu stiu! Greu de dedus in situatia stiuta de mine acuma. Daca atunci cand am luat-o asi fi stiut sa verific si acest lucru probabil ca negociam mai mult cu vanzatorul, asa ca acuma nu-mi ramane decat sa-mi asum cheltuiala. Filtrul imi spunea G ca ma mai tine cel putin 1 an.. hummm.. "Bomba" sper sa-mi spuna G daca este sau nu buna! Vii la intalnire si iti spun.. ) Vineri vin cu juniorul la intalnire ca in weekendul asta sunt de serviciiu acasa doar eu cu el. Poate-l scot si la femei.. Cu renaultul..
  6. @Dinoco - Da schimb tot ce mi se da, ca de: bagam mana adanc in poseta nevetei si-i cheltuim banii de la gura copiilor. ) Hummm ce carcotasi esti! Care este parerea ta despre VOLVO? asa ca fapt divers.. @Midnight Caller - Sunt incluse si astea si schimbare distributie ca o am la pachet in portbagaj deci: o fac ca noua...
  7. Modul cum se manifesta imi (ne) dadea sperante ca nu ar fi desi ma impacasem cu ideea inca de cand am depistat aceasta problema. Ca un mai putin cunoscator am fost tentat sa cred ca este altceva, dar este bine si asa. O reparam si o facem "ca noua" .. ! Nu?
  8. Hai sa va spun ultimile stiri legate de problema in cauza: 1. Determinare: Garnitura de chiuloasa giupita, asa ca masina va intra in reparatie; 2. Bataile se datoreaza bucselor si sper sa ramana doar astea; 3. Senzorul de temperatura din habitaclu cred ca este murdar sau necesita inlocuit. vom vedea si acest aspect; 4. Clapeta se AC nu pare sa fie rupta asa ca voi incerca sa o repar. Le remediez pe rand in ordinea prioritatilor. Tate problemele intra pe fagasul normal. Va multumesc tuturor si in special lui "G". Cu stima! Marian.
  9. Problema care o identific eu pana acum este ca apa dispare pana la o anumita cantitate, sau poate ma insel. Asa mi se pare mie. Am adaugat impreuna cu Bogdan mai mult de 1L de apa. In acest moment apa este in aceiasi pozitie si cantitate ca cea dinainte sa adaug suplimentar. Nici nu mai stiu ce sa cred. Mi-e frica sa plec cu ea la drum cu 2 copii dupa mine.. ( Macar de asi sti ce trebuie reparat ca sa repar. Am facut si in seara asta cativa km si apa a ajuns in pozitia in care o stiti, numai ca acuma cu capacul cel nou apa revine la nivelul peste maxim dupa racire.
  10. Asa cred, ca l-a scos. Electroventilatorul porneste si-si face treaba!
  11. Fiind suspecta de km reali.. sper si eu sa intre in categoria celor tinere. Iar daca nu este tanara oricum o intineresc eu, ca de mi-am luat belea pe cap.
  12. Am fost pe la Bogdan si ne-am "plimbat". Sper din toata inima sa rezolvam problema. @Bogdan, iti multumesc mult pentru sprijin si suport moral. Esti o "comoara". Ca idee nu scoate abur la teava asa cum mi-ai cerut sa urmaresc, in schimb scoate picaturi de apa pe la teava de esapament in primul km de rulare. Acuma nu stiu exact daca se repeta acest fenomen si dupa mai multi km. Mie mi s-a parut a fi uscata. hummm.. (( Acuma ca am schimbat capacul de la vasul de expansiune simptomul este altul: Dupa cativa km imi scade nivelul de lichid de racire si tinde cat mai jos sub nivelul minim(Acumuleaza presiune). A doua zi dupa racire lichidul se ridica peste limita de maxim, probabil ca in timp ce se incalzeste motorul se acumuleaza presiune si apoi prin racirea lui se elibereaza presiunea. Probabil tine si de fenomenul de dilatare si compresare a lichidului. Frica mea este ca la un drum lung acest nou simptom sa nu-mi sparga ceva pe traseu incepand cu vasul de expansiune si alte chstii existente. Vineri ne vedem la locul prestabilit. Sper sa vin cu "gagica" mea reparata, daca nu va voi face cunostinta cu clio-ul meu din dotare. Succes tuturor si va multumesc. Marian. P.S. @Cristi nu-mi explic nici eu acest lucru. Dar o voi face ca noua. ) Promit!
  13. In orice caz, daca nu ajung va spun ca in weekend intentionez sa schimb antigelul si va tin la curent. Cred ca Saphir a avut dreptate. Chiar daca nu sunt cunoscator am impresia ca este destul de diluat lichidul ce-l am eu. Hmmm.. Inspectare i-am facut ca de acolo a rezultat bucsile in urma batailor, insa nu cred ca sunt doar alea, mai cred ca este o bieleta ceva o chestie care tine masa motor sau.. Hmmmm .. Vedem si asta.. Legat de bucsi pe dreapta.. Na.. Cine stie poate omul se ocupa cu drifturile in timpul liber si le executa numai catre stanga.. Cu V50 ca altceva nu avea. ) cert este ca masina este foarte bine inchegata si se simte la drum acest lucru. Va multumesc. Chiar mi-au prins bine parerile voastre. Tinem legatura. Matrixx multumesc. de ai sti ce mandru sunt de masina meaaaa!
  14. Multumesc. Cred ca pot sa dovedesc ca are km reali. oricum este cumparata asa ca nu mai conteaza. Incerc sa ajung insa nu promit pentru ca lucrez pana la ora 18 si cat este nevoie sa termin treaba. Mi-ar prinde bine o intrevedere cu voi. P.S. de ce nu va vedeti undeva in zona mai centrala? Este mai usor de ajuns.