MariusMRS

Membru
  • Content count

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MariusMRS


  1. On 29/10/2020 at 3:46 PM, Syncron said:

    Salut. De curand sunt "fericitul" posesor de volvo xc90 2016 (fosta masina fiind tot un xc90 dar mai vechi). Masina a fost cumparata de la unic proprietar, istorie full reprezentanta + garantie. Dupa doar 3 sapt de folosinta (nici n-am apucat sa o inmatriculez) mi s-a ars statia audio (localizata sub bancheta de la pasager). Din pacate nu mai am sanse sa o repar, trebuie inlocuita. Are cineva idee de unde as putea sa cumpar o alta statie pentru modelul 2016 sh? Si cam ce preturi ar fi? Multumesc anticipat

    Salut! Ai rezolvat problema? Si la al meu am aceeasi problema. Se aude doar boxa din dreapta fata, iar celelalte se aud, dar fara bass... doar inaltele!


  2. On 23/01/2021 at 5:19 PM, rot said:

    SALUT!

    De curand am achizionat un VOLVO XC90 an 2007 185cp Automat dar m am bucurat putin de el pt.ca ieri am pierdut aproape tot uleiul din cutie pe la imbinarea cu motorul.

    S a intamplat in mers la viteza mica m i s a aprins mai intai avertizarea cu galben apoi dupa 200m avertizarea cu rosu.

    Am oprit masina si am constatat ca imi curge ulei de transmisie.

    Am pornit masina si am inaintat fara nici o prblema inca cativa metri in afara partii carosabile.

    Am dus masina la service pe platforma unde au constatat ca imi curge cutia la imbinarea cu motorul urmand ca de luni sa dea motorul jos!! pt. a extrage cutia

    Intreb daca ati mai intalnit defectiunea asta si care a fost rezolvarea.

    Precizez ca inainte de defectiune cutia functiona perfect.

    Am parit asa ceva la un passat b5.5 si era de vina axul de la cutie! Am schimbat cutia cu totul.


  3. On 17/02/2021 at 11:14 AM, Chiuiesti said:

    Buna ziua la toata lumea is Nou proprietar de Volvo xc 90 2004 si am o problema cu el pana ajunge apa la 90 de grade de acelerez un pic mai tare imi apare un triunghi si zice ça trebuie sa repar motoru  si nu se m’ai aclereaza m’ai mult de 2000 daca opresc motoru si pornesc iara dispare eroarea cine ma poate ajuta cu un sfatuesti sau o diagnoza in zona cluj Napoca 

    Posibil sa fie de la filtrul de particule(daca il mai are si nu a fost scos) sau sa citeasca gresit senzorul de caldura a apei din motor.


  4. On 30/10/2020 at 7:12 AM, Yaz00us said:

    Salut. Am o problema cu un zgomot in mers la un xc90 v8. In mers, dupa 30-40km la ora incepe sa se auda un zgomot a carui intensitate si frecventa(cred) se accentueaza cand viteza creste si de asemenea cand virez stanga sau dreapta. Dispare doar cand volanul e indreptat cateva grade spre partea dreapta. De asemenea, cu volanul virat la maxim, la pornirea de pe loc in mansarier se aude cate un clunk puternic. Mi se pare ca se atunci cand apare zgomotul se simte si un pic de vibratie in zona pedalelor si zgomotul pare sa se auda mai accentuat in partea stanga, la sofer decat la pasager.

    Am schimbat planetara pe partea dreapta, dar zgomotul e tot acolo si devine din ce in ce mai zgomotos in timp.

    La un test, cu partea din fata a masinii ridicata si rotile invartinduse, nu se aude acest zgomot. Doar din cand in cand un clank, cand rotile sunt rotite la maxim si acest clunk pare ca ar veni din partea dreapta.

    De la ce credeti ca ar putea fi?

    Multumesc! 

    Am avut aceeasi problema si am schimbat urmatoarele: pivot, bucsa si cel mai important suportul anti-balans! Succes!

     


  5. On 07/03/2021 at 8:33 AM, Paulica said:

    Salutare la toata lumea,am si eu o intrebare la voi.Am un Volvo xc90 2008 si este prevazut cu incalzire auxiliara.El porneste automat cand sunt sub 7 grade cred dar nu am optiunea de Timer 1 si Timer 2.Rugamintea mea la voi este daca stie cineva daca pot sa-i activez optiunea asta cu Vida sau se poate numai la dealer Volvo?Va multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri si astept pareri si sfaturi de la voi.O zi frumoasa la toata lumea.

    Nu merge. Si eu am la fel.


  6. Recent am achizitionat un XC 90 din 2007 si s-a aprins in bord ESP-ul... am cumparat spira volan din dezmembrari si dupa ce am montat, tot sta aprins. Am schimbat si placa pe care vin montate manetele de semnalizare si stergatoare, dar aceeasi problema. Sfaturi? Multumesc! 


  7. Recent am achizitionat un XC 90 din 2007 si s-a aprins in bord ESP-ul... am cumparat spira volan din dezmembrari si dupa ce am montat, tot sta aprins. Am schimbat si placa pe care vin montate manetele de semnalizare si stergatoare, dar aceeasi problema. Sfaturi? Multumesc! 


  8. Am achizitionat recent un Volvo XC 90 din 2007 si mi s-a aprins esp-ul in bord... am schimbat spira la volan(luata din dezmembrari) si tot sta aprins... am schimbat si placa pe care vin montate manetele de semnalizare si stergatoare si tot sta aprins. Ma puteti ajuta cu un sfat? 
    Multumesc!


  9. Am achizitionat recent un Volvo XC 90 din 2007 si mi s-a aprins esp-ul in bord... am schimbat spira la volan(luata din dezmembrari) si tot sta aprins... am schimbat si placa pe care vin montate manetele de semnalizare si stergatoare si tot sta aprins. Ma puteti ajuta cu un sfat? 
    Multumesc!


  10. Recent am achizitionat un Volvo XC 90, an 2008 si mi s-a aprins in bord ESP-ul... am schimbat spira de la volan(din dezmembrari) si tot sta aprins, dar doar cand virez de volan... am schimbat si placa aceea pe care vin montate manetele de semnalizare si stergatoare ptr ca asa mi s-a recomandat si tot sta aprins... nu stiu ce sa mai schimb! Ce recomandati? 
    multumesc...