bogdan72

Membru
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bogdan72


  1. On 13.08.2016 at 8:49 PM, Claudiu T said:

    Salutare! Hai sa postez si aici daca am postat pe FB, ca sa ramana :D


    Astazi, fiind sambata si eu neaparat dorind sa aud ceva muzica noua in masina, am horatat sa caut o solutie la faza aia cand sistemul audio nu citeste piesa si sare peste ea. Asa ca am gasit doua solutii :)
    1. Am folosit un program de pe net, gratis, numit MediaMonkey, si am convertit fisierele mp3 care nu mergeau in fisiere wma - merg perfect in masina, se aud foarte bine, nu e nici o diferenta.
    2. Cu alt program gratis de aici http://www.free-codecs.com/download/winmp3packer.htm am reusit sa transform piesele care nu merg in piese care merg. (am convertit mp3 to mp3, stiu, suna ciudat...dar aia e solutia :D)

    Explicatia ar fi faptul ca sunt niste proprietati la unele mp3-uri care nu sunt citite corect de Volvo, cica ar trebui un update de firmware la sistemul audio, update pe care Volvo, cel putin din cate am citit eu pe forumurile straine, nu il ofera...asa ca singura solutie e sa scapi de proprietatile alea si muzica incepe sa cante, ca prin minune :)
    Daca vreti mai multe detalii sau ajutor ca sa faceti chestia asta, o sa incerc sa va ofer suport dupa cum imi permite timpul.
    Seara faina va doresc! :)

     

     

     

     

    Salut Claudiu!

    Programul tău de conversie reușește să facă mai multe piese o dată?