• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Povestea lui Blueberry

  Aduse de mine din Elvetia. Cu 5 tuburi se rezolva toata masina. Trebuie curatat bine si cu atentie inainte de aplicare, altfel se cojeste. Zonele periculoase sunt: -longeroanele spate impreuna cu suportii de bara si suportul final de esapament. (suportii toti 3 i-am pus noi anii trecuti, ca sunt ieftini). -zonele din fata rotilor spate, pe interior. Pe exteriorul lor se gasesc stickere oe de plastic gros care sa se lipeasca peste vopsea. -pragurile (deobicei apare rugina in zona prinderilor pt side skirt-urile de plastic, din cauza noroiului care se aduna in ele).  Toate aceste puncte ruginesc doar in medii foarte grele si la multi km, dar acum dorm linistit ca am facut ceva la masina, chiar daca nu are gram de rugina. L.E: aripile fata se pot verifica in partea de jos pt rugina, mai ales daca masina nu mai are aparatoarele de noroi. Mult noroc!
 3. Povestea lui Blueberry

  "re-aplicare de body protective" Cu ce ai dat ?
 4. Probleme update software RTI 2014

  Probabil de asta trebuie update la reprezentanta. Sa nu mai fie nevoie de acel cod de activare. Codul generat stiu ca se folosea impreuna cu DVD-urile.
 5. Povestea lui Blueberry

  Buna ziua! Cu plusuri si minusurie data asta. Am avut la dispozitie doar pentru mine, atelierul complet echipat, vreo 10 zile.  -Masina pe sub ea a primit o curatare cu periuta, verificare atenta dupa lovituri si la final, o degresare si re-aplicare de body protectiv, plus vaselina in locurile in care am vazut ca e pericol de rugina la altele. -De asemenea, s-a dat cu ceara in toate cavitatile posibile. Cam asta a fost cu pregatirile de iarna. -S-a efectuat schimbul de ulei (Mobil 1 - 5w50, plus Metabond). -Oglinda cu auto-dim a scapat lichidul din ea, am si comandat alta. Mare atentie la ele! Gelul actioneaza ca un acid care ataca plasticele pe care curge. -Verificare cabluri de masa. -Echilibrare roti. (Incepuse volanul sa vibreze de la 140 in sus). -Inchiriat garaj, cele vechi au fost demolate ca urmare a proiectului de regenerare urbana din Arad... (Fuie Malcă!)... -Comandat trim-urile de cauciuc de pe geamurile de la usi (window scraper). -LED-uri cobb pe faza lunga. Vizibilitate extraordinara! Competitiile de flash-uri au devenit amuzante. Cine are nevoie de talon, anyway? O zi minunata!    
 6. Buna,am o intrebare,am gasit ulei in capacul ax came ,unde sunt bujiile.Exista garnitura aici sau doar silicon?sau alta ar putea fi cauza.Am volvo s40/1997

 7. Last week
 8. my C30 D5 facelift manual

  Jante noi, un nou look!
 9. Cum arata ACUM masina ta?

  Bm car solutions este pe sos berceni 
 10. Cum arata ACUM masina ta?

  @B102RED Bine ca ai scapat de rotile urate si ai luat ceva frumos Sent from my iPhone using Tapatalk
 11. Cum arata ACUM masina ta?

  @B102RED Arata foare bine! Unde ai vopsit grila?
 12. Scurgere ulei motor

  Orice mecanic priceput stie ca la motoarele 1.6hdi 16v PSA odata cu inlocuirea distributiei ~180-200kkm se face resigilare motor. In cele mai multe cazuri necesita chiar si inlocuirea garniturii de chiuloasa datorita bujiilor incandescente sudate si arse. Capacul de culbutori cand se deformeaza sigur ca nu are rost sa mai desfaci acel motor el fiind deja foarte uzat.  (nerespectarea normei de ulei, ulei vechi, fugarita de 10 soferi gunoieri...and so on) Am avut un peugeot 307 1.6hdi(motor identic) uleiul a fost inlocuit la fiecare 8k-10k km resigilarea motor sa facut la 185kkm (problema comuna) si am schimbat doar volanta la 480kkm, masina functioneaza si in ziua de azi bine avand in bord peste 680kkm (mici probleme au mai fost la garniturile de foc la injectoare si capac) deformare capac exclus. Bdw, resigilare motor inseamna set complet garnituri motor.
 13. Probleme update software RTI 2014

  Nu știe nimeni unde găsesc codul de activare? De menționat ca anul trecut am intrat pe site si in baza WIN-ului am generat un cod de activare pe care am încercat să-l folosesc la ce am descărcat acum dar nu merge, acum nu mai găsesc posibilitatea de a genera un nou cod pe site.
 14. Amortizoare XC60

  scutura putin pe drum cu denivelari.
 15. Service profesionist in Brasov

  Din câte știu cei de la IATSA sau o parte din ei s-au reunit acum sub numele de Auto Friends. Sent from my ONE A2003 using Tapatalk
 16. Scurgere ulei motor

  Salut, si eu ma confrunt cu problema mentionata de tine. Mecanicul mi-a recomandat schimbarea capacului deoarece acesta se deformeaza in urma temperaturilor generate de motor (cel putin asa mi-a explicat mecanicul). Capac doar pe original mi-a gasit, pretul acestuia fiind ~750 lei. Daca mai cauti stiu ca s-a mai discutat aceasta problema si rezolvarea pe termen scurt (cateva luni) a fost utilizarea unui mastic de etansare.
 17. Amortizoare XC60

  in ce sens sunt sport, scutura sau sunt distruse (scurse)
 18. Scurgere ulei motor

  Buna ziua, de ceva timp am niste scurgeri de ulei la motor Volvo S40 II. Mecanicul a zis ca trebuie schimbat capacul de culbutori deoarece s-a uzat si pe la garnituri iese ulei. Intrebarea mea este, de ce nu s-ar putea schimba doar garniturile de la capacul de culbutori? Acest capac se gasescte aftermarket sau e doar original? Cam care este pretul?   Va multumesc!
 19. Amortizoare XC60

  amortizoarele care sunt acum pot sa spun ca sunt sport, as vrea ceva comfort...astept sugestii
 20. Vand S40 2008 2.0D

  Salut Multumesc, e deja postata pe OLX si autovit, insa degeaba  Volvo for life   o zi faina!
 21. O las in portbagaj...Am ceva compartiment median. O sa-l scot sa vad cat loc este.
 22. postare gresita (multipla)
 23. postare gresita (multipla)
 24. Salut, Vand al meu S40, detalii in link mai jos, pentru intrebari suplimentare ma puteti gasi la 0737.733.827 https://www.autovit.ro/anunt/volvo-s40-ID7Gtzew.html Multumesc, Sorin Curteanu
 25. Update Harti Navigatie

  Aveti idee daca se poate seta ca la ridicarea ecranului de la navigatie S40 din 2012 sa nu ma mai intrebe de fiecare data daca vreau sa setez pe unul dintre cele doua moduri Advance sau Easy?
 26. @radumarkfg : citeste pe pagina 1, te rog, unde am scris.
 27. Load more activity