geos40

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About geos40

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto s40
  • Fabricatie 2004
  1. pierd linchid de franda intre conducta de ambreiaj si aerisitor, cred ca e dus oringul de acolo . unde pot gasi alt oring ? ori trebuie sa cumpar toata conducta ? aerisitorul ala in forma de "" T "" nou costa 150 ron si conducta 350 ron. dar cu un oring cred ca rezolv problema. am 2.0 136 cai.
  2. Nu mai pleaca ventilatorul gmv

    am rezolvat problema pt moment. am luat un aparat de masura si 2 fire mai lungi,am scos mufa de la ventilator (are 3 fire 2 groase si unul subtire)si am masurat s vad daca e in scurt si nu era, am pus pe direct + - direct de la baterie pe mufa asta mare si ventilatorul nu a pornit deloc (i-am aplicat cateva capace de suparare ca e cam scump unul si am zis ca e ars ) ) pe urma am zis sa-i dau curent direct la ventilator sa sar peste calculatorul ala de pe ventilator si am scos capacelul ala de la fire de pe ventilator sa-i pun curent pe direct si tot nu a mers ventilatorul (AM FRECAT CU O SURUBELNITA CA ERA CALAMINA SI TOT NU A PORNIT). Bineinteles k m-am enervat si am vrut s scot firele alea din ""rotor care se duc in calculatorul de pe radiator""" si nu am reusit. dupa 10 min pe tel s aflu cum scot firele alea ca nu aveam pozitie si nu prea vedeam acolo ma las pagubag si imi strang sculele, bag mufa mare inapoi k apa nu crestea de 90 grade niciodata si am zis k poate o pleca si el macar pe viteza a doua (dar nu a mai plecat niciodata ) sa ajung luni la service. pornesc s vad daca e vreo problema si dau drumul si la AC de-al dracu si ambitios )) MINUNE merge AC si ventilator si tot )). problema a fost de la mufele care intrau in motorul ventilatorului, le-am scos cam 1 cm afara , m-am chinuit mult sa le pun inapoi . dar daca nu trageam de ele nu reparam nimich.
  3. nu mai merge ventilatorul deloc, apa nu trece de 90 grade aerul conditionat nu pleaca ca nu pleaca ventilatorul si porneste si se opreste compresorul la cateva secunde. Din tester nu a putut s intre pe ventilor sa i dea drumul pe treapta 1 sau 2. nu inteleg de ce nu se incalzeste masina si nu trece de 90 grade, sta fix la jumate acul (se ridica de jos, nu e blocat) dar am mers foarte mult prin oras si nu pleaca ventilatorul deloc . Problema e ca singura eroare pe tester a fost doar senzor ax cu came 1 si nu mai porneste masina, dar incep s cred ca are legatura cu ventilatorul, o fii prea incinsa masina si de asta nu mai porneste dupa ce o opresc, cum a scazut temp in bord si se misca acul putin, porneste la sfert. Radiatorul are un calculator pe el, o fii dus ala de nu ma pot conecta la el cu testerul? testerul era bosh si foarte scump. problema e la mine sigur. cum pot porni ventilatorul sa-l verific, pot sa-i dau curent direct ? afectez calc de pe el ? asta daca nu e stricat deja
  4. nu porneste la cald :(

    da am si cred ca nu mai tine nici presiunea si se duce motorina inapoi in filtru sau rezervor, nu cred ca am pompa de motorina in rezervor. eu am mai patit la alta masina acum ceva timp si ii pusesem o supapa unisens si mergea fara probleme (aia avea pompita si nu mai era buna si nu avea pompa de motorina in rezervor) ar merge pusa si pompita , pompita mai are 2 site si mai opreste si mizeria. eu la ultima masina schimbam filtrul de motorina de 2 ori pe an. la asta vad ca e intepenit si nu am reusit sa-l desfac inca. intreb si incerc mai multe variante pt ca in ultima masina am bagat 4000 ron si am stat 2 luni prin toate reprezentantele renault si nu au descoperit un furtun la intercooler spart 5 centimetri pe langa colier (m-au pus sa cumpar ogramada de piese si senzori aiurea)
  5. nu porneste la cald :(

    multumesc pt rasp, am dat-o jos si i-am dat cu niste break cleaner si a pornit masina, am mers 5 min, am oprit si nu a mai pornit. cand e motorul rece porneste la sfert, o s m duc cu ea la curatat daca gasesc pe cineva, daca nu cumpar alta.
  6. nu porneste la cald :(

    problema a revenit, azi nu a mai pornit la cald, am stat iar jumatate de ora pe loc. am fost la service si a zis ca e presiune prea mica de combustibil, crestea greu pana la 170 -180 bari si pornea (cateodata nu pornea deloc). a mai patit cineva ?
  7. nu porneste la cald :(

    am rezolvat, am cump un alt senzor din dezmembrari si porneste si la cald si la rece.
  8. Salut , sunt un nou posesor de s40 2004 2.0 136 cai, de 3 zile am luat masina si am schimbat bendixul azi ca nu pornea mereu, dar tot nu porneste daca apa e la 90 grade si trebuie sa astept 30-40 min s scada acum la temp putin s-o pornesc. Pe tester a dat eroare 1 . senzor axa cu came 1 eroare 2 . regulator presiune combustibil ventil magn - functie defecta eroare 3. regulator presiune combustibil ventil magn - semnal prea mare eroarea 2 si 3 nu da mereu, doar daca o tot fortez s-o pornesc, tot asa s dus si bendixul sau era pe duca. Senzorul axa cu came costa intre 80-120 ron Facet si original 365. INTREBARE : pot lua aftermarket ? mecanici au spus ca 90% din clienti iau ce e mai ieftin si functioneaza. Banuiesc ca sunt mai multi care au avut problema asta , voi ce ati pus ?