Andrei Lucian

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About Andrei Lucian

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 09/30/1987

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40 1.6D Momentum
  • Fabricatie 2006

Recent Profile Visitors

759 profile views
  1. Volvo S60 D5 AWD

    @MMMihai O sa continuuii povestea aici. Masina se afla acum in Vestul Romaniei Salbatice...galopeaza numai in exterior momentan, Oradea fiind prea mica pentru cursele de noapte interrne. Nu stiu ce tuning sa ii mai fac, dar promit ca ma gandesc la ceva neaparat, sa nu cumva sa intre in depresie...pana atunci ii trebuie un nume.
  2. Aditiv filtrul de particule

    Salut Am fost si eu in aceeasi situatie. Eroarea dispare dupa ce au loc cateva regenerari. Nu stiu exact de cate ai nevoie. Eu am facut 2 drumuri 300 km plus, si dupa am mers la Bogdan G si mi-a sters mesajul de eroare si nu a mai aparut.
  3. Zgomot ușa pasager

    Poti atasa cateva poze. Multumesc
  4. Volvo-uri in trafic/parcate

    Pam pam
  5. Salut. Ma numesc Andrei si sunt dependent!

    Multumesc frumos pentru primirea calduraoasa. @Dinoco: Sfaturile tale sunt luate in consideratie. Ii pregatesc un schimib de distributie cu kit role Ina/curea Conti. Pompa de apa as vrea sa vad daca inca mai merge, nu stiu cum si daca se poate face aceasta verificare. Banuiesca ca la reprezentanta o pot inlocui doar daca piesele sunt OEM? As dori sa schimb si cureaua de accesorii, insa nu stiu precis daca este una si acelasi lucru cu cea de transmisie motor-electromor/ Alternator AC? (facepalm sau nu?) O sa cumpar si toate filtrele necesare si o sa refac schimbul de ulei. Nu stiu ce pot face cu ulei care e in masina, parca nu l-as arunca. L-am folosit doar 600 km. De asemenea am cateva errori ECM printre care si ECM-A610 ceea ce inseamna ca trebuie cumpletat aditivul DPF - am citit pe forum, si am observat ca in trecut membrii s-au mai ajutat intre ei cu privire la achizitionarea de aditiv pentru completare. Daca cineva are ramas, rog PM. Sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa ii fac o vizita lui Bogdan G, pentru ca mai am ceva errori ramase de cans a fost schimbata Turbina la ea. Mersi pentru sugestii.
  6. Zgomot ușa pasager

    Incearca sa verifici daca nu asta este problema http://forums.swedespeed.com/showthread.php?169320 Asemenea zgomot il aud si eu. Am bagat doua dopuri de urechi si banda pe gaura respectiv. Astept sa ies cu ea in afara sa ii dau peste 90 km/h.
  7. Salut. Ma numesc Andrei si sunt dependent!

    Multumesc pentru urari! @Midnight Caller: O sa fiu present. Aduc eu carnatii de bere! @I love VOLVO: Invatasem cum sa schimb consumabilele la fostul Opel Astra G, pe benzina. Sper sa ajung si la aceasta masina sa pot face acelasi lucru plus multe altele. @Cristi Muresan: Pot presupune ca in timp acest sentiment va disparea, dar ar insemna sa va mint. Pe mine, m-a ales masina. Eu doar am evitat sa ma impotrivesc si pana acum sentimentul e de neinlocuit. Masina are Filtru de particole diesel, ceea ce implica o schimbare de ulei pe cat de repede posibil ori se poate lasa pana in 5000 km? Mentionez ca pana sa o achizitionez, fostul proprietar a folosit Meguin Motorenoel Surface Protection SAE 5W-30 pentru motoare Ford (din ce reusesc sa deslusec folosind google tranlate). Cat despre distributie, ea va fi schimbata cat mai repede, cel mai probabil kit OEM. Multumesc pentru sfaturi.
  8. Salutare, Pe scurt: 28 ani, permis de aprox 10 ani, circa 200k km parcursi pana in prezent. Pentru prima oara pe un forum auto. Poveste: Nu sunt un cunoscator avid al automobilelor (acum 2 ani am inceput sa le diferentiez in trafic). Pasiunea mea pentru masini a luat nastere recent. Recunosc ca am fost atras de Volvo de cativa anisori, insa nu am crezut ca voi deveni proprietar, pana in momentul in care am stat intr-un Volvo. In doar 2 luni am cumparat un Volvo S40 1.6D (poze atasate la sfarsit de pagina) si pe zi ce trece imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu ea. Imi este greu sa o las noaptea in parcare. Am circulat 600 Km (un drum Botosani Bucuresti si imprejurimi) si nu am decat cuvinte de lauda. Istoric: Masina este din 2006, 138000 km. A venit cu radiatorul AC fisurat, si a fost schimbat la Cipilika (caruia ii multumesc pe aceasta cale). Acum functioneaza in paramateri. I-am facut un schimb de ulei (5W 30 Castro Edge A3 - care nu e pentru motoarele de Volvo/Ford) cu filtru de ului Bosch. Ulterior am citit pe forum de mi-a amortit degetul pe scroll-ul de la mouse si am realizat ca nu a fost tocmai cea mai buna optiune. Urmeaza sa schimb toate celelalte filtre, uleiuri, curea de accesorii etc. Nu am gasit in istoricul de service nimic mentionat de schimbul distributiei. Nici nu am mai schimbat distributia pana acum, de aceea as dori sa va intreb cum sa procedez: sa cumpa kit complet (lucru mai greu de realizat in prezent) sau se poate verifica si eventual schimba doar piesele ce sunt uzate. Cipilika a facut si un diagnostic. Apar cateva errori la ECM. Ingrijorator ar fi ECM 1410 Alternator - Faulty Signal - 13.5 V incarcare. Necesita si o programare la Bogdan G. Concluzie: Doresc sa fiu sincer cu voi: nu am nici cea mai vaga idee ce se intampla sub capota unei masini dar sunt dispus sa invat. Nu doresc sa merg la fel si fel de 'meseriasi' sa isi dea cu pararea. E o lume noua pentru mine si as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu sfaturi. Nu sunt pe forum doar sa rezolv probleme si apoi sa dau bir cu fugitii, de aceea pe acaesta cale as dori sa ii intreb si pe cei din Sectorul 1 cand si cum se stabilesc intrunirile (am citit pe forum dar nu se precizeaza nimic de locatie si data). Voi participa cu drag la cat mai multe intruniri si fiecare posesor de Volvo va avea de la mine, un salut prietenesc in trafic. Revin cu mai multe poze.