NicolaeSorin

Membru
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About NicolaeSorin

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/03/1988

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto volvo v50
  • Fabricatie 2006
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

508 profile views
  1. cumparare volvo v50 germania

    De ce nu te uiti si dupa un v70. Eu am V50 si de cand a venit baiatul pe lume parca a intrat la apa masina. Nu trebui sa verifice si volanta daca a fost schimbata?
  2. ce fel de ulei sa folosesc?

    @emy 500ml de ulei e suficient sa iti faca spuma si alte minuni. Acum sa ma contrazica oricine, dar eu nu as scoate cu pompa pentru nimic in lume, sunt convins 100% ca ceva ramane acolo. Daca incalzesti motorul inainte si dupa faci schimbul mai ca se scurge tot pe la surub, eu nu am avut probleme niciodata pe acolo la nici una din masini.
  3. ce fel de ulei sa folosesc?

    Daca au vanzare ia-l de la ei (asda). @emycel mai bine il schimbi pe sub masina. Cu pompa mare minune sa tragi tot si dupa apar si surprizele neplacute prin motor.
  4. ce fel de ulei sa folosesc?

    Vezi recenzile magazinelor, oricum 21 lire/4l si mie mi se pare dubios.
  5. ce fel de ulei sa folosesc?

    Mai bine te-ai uita aici si dupa poti verifica http://mr-fix.info/volvo-dpf-check-diesel-particle-filter/
  6. ce fel de ulei sa folosesc?

    Daca cauti la psa pe acelasi motor apare norma acea c2. Gasesti mai multe despre norme acea aici http://www.oilspecifications.org/acea.php sau cauti pe google "Acea 2012" si ai sa gasesti un .pdf in care e explicat tot basmul asta cu normele. Stai linistit daca nu e 913b si e 934b, normele vor evolua mereu.
  7. ce fel de ulei sa folosesc?

    Daca ai dpf ar fi buna norma acea c1. Castrol e un ulei destul de bun, dar pentru ca nu am gasit la magazinele din zona ce vroiam am probat motul si sunt foarte multumit. De mobil1 sunt foarte dezamagit, l-am folosit la alte marci si nu mi-a lasat o impresie prea buna.
  8. Eu din telecomanda am inchis-o, am facut bine sau nu, nu stiu, dar pana nu am facut asta m-am imvartit pe langa ea ca un titirez, nu stiam ce sa mai controlez. La cablaj ma refeream deoarece mai crapa de la sine. Au momente modelele astea cand te face sa iti aduci aminte de toti sfinti din pacate.
  9. Te-ai uitat si pe la fire sa nu fie ciupite, sau mufa oxidata :-( Am dat si eu bateria jos o data sa umblu la motor, am terminat ce aveam de facut, pun bateria la loc si masina nu porneste, erori nu aveam dar electromotorul invartea. Am schimbat si cheia, degeaba pana nu am inchis si deschis usile. Am citit undeva pe extern ca daca inchizi si deschizi usile de 5 ori reseteazi erorile de imobilizator dupa ce umblii la el (exclus inlocuit) incearca sa vezi daca merge :-(
  10. Informatii despre dpf .

    @dokDaca filtrul il iei de la walker (pt 2.0d) (de unde, de obicei, se ia si aditivul) de ce nu ar functiona managementul? In cazul meu dpf-ul este cel de ford pus din 2011, iar pana acum pot sa ma plang doar de rugina de pe el, dar cand va cade crezi ca e cineva nebun sa isi dubleze valoarea masinii cu un dpf de volvo? Eu nu cred ca e imposibil de gasit un producator bun si mai ieftin pt. dpf aftermarket, mai ales ca nici cele de volvo nu sunt chiar "volvo".
  11. ce fel de ulei sa folosesc?

    Motul 8100 eco-clean+ 5w30 pun, doar ca al meu motor e un 2.0d. Nu e un ulei sa zici wow, nu mai e unu ca el. Daca as gasi in magazine (nu as risca pe net, poate fi aproape expirat) as pune Castrol EDGE professional titanium fst acea c1 5w30. Cam la orice ulei (pt. masinile noastre) peste 25€/l platesti doar adaos comercial (parerea mea).
  12. ce fel de ulei sa folosesc?

    Nu neaparat ce e ieftin nu e bun. Acum depinde si ce adaos au. Uite, eu pun motul, in italia 5 litri ma costa la magazinele din apropiere aproape 100e, in schimb, acelasi produs in romania e undeva la 55e. Acum eu sunt sigur 100% ca cel din italia nu e contrafacut?
  13. fulie arbore cotit

    Vara trecuta am schimbat garniturile de la galeria de admisie si am verificat si lantul cu patinele, erau ok si am cel mult 8000km de atunci. Cum am spus si mai sus, sunetul asta apare alternativ la rece (sub 5°C) si dupa ce am ascultat cu stetoscopul, dar la cald, cel mai urat se aude rulmentul de la rola intinzatorul curelei auxiliare. Am verificat la mana rolele si tot asta merge mai libera. I-am bagat usor vaselina si astept sa vad daca mai face.
  14. fulie arbore cotit

    Acesta este link-ul    
  15. fulie arbore cotit

    In sfarsit am reusit sa inregistrez zgomotul "minune". Se pare ca e "un inceput de sfarsit" al intinzatorului curelei auxiliare. Am observat ca mai "scartaie" si dupa ce spal masina cu presiune, dar dupa cateva secunde dispare. V_20170221_173846