AxGp

Membru
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About AxGp

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Tarbes
  • Auto volvo S60D3
  • Fabricatie 2010
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

894 profile views
  1. Curea alternator

    Am vazut ce ai incercuit,si iti multumesc pentru ajutor Am spus, ca mai exista in lista o curea" inner auxilliary belt" care este marcata la 180.000km si probabil ei fac referire la acea curea.Am discutat cu ei se pare ca au inteles ce vreau,luni sunt la service sa fac revizia!
  2. Curea alternator

    Multumesc ,Vyo! Am vorbit cu ei la telefon si se pare ca au inteles despre ce e vorba! Preventiv le-am trimis si un mail cu poza atasata ca sa nu existe discutii in caz ca... Oricum" placa" a fost aceasi, se schimba la 180k km dar daca insistati o schimbam!
  3. Curea alternator

    Gata am inteles ce sa le "desenez"! Va multumesc!
  4. Curea alternator

    Nu cunosc exact termenii in limba franceza care denumesc cureaua,,si nici nu ma pricep la mecanica. Este posibil sa fie diferenta intre cureaua auxiliara si cureaua de accesoriii? Am observat in lista trimisa de Bogdan ca este o curea auxiliara care intradevar se schimba la 180k km,se poate sa fi facut eu o greseala cand am cerut inlocuirea auxiliarei.
  5. Curea alternator

    Salut, Merci pt raspuns! Nu sunt in Romania, sunt in Franta si din pacate este "reprezentanta " Volvo cea mai apropiata. Am sa cer inlocuirea curelei si a rolei. Ar mai fi ceva important ce trebuie schimbat acum la revizia de 90k?
  6. Curea alternator

    Salut, Sunt putin nedumerit si va rog sa ma luminati. Am cerut la dealer un deviz pt revizie ,am aproape 83.000km si se implineste anul de la ultima revizie. Am primit devizul pentru revizia de 150.000km, mi s-a spus ca masina are 5 ani,iar ei dupa asta se ghideaza. Am intrebat daca nu trebuie schimbate si cureaua auxiliara si rola intinzatoare si mi s-a raspuns ca aceasta interventie se face la 180.000km.Sunt putin nedumerit pt ca voi aici pe forum spuneti ca trebuie schimbate la 90.000 iar ei spun cu totul altceva. Ce ma sfatuiti sa cer inlocuirea sa nu?
  7. Sfaturi S60

    Am la Societe General dar am avut istoricul curat din 2008. Mi se pare mare diferenta de la 125(cat plateam eu) la 170,si eu am fost asigurat tot ca tanar conducator.Cred ca ar trebui sa faci un tur al asiguratorilor sa vezi ce oferte mai apar!
  8. Sfaturi S60

    Salut Si eu locuiesc in Franta si sunt detinator de S60 D3 Momentum model 2011. Legat de asigurare,in primul an cand am fost asigurat ca si incepator am platit 125E/luna apoi am cerut in tara istoric de daunalitate si am obtinut aici o reducere de la 125E la 40E/luna(aproximativ 500E/an) . Eu cred ca este ok. Alta cheltuieala la achizitionarea masinii,daca vrei sa ramana inmatriculata in FR, ar fi plata cartii gri(talonu) care la mine a fost in jur de 350E. In rest mai dai bani doar pe carburant! PS: Asigurarea este o varianta intermediara , am inclusa asistenta,casco etc. PS2: asta este suedeza
  9. Nou posesor Volvo S60

    Salutare, Dupa aproximativ 3500KM,ii dau dreptate lui Maverick: sunt putin galagioase si rigide dar au o aderenta foarte buna.Raport calitate/pret foarte bun, asa ca muzica mai tare si drum bun!
  10. Nou posesor Volvo S60

    Salut, Gata alegerea cauciucurilor a fost facuta. 4 bucati nokian wr a3 au fost montate ieri si sunt pregatite de multi km! Va multumesc pt indrumare!
  11. Achizitie S60 SH - informatie

    Sa ai noroc sa o aduca in 48 de or eproprietarul si apoi s ao stapanesti sanatos si fara incidente! Legat de noroc,in ziua de astazi poti lua masina noua si sa te lase cu ochii in soare asa ca... Ce pret ? Poti sa0mi spui site-ul as vrea "sa arunc un ochi"!
  12. Nou posesor Volvo S60

    Din ce spuneti voi,nu prea se justifica cumpararea de RFT. Gasisem o oferta cauciucuri rft(bridgestone Blizzak)+Jante aliaj+senzori de presiune la 250E.bucata. CRed ca voi achizitiona niste cauciucuri mai bune, tot in jurul a 130-150E/buc. Ce recomandari aveti,pt cauciucuri de iarna? Stanisor Ionut Cum se comporta masina cu RFT?
  13. Achizitie S60 SH - informatie

    Cred ca este de la sistemul de rabatare a banchetei din spate,sper sa nu gresesc
  14. Nou posesor Volvo S60

    Am cautat variante de runflat dar se pare ca runflaturile sunt "dedicate" BMW si de accea nu se gasesc dimensiuni agreate de Volvo. Apropiate ca dimensiuni am gasit 205/55/17 si 225/50/17. A incercat cinevA aceste dimensiuni? Ca diferenta de pret nu mi se pare ceva exagerat am gasit la 130-160E bucata,in functie d emodel si producator fiind o difrenta de 25-40 E/buc intre RFT si normale.
  15. Nou posesor Volvo S60

    Salut! Avand in vedere ca masina nu este dotata cu roata de rezerva,as vrea sa stiu parerea voastra despre cauciucurile runflat. Se merita sau nu? Vreau sa achizitionez un set de cauciucuri pt iarna,si nu prea stiu de care runflat sau normale.