Sorin03

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sorin03


  1. https://vimeo.com/457409449  

    Ma ajutati va rog ? Asa trebuie sa sune un T5? Mai am video cu exterior , interior dar sunt mai putin importante :) Arata ok, este un Momentum din 2008 cu 105k km . Trebuie sa luam o decizie rapid ...asa ca un raspuns rapid va fi extrem de apreciat. 

    Iar in cutie , de cate ori ar fi trebuit schimbat uleiul? Ma gandesc ca de minim 2 -3 ori...

    Numai bine, 


  2. Nu cautam probleme...doar rezolvari :) ..glumeam.  M-am uitat pe cartea de service la la masina din Olanda si are revizii la 1 an si circa 30k km. MI se pare foarte mare intervalul de 30k..voi asa le faceti? Are 5 revizii la rep Volvo, vreo 3 la Fiat si apoi 1 sau 2 la ceva servisuri. Cred ca a avut 3 proprietari ..cam mult...mai cautam. Spuneau ca a schimbat distributia la 180k km...acesta este intwrvalul? 


  3. Salut, de ce nu :) Brasovul este un oras aerisit...iar daca te referi la consum ..are decont lunar de carburant iar la revizii si piese plateste pretul fara TVA . Am mai gasit una la Girona, T5, 2011, 10500 euro, 89k km ,  maine vedem daca mai sunt disponibile , vedem istoricul si ne punem la drum.  Ce interval de service are cutia? 60k? Dar la motor, cat este specificat 10k -15k? 

    Numai bine, 


  4. Multumesc pentru raspuns, masina va fi utilizata zilnic pentru mers la serviciu , cam 2 revizii/an la 10k km. Nu stiu daca este permis sa pun anunturi de pe OLX dar suntem hotarati sa mergem sambata sa vedem masina si poate sa o putem verifica ulterior la BogdanG. Spune ca are revizia la cutie anul asta , sper ca nu si singura in 8 ani :) si istoric complet la Primus. Daca nu o fi sa fie aia mai cautam. Cutia AT este Aisin?

    Numai bine, 


  5. Salutare,

    Suntem in cautarea unei masini pentru sotie, ii place S60...vrea AT , an 2010-2013...buget 10k euro. Este 1 singur anunt momentan care se incadreaza :) ...dar nu stiu daca este prea ieftin...prea scump...si cam ce ar trebui sa verificam in istoric.

    Ce spuneti, gasim ceva in bugetul respectiv sau? 

    Multumesc!