ma0914d

Membru
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

3 Followers

About ma0914d

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 05/14/1990

Profile Information

  • Locatie Pitesti
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 2005

Recent Profile Visitors

873 profile views
  1. Buna ziua,   intampin si eu o problema asemanatoare ca a voastra de mai sus. detin un volvo s40 .2.0 diesel din 2006...   La inceput masina nu pornea cand era foarte cald.. la rece pornea la cheie. apoi am ramas in bucuresti cu ea fara sa mai vrea sa porneasca. dadeam la automat ..se tura nu se tura.. nu a plecat de pe loc sub nici o forma.   am dus-o in service si tin sa va spun ca s-au facut urmatoarele lucruri: punand vida dice pe el scria probleme cu calcuatoru si ca trebuie schimbat.. am luat unu second l-am rescris..toate bune frumoase.. dar la fel face masina nu sta la relantii nu se accelereaza.   baietii de la service au verificat injectoarele si mecanic si electric merg..   si se pare ca a ajuns la pompa de inalta.. si spune ca problema ar fii la REGULATOR PRESIUNE COMBUSTIBIL Da cel de pe pompa nu de pe rampa de injectoare.   si baietii imi spun ca se vinde doar cu pompa .. si second hand e scump . nou nu mai zic ! exista un cod de piesa ? sau are cineva pisa asta de vanzare second ?     va rog sa ma ajutati ..
  2. S40 2006 2.0D nu mai porneste

    ma ajuta cineva cu un cod prods pt mufele cu tot cu fiurtun
  3. S40 2006 2.0D nu mai porneste

    prima faza cu pornitul masii am rezovlat-o, pe la capacu de filtru al motorinei la mufele de imbinare intra aer. si de aceea nu porneste masina...   ma poate ajuta cineva cu un cod de piesa ?? sau cum sa cumpar una. problema cu injectoarele alternatorul si bateria este rezolvata..nu mai apar erorile..dupa ce am pornit masina merge..dar cand accelerez la 3000 ture se vede cum intra bule de aer..  
  4. S40 2006 2.0D nu mai porneste

    problema cu inchiderea usa sofer.. o stiu nu i-am gasit buba nici pana acuma.. restul..nu stiu ma poate ajuta cineva? a mai patit asa cva cineva ?
  5. S40 2006 2.0D nu mai porneste

    Salut, de ceva timp intampin niste probleme la volvo-u meu este S40 2005 2.0 diesel. Se intampla in felul urmator..merg prin bucuresti..si opresc in herastrau la masa un mic picnic.. si cand sa plec nu a mai pornit. in ce sens nu a mai pornit -> da la automat...porneste ramane la 900 rpm si in 3 secunde moare motoru..dai din nou..porneste..o acceleres..si ba accelereaza ba scade turatia..si daca nu tin accelelrat moare..intrun final tot moare :). motorina avea ! i-am bagat si 10 L sa fie ! tot nu porneste..   am pus-o pe tester si am urmatoarele erori.   s-a intamplat repetat aceasta problema..si de obicei o porneam accelerata. vreau sa spun ca viata are se infige.. dar nu stiu ce sa fac.  
  6. Coduri erori

    PAI SI CUM POT REZOLVA ERORILE ACELEA ?..AM IDENTIFICAT CATEVA DIN ELE   si daca am probleme cu ceva piese..nu stiu cum sa le gasesc.. de exemplu la prima eroare bcm-0115 .. imi spune ceva ca nu comunica transmisia cu dstc..
  7. Coduri erori

    salut am si eu un vida dice diagnose si i-am dat o diagnoza si imi apar urmatoarele erori ma poate ajuta cineva va rog ? masina : volvo s40 2.0d diesel   bcm-0115 communication between control units communication problems cem-6c05 central lock, driver door lock failed ( aici am probleme cu usa sofer nu se inchide din cheie..doar manual cu cheia nu stiu ce sa ii fac) cem-6f83 dimmer faulty signal ecm-0097 intake air temperatur (IAT) sensor inlet signal too low ecm-0380 glow plug relay faulty signal ddm-6c09 central locking motor m3 stuck in inactive position ecm-0605 engien control module (ecm) internal fault
  8. problema inchidere centralizata

    aceeasi sintoma o am si eu usa sofer fata..nu merge toate celelalte 3 merg..(nu se deschide de la buton, pe cheie se deschide !) am verificat amanuntit..firele sunt ok nu sunt intrerupte sau altcva..am facut si test..erau ceva erori pe usa aceea le a sters..tot degeaba !! un cod ceva de piesa pt motorasele alea
  9. Informatii despre dpf .

    ok..ms mult da scuze de scris, pai si acest lucru prezinta un dezavanat sau avantaj ??
  10. Informatii despre dpf .

    SERIA E: YV1MS7531520813625 ..DECI VAD CA A 8-A CIFRA E 3 .. SI CE TREBUIE FACUT IN CAZU IN CARE ARE ? SE FACE AUTOMAT REGENERAREA sau trebuie sa parcurg eu niste pasi ?
  11. Informatii despre dpf .

    Salut, Am si eu un Volvo S40 din 2005 motor 1997 cmc.. tip: D4024T .. nu sunt cunoscator ar multor lucruri dar voiam sa stiu daca modelul acesata are DPF si filtru de particule , si daca are asa ceva cum verific daca trebuie facuta asa zisa regenerare. am citit post-ul cu atentie dar nu-mi dau seama daca ma puteti ajuta as aprecia ms ! tin sa spun ca masina are 299643 km.. merge f bine am luat-o de curand si deja am facut 2000km si nu am sintome nasoale" cu ea..gen injectoare bulite sau nu merge turbo.. intra turbo f bine..am schimbat distributia..placute frana fata spate..i-am facut directia am schimbat capetele de bara fata spate. a meritat investitia ..
  12. Cristi Muresan salut , se aude un click cand inchid si deschid. (celelalte 3 merg) unele persoane mi-au spus ca usa dp stanga cipu acela sau computeru ce are el acolo in usa cand deschid din buton asta dp stanga da comanda sa inchida. am verificat si borasca..merge MECANIC ea functioneaza ... paunionutz salut, mai nu stiu ce test a pus cu exactitate. a gasit ceva erori la usa stanga..le-a sters dar tot degeaba a fost un tester la reprezentanta. nu era special pt volvo era pt toate masinile. o sa intreb exact ce tester s a folosit
  13. salut am si eu un volvo s40 II an 2005 motor 1997 cmc . am o problema cu inchiderea centralizata pe usa fata stanga sofer.. nu se deschide pe buton. doar pe cheie. Tin sa spun ca am fost cu ea pe test si nu a gasit nici o eroare. am desfacut usa sa vad daca este vrun contact imperfet fir intrerupt...nu este.(am dat si cu wd40 pe la contacte) aveti ceva sugestii ? am cautat pe forum nu gasesc solutie.. ma puteti ajuta ??
  14. Salut eu am facut ce scrie pe sus.. Si tot apare creca am.incercat de 5 ori ). Imediat dupa ce pun contact 2 si se aude beep.apare un mesaj 035 exact codu asta Sugestii? Tin sa spun ca este un volvo s40 din 2005 motor 1997 cmc